Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Wychodzi na to, że można być albo ładny i biedny, albo bogaty i brzydki Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Wychodzi na to, że można być albo ładny i biedny, albo bogaty i brzydki Albo Arłukiem. Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Imeshovy napisał: Wiesz, jak za fryzjera u siebie ok. 20 zł płacę, to dla mnie jest to dosyć brutalne zderzenie z rzeczywistością Nie pamiętam już co to fryzjer xD Ale też coś koło tego płaciłem, więc ten. Ale masz różnicę między przystrzyżeniem włosów, a wymuskaniem włosów, brody, brwi, wołosów w nosie, w uszach i na klacie przez gościa z doktorem rehabilitowanym fryzjerstwa. Przerost formy nad formą imo Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 (edytowany) A to lepiej? Znaczy pytam bo nie wiem Edytowano Listopad 1, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Ale kurde, serio przydałaby mi się stylizacja zarostu, bo po miesiącu wyglądam jak menel a na trymowaniu i stylizacji się nie znam :< Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Imeshovy napisał: Ale kurde, serio przydałaby mi się stylizacja zarostu, bo po miesiącu wyglądam jak menel a na trymowaniu i stylizacji się nie znam :< Pozostaje ci samemu się o to zatroszczyć. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Krzysiek000 napisał: Pozostaje ci samemu się o to zatroszczyć. Czyli że ma kupić znoszony płaszcz, zniszczone buty i amarenę? Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Ale jak patrzę na niektórych ich klientów, to... gurwa, przez ile trzeba zapuszczać, żeby coś takiego osiągnąć?! Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 3 minuty temu Imeshovy napisał: Ale kurde, serio przydałaby mi się stylizacja zarostu, bo po miesiącu wyglądam jak menel a na trymowaniu i stylizacji się nie znam :< Naucz się. Tylko plz, delikatnie, bo skończysz jak ja, bez zarostu xD Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 A tymczasem @Aglet Treserka Smoków Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Niklas napisał: A tymczasem @Aglet Treserka Smoków Teraz się o tym dowiedziałeś? Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Gdyby nie sznurowadło, To z nogi spadłby but! A-Gie-El-E-Te! To Aglet! 1 Link do komentarza
MewTwo Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 10 minut temu Imeshovy napisał: Ale jak patrzę na niektórych ich klientów, to... gurwa, przez ile trzeba zapuszczać, żeby coś takiego osiągnąć?! Mam złe myśli :E 10 minut temu Waryate napisał: Naucz się. Tylko plz, delikatnie, bo skończysz jak ja, bez zarostu xD Ja też nie mam zarostu I:< Czy to coś złego? I:< Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Tak to coś złego, ale łącze się z tobą w bólu Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Ale ty jesteś dziewczynką, to nie musisz mieć ^w^ A ja swój straciłem, kiedy próbowałem go ukształtować i wyrównać xD Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 10 minut temu Waryate napisał: Ale ty jesteś dziewczynką, to nie musisz mieć ^w^ A ja swój straciłem, kiedy próbowałem go ukształtować i wyrównać xD Zobaczyłem tego posta w "najnowszych treściach", wyrwanego z kontekstu. Teraz tego nie odzobaczę -_- 2 Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Ever3Tree napisał: Zobaczyłem tego posta w "najnowszych treściach", wyrwanego z kontekstu. Teraz tego nie odzobaczę -_- Chodzi o zarost Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 http://prntscr.com/8xwv8y czy to tak miało wyglądać? Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 To wygląda tak jakby ktoś Rainbow Dash zapiął obrożę Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 https://vimeo.com/65745551 ślimaki chodzo po żyletkach i ostrzach #odziwoniegore Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 oh boy będzie forume na MyBB... jestem ciekaw, kto zostanie drugim technicznym Link do komentarza
Recommended Posts