Gość Ziemowit Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Zabawa jest prosta (jak każda moja). Wchodzimy na profil osoby wyżej i oceniamy jej tło na profilu. UWAGA: W zabawie udział biorą osoby te, które posiadają TŁO. W razie niestosowania się do tej zasady będę zgłaszać użytkowników do moderacji i wykluczę ich z zabawy (chodzi mi nawet o to jak ustawią tło. Zaczynajcie ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Zdjęcie nie jest w moim stylu, uważam je za nudne i mało ciekawe, ale to kwestia gustu, bo nie mogę ukrywać, że pasuje do twojego avka i wygląda całkiem dobrze. Nie razi w oczy, jest delikatne i tematyczne. W zasadzie nawet ładniejsze niż avatar, który się rozpikselował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Nie znam postaci z tego tła ale wygląda fajnie. Tło na dodatek jest dosyć mroczne co wygląda super. Jak dla mnie dobre tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 (edytowany) Ładna Lunka, mi się jak najbardziej podoba i pasuje Edytowano Sierpień 25, 2015 przez Trashgod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ładna panorama gór. I ta mgła schodząca w stronę rzeki/jeziora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Napis, świadczący, że jesteś małym potworkiem. A w tle jakieś rozmazane paski. No niezbyt...ładne to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Wielka Czwórka Lordran. Wyglądają swagowo i w ogóle kozacko, a te zombie z tyłu to im mogą co najwyżej nagwizdać. No, ale grunt, że Jest Solaire, bo reszta to mnie tam mało obchodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Strzelam że ktoś z Dark Souls, bo graficznie mi tą grę przypomina. Ale mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ta charakterystyczna korona jest bardzo w porządku. Lil monster od którejś pop gwiazdki, lubianej przez Meweła. Mnie tam się nie podoba, ale skoro on to lubi to czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 (edytowany) Bardzo klimatyczne, mroczne, ładny księżyceł, tylko zamiast tego kota lepszy byłby wampir Generalnie lubię noc, więc mi tam się podoba. EDIT: Prostując kolegę niżej: kurtka nie jest skórzana Edytowano Sierpień 25, 2015 przez Foley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Przystojny pan w czarnej skórzanej kurtce z repliką w dłoni. Chwali się swoimi zainteresowaniami, a to zawsze popieram. No i jeszcze naprawdę ładna replika. Jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Strzelam ^^ że ten pan lubi broń lub lubi z niej strzelać,do tego trzyma AK więc plusy ode mnie za to.Rosyjska broń zawsze żywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 (edytowany) Tło podobne do jednej z sygnaturek. Prezentuje pustynie, więc zakładam, że to ponifikacja konfliktu w Afryce podczas IIWŚ, a Lyra i Bon Bon to zapewne Brytole. Chociaż Lyra trzyma model AK, więc równie dobrze może to być radziecka misja w Afganistanie. Zresztą nieważne, tło takie sobie. Mnie zbytnio nie zachwyca. EDIT:@Mizaw Umineko - The Seven Stakes of Purgatory Edytowano Sierpień 25, 2015 przez Furape Gari Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizaw Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Nawet nie wiem z czego to jest. Próbowałem poszukać w internecie skąd mogą pochodzić te postacie ale nic nie mogłem znaleźć. Widzę tylko ,że jest to jakaś manga lub anime. Samo tło wygląda średnio. Nie podoba mi się głównie przez białe tło i te trzy dziewczyny które płaczą lub są bliskie płaczu. Gdyby ich nie było a tło dać jakieś inne to było by spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Tło ma klimat fantasy, nie zdziwiłbym się gdyby FS miała elfie uszy. Bardzo podoba mi się ten kojący zestaw kolorów(aż miło patrzeć). Kompozycja mogłaby być lepsza, ale trzyma poziom. Jedyne co mi nie pasuje w całej tej układance zwanej sztuką to jej włosy, a dokładniej sposób w jaki się układają. 8.5/10 czyli ponadprzeciętne/pod-doskanałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Nie mam pojęcia co to za miasto zostało ukazane na obrazku, ale robi wrażenie i bardzo ładnie się prezentuje~ Chociaż osobiście nie przepadam za taką ilością technologii i postępu w jednym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ornstein w ładnej jakości, prezentujący się bardzo ładnie. Kolorystyka też mi się bardzo podoba na tym tle. A już nie mówiąc o tym, że sama postać w sobie jest zajebista. Ładnie prezentuje się więc na tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Tło mi się podoba, jedynie Sigmeyera brakuje. Gdy był, dałbym 9/10, a tak to tylko 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Dwie postacie których niestety nie znam. Wydaje mi się że są z jakiejś gry ale pewności nie mam. W każdym razie wygląda całkiem fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Jak tak patrzę to wszystko poza Luną przypomina mi efekty specjalne Disneya(w serialach). Trochę kicz, ale luna jest w ładnej pozie i jak skupi się na niej to można poczuć ten smutek i zamyślenie ledwo ulatniające się z obrazka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 (edytowany) Luna, księżyc w pełni i rozgwiażdżone niebo. Obraz jest utrzymany w uwielbianej przeze mnie niebiesko-białej tonacji. 10/10 ^^edit: Spóźniłam się, cholibka :C Edytowano Sierpień 25, 2015 przez Velvie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Wygląda jakby coś zostało mocno przycięte i źle wykadrowane. Z tego co widzę jest tam słonecznik i chyba kawałek kaktusa, czyli taka wiosenna kompozycja.(trochę nie w porę ale spoks) Powiedzmy 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 (edytowany) Poor Trixie ;-;Generalnie bardzo fajnie zrobiony obrazek, smutny co prawda, ale musi z tym żyć.Btw, Silicius, Atlantis najfajnieszym miastem sci-fi Edytowano Sierpień 25, 2015 przez Bury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Art od NCMares'a, kto go nie zna ten niech żałuje. Warhammer, piękne. Przedstawienie Twi - piękne. Jak praktycznie wszystko od tego autora, 10/10, magia to herezja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ujdzie, ale nie przepadam za czarnobiałymi obrazkami w profilach, obrazek dobry, ale zwyczajnie nie mój gust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się