Vanadiss Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Pamiętajcie, kuce, #iiiaksjo 1 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 No tak, bo ta jakże wysoka kultura wschodu to tak przez was faworyzowane bajki o postaciach ze zbyt dużymi gałami. KisnęJa nie tylko faworyzuje przez anime, ale również inne czynniki, które w mojej ocenie nie muszą być tutaj przytaczane. Wy faworyzujecie kuce, my hińskie bajki.Wy jesteście dużymi dziećmi i my również. I oni przynajmniej jakąś wysoką kulturę własną posiadają.Funfact: Kuce też mają duże gały, a nawet większe. //edit. Nie zapominajmy o homo i pedo bajkach. W ogóle brak jakiegokolwiek zepsucia.Nie widzę takowych, co nie zmienia faktu o czym ty tak właściwie myślisz, wiem, że technikum i mało dziwczyn w nim, ale. żebyy od razu w kwestiach zepsucia myśleć o homosiach i pedofilach, bleh.Bardziej mi w tej kwestii chodziło o utrzymywanie bezsensownie poprawności politycznej oraz zaniku kultury lokalnej w procesie globalizacji. Oczywiście Japonię to również dotyczy, ale pomimo wpływu czynników zewnętrznych zachowali swoją odrębność. Myślę, że w tym miejscu można zaprzestać obustronne walenie kijem w wodę i zakończyć ten konflikt bez wyjścia na temat preferowanej kultury. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Ja nie tylko faworyzuje przez anime, ale również inne czynniki, które w mojej ocenie nie muszą być tutaj przytaczane. Wy faworyzujecie kuce, my hińskie bajki.Wy jesteście dużymi dziećmi i my również. I oni przynajmniej jakąś wysoką kulturę własną posiadają. Ukryta zawartośćFunfact: Kuce też mają duże gały, a nawet większe. Ukryta zawartośćNie widzę takowych, co nie zmienia faktu o czym ty tak właściwie myślisz, wiem, że technikum i mało dziwczyn w nim, ale. żebyy od razu w kwestiach zepsucia myśleć o homosiach i pedofilach, bleh.Bardziej mi w tej kwestii chodziło o utrzymywanie bezsensownie poprawności politycznej oraz zaniku kultury lokalnej w procesie globalizacji. Oczywiście Japonię to również dotyczy, ale pomimo wpływu czynników zewnętrznych zachowali swoją odrębność. Myślę, że w tym miejscu można zaprzestać obustronne walenie kijem w wodę i zakończyć ten konflikt bez wyjścia na temat preferowanej kultury.ważna wiadomość od Barda z Kielc to za mało, by opisać tego raka, więc wrzucam Dobrego Cyrkowca Adolfa Edytowano Październik 8, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Wy faworyzujecie kuce, my hińskie bajki.Wy jesteście dużymi dziećmi i my również.A więc tak:>forum o pucykach>szukaj mangoamino>hurr nie lubio mangoamino>ale czemu nie lubio mangoamino>przecież to i to to bajka Link do komentarza
Siper Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Zaczęli bezczelnie mi spamić Link do komentarza
Psoteł Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 jeju jakie tu dyskusje się rozwijają Link do komentarza
Siper Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Psoteł Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Nie noszę w tych kieszeniach nic poza jedzeniem. pshrug: Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Zadzwoń, może to urocza koleżanka :3 Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ponis und Ponis und Ponis und Ponis~ Link do komentarza
Siper Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 https://github.com/MLPPolska/ShoutboxJSOto działający Shoutbox. Brakuje tylko parsowania emotikonek, historii oraz innych dodatkowych funkcji (jak np. dodawanie kanałów) 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 pracuj z tym na spokojnie, bo znając życie i skaja będzie wolał grać w tego jebanego ceesa zamiast ci pomóc 1 Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Zwłaszcza, że się nie spieszy bo temat działa całkiem nieźle. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Otóż Garinie, częściowo muszę przyznać rację Goldowi. Momentami naprawdę przesadzacie z tym ciągłym gadaniem o anime. Od długiego czasu rozmawiacie o tych samych tytułach i postaciach, na temat których nikt nie ma pojęcia. W dodatku ostatnimi czasy lubiłeś się bawić w wysyłanie bardzo dwuznacznych obrazków. Na myśli mam tutaj głównie tę pracę, gdzie młodociana wyglądała, jakby spijała spermę z prezerwatywy. W ten sposób jedynie budujesz złą reputację kultury japońskiej wśród osób z nią niezaznajomionych. Zrozum, ludzi to już męczy. Macie cały dział poświęcony kulturze japońskiej. Dlaczego z niego nie korzystacie?Bardziej mi w tej kwestii chodziło o utrzymywanie bezsensownie poprawności politycznej oraz zaniku kultury lokalnej w procesie globalizacji. Oczywiście Japonię to również dotyczy, ale pomimo wpływu czynników zewnętrznych zachowali swoją odrębność.O samych Japończykach się nie wypowiem, bo żadnego nie dane było mi poznać. Mogę jednak coś powiedzieć o języku, bo swego czasu ten temat liznąłem. A właśnie patrząc na ten element japońskiej kultury, można odnieść całkowicie odmienne wrażenie. Ilość zapożyczeń z angielskiego jest tak spora, że jakbyśmy przełożyli to na nasz język, to byśmy otrzymali groteskową "biurową polszczyznę".Wy faworyzujecie kuce, my hińskie bajki. Popatrz na adres strony. Potem na logo. A potem na avatary większości ludzi i emotikony. Jesteś bystrym człowiekiem, więc pewnie rozumiesz skąd tutaj się wzięli ludzie preferujący kuce. Link do komentarza
Pawlex Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 lol gówno, cs gówno, chińskie bajeczki gówno wszystko kurwa gówno. 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ilość zapożyczeń z angielskiego jest tak spora, że jakbyśmy przełożyli to na nasz język, to byśmy otrzymali groteskową "biurową polszczyznę".O ile z całą resztą posta się zgadzam, o tyle... No kurna, zgadnij czemu. Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Wiadomość o tym że SB się dzieje i że istnieje i że są postępy wystarcza. Możemy czekać na dopieszczonego szałta. Link do komentarza
Siper Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Wiadomość o tym że SB się dzieje i że istnieje i że są postępy wystarcza. Możemy czekać na dopieszczonego szałta.Możecie też założyć konto na Githubie i dać mi gwiazdkę, wtedy będę pewny, że na coś się to przyda Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 no elo Cloud Link do komentarza
Recommended Posts