MLO_pl Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Jebać leszczy!UMC UMCUMC UMC UMC UMC Edytowano Listopad 3, 2015 przez MLO_pl UMC UMC Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Z lamusami się nie pieścić Rzeczywiście nudy Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 21 minuty temu Enigma I WILL HUG YOU ALL napisał: Nuuuudno... To się rozbierz i popilnuj lumpóp xD Link do komentarza
Enimean Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Neee. Za zimno będzie Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
MLO_pl Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 BiP składa niemoralne propozycje Link do komentarza
MLO_pl Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Rozbierz się! Schneller! Ich fick dich! Raus! Link do komentarza
Enimean Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Rozbierz się! Schneller! Ich fick dich! Raus! Nie. Nie będziesz mi mówił co mam robić! Link do komentarza
MLO_pl Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Chcesz się założyć? Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 35 minuty temu Enigma I WILL HUG YOU ALL napisał: Neee. Za zimno będzie Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Ale nie nam Link do komentarza
Enimean Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Chcesz się założyć? Chcę. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 MLO, piszesz się na Happy Meal? Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Edytowano Listopad 3, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Enimean Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 35 minuty temu Enigma I WILL HUG YOU ALL napisał: Neee. Za zimno będzie Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Ale nie nam Oj, kochany, nie jestem jeszcze na tyle jebnięta żebym przekładała wasze ciepło nad moje zimno Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
MLO_pl Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Pacze sobie na alledrogo części do auta, pacze dalej a tu takie coś: Nie no... myślę sobie zajebiście, dzięki temu będę wiedział jak profesjonalnie przeprowadzić tuning auta... nawet tego nie czytałem, tylko patrzyłem na wyszczególnione wyrazy... I już kurwa lecę do sklepu, by zakupić te wszystkie jakże zajebiste tuningowe części, żeby moje auto zapierdalało jak głupie, gdy nagleeeee... patrzę na autora tego artykułu... No i chuj... zwątpiłem w to jakże zajebisty mój miałby być tuning samochodu a tak serio... pisać takie pierdoły, tylko po to żeby robić komuś reklamę... i żeby znalazły się debile które to kupią... rozumiem jakby to napisał mechanik, doradził, nawet i garażowy... no ale przez filozofa, który w wolnych chwilach kręci śrubki w 125p... ja jebie xD na pewno po takim tuningu, auto będzie jeździć po wsze czasy... korba bokiem i do przodu Edytowano Listopad 3, 2015 przez MLO_pl Link do komentarza
MLO_pl Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 11 minut temu Enigma I WILL HUG YOU ALL napisał: Chcę. No to dajesz, podaj adres, a za dwa dni będę prowadzać Cię na smyczy 9 minut temu Niklas napisał: MLO, piszesz się na Happy Meal? no jasne : DDDDD zaraz idę do Maca Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) 39 minuty temu Enigma I WILL HUG YOU ALL napisał: Oj, kochany, nie jestem jeszcze na tyle jebnięta żebym przekładała wasze ciepło nad moje zimno Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Oj kochana, cieszy mnie że piszesz "jeszcze" Edytowano Listopad 3, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Jadę sobie dzisiaj w nocy pociągiem i przez prawie całą drogę jakaś obca laska, która siedziała obok, śpiąc przytulała się do mnie <3 1 Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 godzinę temu Dog in the Fog napisał: Jadę sobie dzisiaj w nocy pociągiem i przez prawie całą drogę jakaś obca laska, która siedziała obok, śpiąc przytulała się do mnie <3 Zazdro motzno :< Jak raz jechałem ciapągiem (chyba do Częstochowy), to miałem towarzystwo dwóch zadbanych ( ) rycerzy ortalionu, którzy się tak fajnie rozłożyli w przedziale, że w dwóch zajęli cztery miejsca siedzące - w tym jedno moje zarezerwowane. Zwolnili mi miejscówkę dopiero, gdy zagroziłem wezwaniem konduktora Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Kurna, choć pod względem tekstowym są to słynne "psy wrzeszczące na ulicy i herbata wznosząca krzyk u sąsiada", tak muzycznie lubię i to bardzo https://www.youtube.com/watch?v=Wla86LpoEpw Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 godzinę temu Dog in the Fog napisał: Jadę sobie dzisiaj w nocy pociągiem i przez prawie całą drogę jakaś obca laska, która siedziała obok, śpiąc przytulała się do mnie <3 To dowodzi, że laski wabią nie tylko facetów Link do komentarza
Recommended Posts