Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 4 minuty temu Siper napisał: Nie jesteś konsumentem, nie płacisz mi za to ani grosza. Ja to opłacam z własnej kieszeni, więc powiem wprost - wypierdalaj z takimi tekstami z łaski swojej. Więc masz być wychwalany i czczony, bo płacisz? Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Jak to forum zamula, kuźwa mać. Litości, ludzie, 2 minuty jeden temat potrafi mielić ._. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Właśnie teraz Decaded napisał: Jak to forum zamula, kuźwa mać. Litości, ludzie, 2 minuty jeden temat potrafi mielić ._. to tymczasowe Link do komentarza
Siper Napisano Październik 27, 2015 Autor Share Napisano Październik 27, 2015 2 minuty temu Vanadiss the Glejt napisał: Więc masz być wychwalany i czczony, bo płacisz? Traktowany z szacunkiem do mnie i mojej pracy, która nie jest wcale łatwa. Widzisz różnicę czy masz problem z interpretacją? 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Właśnie teraz Siper napisał: Traktowany z szacunkiem do mnie i swojej pracy, która nie jest wcale łatwa. Widzisz różnicę czy masz problem z interpretacją? Ludzie wyrażają swoją opinię i wyraźnie mówią, co im nie pasuje. To jest brak szacunku? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Powiadomienia to taka ciekawa ciekawostka Ale działa całkiem spoko. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 5 minut temu Siper napisał: Nie jesteś konsumentem, nie płacisz mi za to ani grosza. Ja to opłacam z własnej kieszeni, więc powiem wprost - wypierdalaj z takimi tekstami z łaski swojej. Siper, zajmuj się forum wtedy, kiedy chcesz, i zajmuj się tyle, ile chcesz. Płaczki, że "oesu nie działa" i "sipah napraw to, sipah napraw tamto" będą zawsze. Ja rozumiem, że pisanie stylów, zmiana silników forum itp. to ciężkie rzeczy, więc nie narzekam i nie popędzam. Po prostu cierpliwie czekam. Nie od razu Rzym zbudowano, nie od razu forum będzie działać. Handlujcie z tym plox, bo Siper to na razie jedyny gość, co się nad forum męczy i męczy (Skaju gdzieś se uciekł) Jak kogoś uraziłem, to przepraszam. 2 Link do komentarza
Siper Napisano Październik 27, 2015 Autor Share Napisano Październik 27, 2015 1 minutę temu Vanadiss the Glejt napisał: Ludzie wyrażają swoją opinię i wyraźnie mówią, co im nie pasuje. To jest brak szacunku? OPINIA XDXDXD Bez komentarza, aż nie chce mi się bardziej rozbudowywać odpowiedzi. 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 1 minutę temu Kuracyja napisał: Siper, zajmuj się forum wtedy, kiedy chcesz, i zajmuj się tyle, ile chcesz. Płaczki, że "oesu nie działa" i "sipah napraw to, sipah napraw tamto" będą zawsze. Ja rozumiem, że pisanie stylów, zmiana silników forum itp. to ciężkie rzeczy, więc nie narzekam i nie popędzam. Po prostu cierpliwie czekam. Nie od razu Rzym zbudowano, nie od razu forum będzie działać. Handlujcie z tym plox, bo Siper to na razie jedyny gość, co się nad forum męczy i męczy (Skaju gdzieś se uciekł) Jak kogoś uraziłem, to przepraszam. Uraziłeś mnie słowem Rzym *** Imgur w końcu wrócił Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Właśnie teraz Kuracyja napisał: Siper, zajmuj się forum wtedy, kiedy chcesz, i zajmuj się tyle, ile chcesz. Płaczki, że "oesu nie działa" i "sipah napraw to, sipah napraw tamto" będą zawsze. Ja rozumiem, że pisanie stylów, zmiana silników forum itp. to ciężkie rzeczy, więc nie narzekam i nie popędzam. Po prostu cierpliwie czekam. Nie od razu Rzym zbudowano, nie od razu forum będzie działać. Handlujcie z tym plox, bo Siper to na razie jedyny gość, co się nad forum męczy i męczy (Skaju gdzieś se uciekł) Jak kogoś uraziłem, to przepraszam. Póki co zauważyłem, że większym problemem od usterek technicznych jest nastawienie odpowiedzialnego za ogólną stronę techniczną tego forum. 2 minuty temu Siper napisał: OPINIA XDXDXD Bez komentarza, aż nie chce mi się bardziej rozbudowywać odpowiedzi. Misiu, "chujowe 2/10" to mimo wszystko też opinia i nie można powiedzieć, że nie. Robisz to wszystko dobrowolnie i ostatecznie za darmo. Powinieneś od dłuższego czasu wiedzieć, że wszystkim się nie dogodzi, ale żeby się oburzać... To już nowość. Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Hahahaha... http://www.geekweek.pl/aktualnosci/24557/onz-atakuje-japonie-za-mange-i-anime Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Pięknie rozwaliliście forume, nie ma co. P.S. Nie trzeba płacić, żeby być konsumentem - wystarczy, że korzystasz z produktu. Może nie płacimy abonamentu, ale niektórzy z nas dorzucali się na utrzymanie forum, więc chyba mają większe prawo wymagać, żeby działało w miarę dobrze. Nie jest też naszą winą, że udało się wam zawalić sprawę reklam. Taakżeee teeegooo... My (no, pewnie nie wszyscy, ale w tej chwili stosownym jest użycie tego właśnie słowa) naprawdę doceniamy, że poświęcacie forume swój wolny czas. Ale to nie znaczy, że nikt nie będzie was krytykować, jak nagle postanowicie zepsuć forum. 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 (edytowany) Owszem Sip się sam z tym bajzlem męczy, dlatego od dłuższego czasu mówię, że przydałby się dodatkowy techniczny, a zamiast tego mamy aż czterech wspomagających, którzy gówno zrobią, gdy forum się wykrzaczy a Sipa będzie wtedy na przykład na urlopie wypoczynkowym z dala od internetu Edytowano Październik 27, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza
Siper Napisano Październik 27, 2015 Autor Share Napisano Październik 27, 2015 @Vanadiss the Glejt aktualnie to zastanawiam się nad porzuceniem forum, bo widocznie nie jestem zbyt dobry by się zajmować taką społecznością. Tylko kto wejdzie na moje miejsce, może Ty? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Na serio? Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 1 minutę temu Siper napisał: @Vanadiss the Glejt aktualnie to zastanawiam się nad porzuceniem forum, bo widocznie nie jestem zbyt dobry by się zajmować taką społecznością. Tylko kto wejdzie na moje miejsce, może Ty? Nie opuszczaj nas, bo kto będzie nas bronił przed herezją, nawałą demonów, orków i innego tałatajstwa? Chwila, to nie ten Imperator. 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Ja tam sądzę, że kto jak, kto ale Sip jest bardzo dobrym adminem, choć przydałby mu się drugi techniczny do pomocy, żeby sam się z tym bajzlem nie męczył 3 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 1 minutę temu Sosna napisał: Ja tam sądzę, że kto jak, kto ale Sip jest bardzo dobrym adminem, choć przydałby mu się drugi techniczny do pomocy, żeby sam się z tym bajzlem nie męczył Zgadzam się z tym. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: Ja tam sądzę, że kto jak, kto ale Sip jest bardzo dobrym adminem, choć przydałby mu się drugi techniczny do pomocy, żeby sam się z tym bajzlem nie męczył Skaj się - mówiąc dosadnie oraz za przeproszeniem - opierdala zwyczajnie, czy już odleciał na stałe? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Skaj nie jest już adminem Link do komentarza
War Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Sam odszedł, bo CS. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: Skaj nie jest już adminem Właśnie teraz Waryate napisał: Sam odszedł, bo CS. Ah, ok. Moim skromnym zdaniem - @Siper, dobierz kogoś komu możesz zaufać, bo sam tego nie udźwigniesz, i to po tobie widać... Link do komentarza
Recommended Posts