Niklas Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Kupuj Sajberpanka, ale jusz Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Kupuj Sajberpanka, ale jusz nah... nie czuję ciśnienia, że powinienem mieć tę grę Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 o właśnie odpowiedzi Luny czekają na publikację już dobre dwa tygodnie na gugiel docsach pasiłoby je opublikować jakoś w tym tygodniu tylko jest problem, bo są formatowane przy pomocy bbcode'a a to worum nie chce takiego formatowania zaakceptować Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 mam pieprzyć się z formatowaniem tekstu w tych tekstboxach? Dziękuję postoję Link to comment
Niklas Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 mam pieprzyć się z formatowaniem tekstu w tych tekstboxach? Dziękuję postoję Nie, w wordzie i potem wkleić gotowca Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 tak patrząc z perspektywy tych trzech miesięcy to stwierdzam, że zmiana silnika była przeprowadzona zbyt wcześnie i zbyt pochopnie Link to comment
Niklas Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 tak patrząc z perspektywy tych trzech miesięcy to stwierdzam, że zmiana silnika była przeprowadzona zbyt wcześnie i zbyt pochopnie WINDOWS 10 świata fandomu XDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Akurat na Windozie 10 przyjemnie mi się pracuje Link to comment
BiP Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Ma ktoś link do wersji z napisami? Odcinek 16 - Made in Manehattan Akurat na Windozie 10 przyjemnie mi się pracuje Mi też, choć czasami się zawiesi mi... Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 mnie się tam nie wiesza owszem w pierwszym tygodniu zawiesił mi się raz ale teraz mi się nie wiesza w ogóle Link to comment
Niklas Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 (edited) Ma ktoś link do wersji z napisami? Odcinek 16 - Made in Manehattanhttp://www.dailymotion.com/video/x38gwis_my-little-pony-sezon-5-odcinek-16-made-in-manehattan-napisy-pl-1080p_tvthxSosnę, mi też zawiesił się raz, ale nic więcej (8.1 tak samo miewał humory). Bardziej miałem problemy z aktualizacjami firm trzecich, które nie chciały wejść i blokowały Update, ale support MS pomógł xd Edited October 7, 2015 by BRONIESiPEGASIS 1 Link to comment
Niklas Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Nie ma to jak powysyłać swoje dane do MS Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 to da się wyłączyć to raz, dwa i tak to wyłączyłem przy instalacji Link to comment
Sosna Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Zresztą teraz każda apka zbiera dane z kompa to co mi zależy? Link to comment
Ever3Tree Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Google i tak już od dawna wszystkich śledzi. Tesco wykorzystuje do inwigilacji ludzi clubcardy.Kupiłem nowego laptopa i zamierzam go w pierwszej kolejności zupdejtować do 10. Serio, nie będę pracował na 8.1. To jakaś kpina. Link to comment
Decaded Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Ponis and ponis and ponis and ponis~ Link to comment
Recommended Posts