Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 mam pieprzyć się z formatowaniem tekstu w tych tekstboxach? Dziękuję postoję Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 mam pieprzyć się z formatowaniem tekstu w tych tekstboxach? Dziękuję postoję Nie, w wordzie i potem wkleić gotowca Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 tak patrząc z perspektywy tych trzech miesięcy to stwierdzam, że zmiana silnika była przeprowadzona zbyt wcześnie i zbyt pochopnie Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 tak patrząc z perspektywy tych trzech miesięcy to stwierdzam, że zmiana silnika była przeprowadzona zbyt wcześnie i zbyt pochopnie WINDOWS 10 świata fandomu XDDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Akurat na Windozie 10 przyjemnie mi się pracuje Link do komentarza
BiP Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ma ktoś link do wersji z napisami? Odcinek 16 - Made in Manehattan Akurat na Windozie 10 przyjemnie mi się pracuje Mi też, choć czasami się zawiesi mi... Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 mnie się tam nie wiesza owszem w pierwszym tygodniu zawiesił mi się raz ale teraz mi się nie wiesza w ogóle Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 (edytowany) Ma ktoś link do wersji z napisami? Odcinek 16 - Made in Manehattanhttp://www.dailymotion.com/video/x38gwis_my-little-pony-sezon-5-odcinek-16-made-in-manehattan-napisy-pl-1080p_tvthxSosnę, mi też zawiesił się raz, ale nic więcej (8.1 tak samo miewał humory). Bardziej miałem problemy z aktualizacjami firm trzecich, które nie chciały wejść i blokowały Update, ale support MS pomógł xd Edytowano Październik 7, 2015 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Nie ma to jak powysyłać swoje dane do MS Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 to da się wyłączyć to raz, dwa i tak to wyłączyłem przy instalacji Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Zresztą teraz każda apka zbiera dane z kompa to co mi zależy? Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Google i tak już od dawna wszystkich śledzi. Tesco wykorzystuje do inwigilacji ludzi clubcardy.Kupiłem nowego laptopa i zamierzam go w pierwszej kolejności zupdejtować do 10. Serio, nie będę pracował na 8.1. To jakaś kpina. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Hai Warmę Cze, Everdrzew Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ponis and ponis and ponis and ponis~ Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Hai Iglaku Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 dobra zbieram się na uczelnię Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Sosen Powodzenia, ja dopiero o 15 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Siema ponownie.Btw czy ktoś z was gra/grał w Call of Juarez Gunslinger?Gra ogólnie spoko, idealnie wpasowuje się w klimat 1 części, ale tak długo się ładuje mi, że masakra, u was też tak było? Link do komentarza
Recommended Posts