Sakadetsu Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hejo wszystkim postanowiłem zrobić ten temat bo trochę brakuje tutaj pojedynków walk itp. A wiec tak zasady są bardzo proste podajecie mi postać która was będzie reprezentować z komiksów gier anime itp pochodzenie i ewentualnie podkład muzyczny a ja wszystko montuje żeby wam dać trochę rozrywki i wstawiam na YT żeby każdy mógł zobaczyć Zasady można mieć maxymalnie 3 postacie,za każdą wygraną walke przyznaje 1 pkt kiedy ktoś zdobędzie 10 dostaje specjalne wyzwanie wyznaczone przezemnie żeby było smiesznie Jeśli ktoś chce kogoś wyzwać niech napisze w tym temacie i oczywiście przeciwnik musi przyjąć je no to chyba na tyle Dzisiaj miało miejsce starcie pomiędzy Goblinem i Tarrethem wynik możecie zobaczyć tutaj więc kto stanie teraz przeciwko zwycięscy ??(ole ktoś chce XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 OOOO ja stawiam do boju Smocze Dziecie ze Skyrima ! Podkład to oczywiście główna nuta Skyrima. For The King For The King ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Może być Alucard z hellsinga ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Derpy Hooves muzyka Da rade? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 OOOO ja stawiam do boju Smocze Dziecie ze Skyrima ! Podkład to oczywiście główna nuta Skyrima. For The King For The King ! N niestety postacie ze Skyrima nie zostały jeszcze stworzone nie ma odpowiednich animacji przykro mi Może być Alucard z hellsinga ? Nie ma najmniejszego problemu Derpy Hooves muzyka Da rade? Da rade Ja bym proponował Van Helsinga, a jako podkład muzyczny "Szad - Witam na komnatach" :> Sprawdzę ale nie gwarantuje no niestety proszę wybrać inną Wiec tak są narazie 2 postacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 A mogę wiedzieć kto był kim ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Goblin był Lobo a tarreth Hulkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Goblin "Lobo" Józef vs Tarr Hulkreth! xD Chętnie pooglądam, ale dla mnie nie ma odpowiedniej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Ja bym prosił Ichigo z Bleach i prosze o tą piosenke : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 5, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2012 Ja bym prosił Ichigo z Bleach i prosze o tą piosenke : dośc ciekawe Dodano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 To ja chcę mieć Tingle z Legend of Zelda pułkownika z KFC piosenka to: EDIT: Po zastanowieniu się, ten kawałek jest zbyt mózgotrzepny... Lepiej coś normalnego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Kiedy mozemy spodziewadz sie kolejnej walki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Sakadetsu mówił mi że jeszcze dziśjaj będzie walka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 5, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2012 wyczekuj od 18-20 bedzie juz tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 wyczekuj od 18-20 bedzie juz tutaj Yay!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 5, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2012 a więc tak może trochę przed czasem ale jest pierwsza walka dzisiejszego dnia Therinius VS RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 a więc tak może trochę przed czasem ale jest pierwsza walka dzisiejszego dnia Therinius VS RedBalance12 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=biY6nzBfcWM&feature=youtu.be Z powodu błędów animacji muszę odwołać dzisiejszego fighta derpi vs Tingle postaram się to naprawić i wstawić niedługo W tym czasie możecie dawać nowych zawodników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 To ja bym Chciał Goku z DB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 6, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2012 a więc dobre niusy udało mi się naprawić derpy więc dziś odbędzie się jej walka z mała różową kuleczką zwaną kirby (dla wyrownania szans) o mniej wiecej 18-19 Red zmienił swojego zawodnika więc w następnej po tej będzie I-no i Avanidius wstawił potężnego pułkownika z KFC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 6, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2012 masz wygraną tylko proszę zmień zawodnika bo te animacje mnie zabijają dobra następna walka będzie dzisiaj a zarazie dawać komentarze tych epickich fightów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Dzieki wielkie next time wybiore inna postac Christie Monteiro z Tekkena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Proszę by mą postacią był Edward Elric z FMA jeśli można xD Oto podkład : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 6, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2012 Dzieki wielkie next time wybiore inna postac Christie Monteiro z Tekkena zamiast niej będzie Jin Proszę by mą postacią był Edward Elric z FMA jeśli można xD Oto podkład : Nie ma problemu dodano Oto 2 walka wieczoru Avanidius Vs BIg chiken miłego oglądania http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0xVxwOcGXoA&feature=youtu.be to tyle na dzisiaj proszę o komentarze pod walkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 No, niezły kombos poleciał po 55 ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RnhR4pMAfPA&feature=youtu.be masz wygraną tylko proszę zmień zawodnika bo te animacje mnie zabijają dobra następna walka będzie dzisiaj a zarazie dawać komentarze tych epickich fightów Animacje Derpy... Chyba gorszych nie mogło być! Taka skakanina pomiędzy nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts