Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A mi się nie chce spać. A iść muszę :/ Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Banging! Banging everywhere! Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 -Piwo po 8zł!Co to za atrakcja, panie, ja mam namysłowa po 3,50 w barze. Plus Warszawa najgorsze miasto. Byłem raz, nie wracam. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 ...to była ironia Link do komentarza
Burry Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Rzucam wam na noc Chłopaków z Baraków I spadam spać.Dobranoc. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Gdzie ci one idą to nie wiem, ale clopów to tam nie ma.BiP wyobraź sobie, że jak lajkujesz/komentujesz jakiegoś clopa, furry cokolwiek nawet jeśli jest ocenzurowany to się to wyświetla na tablicach twoich znajomych i tak widać, że to są clopy Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Kanada mistrz wybierania nazw:A teraz idę dalej szukać naszego rodzimego Instytutu Badań Nadzwyczajnych Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Byłem w Warszawie dwukrotnie. Nie wiem czy to kwestia miejsc przebywania, ale miasto wydało mi się po prostu brzydkie. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Sosen Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Jestem ciekaw, czy opłaciło mi się ruszyć rzyć na uczelnię Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Jeżeli masz taką możliwość i nie masz nic do roboty - jedź. Zawsze to istnieje szansa, że padnie jakieś zagadnienie potrzebne na egzamin.Ja w takich sytuacjach biorę ze sobą jakąś książkę. Zawsze to coś do roboty, jak wykład okaże się być porażką. Edytowano Październik 9, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Widzisz to nie chodzi o to, czy padnie jakieś zagadnienie, czy nie... Chodzi o to czy nie skończy się na tym, że wykładowca się przedstawi i pójdziemy do domu, czy jednak zajęcia się odbędą Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 No cóż, wybór należy do ciebie. Ja bym mimo wszystko pojechał się przekonać. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Też mówię, że się przekonam, czy mi się opłaciło Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Ja z kolei się zastanawiam, czy wrócić dzisiaj do domu. Z jednej strony warto by było odwiedzić rodzinkę, z drugiej mam jednak trochę do roboty. Edytowano Październik 9, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ja mam do wykonania póki co jedną prezentację z terminem na za około dwa miesiące Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 To w sumie nie jest tak źle. U mnie z jakiegoś powodu nawalili taką liczbę zajęć, że rzuciłem w cholerę drugi kierunek już drugiego dnia.Z jednaj strony trochę lipa, bo nagle się okazało, że do zrobienia będę miał 4 projekty w MatLabie. A ten program jest złem wcielonym. Z drugiej jednak pojawiło się kilka naprawdę ciekawych zajęć. Dzisiaj chociażby mam zajęcia z urządzeń haptycznych. Z wielką chęcią na nie pójdę, bo są one prowadzone przez prawdziwych pasjonatów. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Pytanie... Czym są urządzenia haptyczne? Link do komentarza
War Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 JUTRO MUSZĘ WSTAĆ O 6 Najwcześniej muszę wstawać o 8, to jest ból Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Najprościej rzecz ujmując - sprzęt, którego działanie opiera się na dotyku. Takim najbardziej powszechnym przykładem są ekrany dotykowe. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 I jednak nie opłacało mi się ruszać plota na uczelnię... Wykładowcy nie było Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 XD Link do komentarza
Recommended Posts