Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 1 minutę temu Fugas napisał: Nie ma to jak mieć wszędzie daleko. Warszawa nie tak daleko. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) 1 minutę temu Waryate napisał: Siusiakuj się, do warszafki jeć a nie do jakiegoś maczetowa >.> Ostatnie, co chciałbym tam robić, to tam jechać, a co dopiero robić coś innego niż ŁADNIE ŚPIEWAĆ o Warshau i mieszkańcach, w szczególności słoikach. Edytowano Listopad 3, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Halik Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 No cóż, Warszawa może i nie daleko, ale po co tam jechać ? Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 ode mnie jakieś 350 kilosów tak gdzieś... to dosyć daleko Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 2 minuty temu Sosna napisał: jakoś tak zawsze mnie nerwował Bo to menda jest. W książkach go nie lubiłem, teraz też nie przepadam. Cofnij się i zabij go z pozdrowieniami ode mnie Link do komentarza
War Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz Vanadiss the Glejt napisał: Ostatnie, co chciałbym tam robić, to tam jechać, a co dopiero robić coś innego niż ŁADNIE ŚPIEWAĆ o Warszawiakach :v Powervolvo. Do ludzi jeć. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Bo to menda jest. W książkach go nie lubiłem, teraz też nie przepadam. Cofnij się i zabij go z pozdrowieniami ode mnie w sumie co mi zależy Bitwa o Kaer Mohren zawsze spoko Link do komentarza
Vanadiss Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 1 minutę temu Waryate napisał: Powervolvo. Do ludzi jeć. Plemię Laserowej Maczety też ludzie Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz Fugas napisał: No cóż, Warszawa może i nie daleko, ale po co tam jechać ? Skoro nie ma powodu tam jechać, to i sensu w narzekaniu na odległość nie widzę. Link do komentarza
Halik Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) 3 minuty temu Krzysiek000 napisał: Skoro nie ma powodu tam jechać, to i sensu w narzekaniu na odległość nie widzę. A w sumie to tak naprawdę to nie ma żadnego narzekania na odległość, za miesiąc będę miał samochód, więc odległość to już nie problem, gorzej z celem. Edytowano Listopad 3, 2015 przez Fugas Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz Fugas napisał: A w sumie to tak naprawdę to nie ma żadnego narzekania na odległość za miesiąc będę miał samochód więc odległość to już nie problem, gorzej z celem. Ceny paliwa są takie, że taniej wychodzi ci wyjechać za Podlasie autobusem, lub pociągiem. Link do komentarza
Halik Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Ale on będzie na Podtlenek LPG :3. Tak siak czy srak. 2.5h i jest się na miejscu, tudzież na vistulianie się zjawiłem. Bo byłem po prostu ciekaw. Jeżeli ktoś zaprosiłby mnie do Warszawy to bym pojechał na własny koszt. Ale nikt mnie nie zaprasza i nie zaprosi więc na razie to jest bardzo odległa przyszłość. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 1 minutę temu Fugas napisał: Ale on będzie na Podtlenek LPG :3. Tak siak czy srak. 2.5h i jest się na miejscu, tudzież na vistulianie się zjawiłem. Bo byłem po prostu ciekaw. Jeżeli ktoś zaprosiłby mnie do Warszawy to bym pojechał na własny koszt. Ale nikt mnie nie zaprasza i nie zaprosi więc na razie to jest bardzo odległa przyszłość. Niestety, ale LPG też brałem pod uwagę. Ostatnio cena gazu porządnie poszybowała w górę. Chociaż fakt, te 10-15 złotych różnicy względem busa raczej nie brzmi jakoś wyjątkowo odstraszająco. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Witam /sb/ wieczorową porą. Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 A już myślałem, że nie będzie dzisiaj Kwaśniewskiego w internetach ;-; Btw, czołem forum Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Kura https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/seria-facebookowych-oszustw-w-ktore-ciagle-klikaja-wasi-znajomi/ i wciąż się łapią Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Bury? Gdzie Bury? Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 No nareszcie miałem instruktaż od kierasa Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 3 minuty temu Niklas napisał: Bury? Gdzie Bury? *wyskakuje zza rogu* Tutaj :P Link do komentarza
Recommended Posts