Garin Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Skoro downvote'ów już nie ma...Jezusie Miłosierny, ile teraz przycisków zgłoś jest i są takie kurewsko wielkie. Płacze jak mała dziewczynka. 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Forum bez SB? To jak pizza bez sosu pomidorowego. Co prawda dla mnie czosnkowy i tylko czosnkowy, ale ja jestem dziwny, tak jak forum bez SB. Dziwnie jest to usłyszeć od człowieka, którego tam nigdy nie widziałem xP Link do komentarza
Emily Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 To ją czekam do jutra. Może ustaną nagłe zmiany. Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Co się stało z downvotami Link do komentarza
Mark Crusader Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Jutro tu wrócę i wszystko ma być po staremu, bo jak nie......... to nie Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Jutro tu wrócę i wszystko ma być po staremu, bo jak nie......... to nieNobody cares Link do komentarza
Kuracyja Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Jutro tu wrócę i wszystko ma być po staremu, bo jak nie......... to nie#RandomyPłaczoPowrotu nie będzie, w każdym razie z płaczem do administracji proszę. Link do komentarza
Mark Crusader Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Mają to jakoś ogarnąć wcale nie musi być 100% tak samo Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 http://kwejk.pl/obrazek/2412229/harry-potter-i-czara-wodki.html Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Co to znaczy "nie możesz"? Zawsze można, tylko niekoniecznie musi się to skończyć najlepiej. Link do komentarza
Skysplit Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Były małe problemy przy przenosinach i nie wszystko poszło zgodnie z planem, a tez jesteśmy ludźmi i nie chce nam się siedzieć 24/7 przy forum - też mamy życie. Doprowadziliśmy forum do stanu używalności, teraz będzie tylko lepiej ^.^ 3 Link do komentarza
Emily Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) http://m.youtube.com/watch?v=AGA_1HsP_C0Moja ulubioną piosenka Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Emily Vans Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 "Też mamy życie" ~Napisał Skaju, po czym odpalił 10 mecz w Ceesa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 3 Link do komentarza
Skysplit Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 "Też mamy życie" ~Napisał Skaju, po czym odpalił 10 mecz w Ceesa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDZ czegoś trzeba żyć 1 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Były małe problemy przy przenosinach i nie wszystko poszło zgodnie z planem, a tez jesteśmy ludźmi i nie chce nam się siedzieć 24/7 przy forum - też mamy życie. Doprowadziliśmy forum do stanu używalności, teraz będzie tylko lepiej ^.^Przenosiny miały być 13 VIII (tydzień temu), mamy środę 19... Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Gdy administrator mówi, że poza tym, co administratuje ma życie, to... to to nie jest dobry administrator :I Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Dziwnie jest to usłyszeć od człowieka, którego tam nigdy nie widziałem xPPisałem. SB jak sos pomidorowy, ale ja wierzę w czosnkowy. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Pisałem. SB jak sos pomidorowy, ale ja wierzę w czosnkowy. Nie przejmuj się gościem, rozmawianie z nim nie ma najmniejszego sensu. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Pisałem. SB jak sos pomidorowy, ale ja wierzę w czosnkowy. Nie łapię twojego szyfru xP Link do komentarza
Skysplit Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Gdy administrator mówi, że poza tym, co administratuje ma życie, to... to to nie jest dobry administrator :IZ czegoś utrzymywać forum trzeba Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) @ChrisEggIITłumaczę - Podmiot liryczny wytyka, że forum pozbawione możliwości przesyłania krótkich wiadomości w celu komunikowania się jest jak pizza bez sosu pomidorowego - składnika, który na pizzy znajduje się niemal zawsze, ta para jest nierozłączna. Jednocześnie podkreśla, że osobiście uważa, że sos czosnkowy jest znacznie lepszy. Tym samym sugeruje też, że nie jest entuzjastą sosu pomidorowego, czyli w naszym wypadku - shoutboxa. Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Cahir 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) @ChrisEggIITłumaczę - Podmiot liryczny wytyka, że forum pozbawione możliwości przesyłania krótkich wiadomości w celu komunikowania się jest jak pizza bez sosu pomidorowego - składnika, który na pizzy znajduje się niemal zawsze, ta para jest nierozłączna. Jednocześnie podkreśla, że osobiście uważa, że sos czosnkowy jest znacznie lepszy. Tym samym sugeruje też, że nie jest entuzjastą sosu pomidorowego, czyli w naszym wypadku - shoutboxa.To w sumie ma sens... Dzięki za tłumaczenie, nigdy nie byłem zbyt dobry w wychwytywaniu ukrytego przesłania.Tylko zaraz... Co w tym przypadku oznacza sos czosnkowy? Edytowano Sierpień 19, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Sos pomidorowy Sos czosnkowy 2 Link do komentarza
Recommended Posts