Draco Brae Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Walkę przyjemnie się oglądało, taka spokojna "bez przemocy". Znów jednostronne lanie, ale za to jaki finał XD! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Oświadczam, że Strażnik Wiatru, Harpuia, odnalazł podkład muzyczny dla swej walki. Ten, w którego imię tu walczy uznał, że tekst pasuje fabularnie do Jego postaci. (Pomijając wątek samobójczy występujący tu i ówdzie) Edycja związana z obejrzeniem walk znajdujących się na poprzedniej stronie: 1. Walka Venoma z Mercelem... walka dwojga wirusów. Niesamowicie pociągający motyw. Gdyby tylko Alex był zrobiony nieco właściwiej... cóż. Jeśli Venom będzie tak dalej berserkerował, to tu się gorąco zrobi... zastanawiające... od czego zależy to, czy postaci ładuje się automatycznie energia na speciale, czy też nie...? 2. Moim zdaniem Squall winien był wygrać. Walczył bardzo zgrabnie. Supermen zadawał zwykłymi ciosami więcej niż dzierżyciel mieczoostrza specialami... a wcale nie atakował tak rzadko jak choćby w/w Mercel. 3. Toushirou zdecydowanie dobrze walczy. ,,Teleportacja" za plecy przeciwnika jest niezaprzeczalnie jego atutem... Spinwide - gratuluję dobrego wyboru. Hazama nadal za rzadko atakuje, by komukolwiek zagrozić. Na miejscu Verarda (patrząc jedynie z punktu widzenia technicznego) wymieniłbym go. 4. Dzika walka, zaiste. Jakkolwiek - jeśli mam być szczery - nie za bardzo trafiająca w me gusta pod względem wizualnym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Jeżeli by można było dorzucić postać chciał bym dorzucić, nikogo innego jak Komandora Shepard'a z Mass Effect'a Najlepiej w wersji kobiecej (taka jaka grałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Do dzisiejszego pojedynku (mojego z MacTavish'em) proponuje taką oto nutę w tle: http://www.youtube.com/watch?v=O2fz_zBNl80 Mam nadzieje, że mój oponent nie ma nic przeciwko . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Boże Kirby jaki on słodki *.* I jak masz się męczyć z tą Lucy to mogę ją wymienić przecież ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Ja Guzik, z rodu Guzików herbu Guzik, wystawiam dziewczynę do walki (chyba coś tu nie tak, nie? ) tak czy siak wystawiam Kule z king of fighter - do boju Link do bardzo dużego, ale pięknego obrazka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 ok czas na pierwszą walkę dzisiejszego dnia MacTavish vs Braeburn czy tym razem zbroja wytrzyma atak księcia sayan? runda 2 czas na starcie maszyn albo inaczej DPS vs ADC No to jedziemy dalej (dzisiaj coś dużo edytowania) kolejne starcie Bartis vs Major kto wygra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Czas na, z chęcią pisany, komentarz... tylko jak by tu zrobić, aby nie spoilernąć innym walki? Ciężko... O. Albo walnę komentarze w spoilery! To jest myśl! 1. Hmm... mówiąc szczerze, nie oczekiwałem innego końca... to w końcu walczyła nasza słynna przyprawa. Chwila z 1:30 była zastanawiająca. Zdawało mi się, że przeciwnik Vegety... stara się ,,jakoś" uciec z walki... ekhm... natomiast słów parę z 1:40 było wyraźnie zarezerwowanych dla złotozbrojnego... 2. Łuoł. Generał Harpuia popisał się bardziej niż tego oczekiwałem... widać, że starzy, dobrzy bossowie z serii MMZ nie na darmo takimi się zwą... 1:06 - ,,Scram. Outta my sight." Interesującym wydaje mi się fakt, iż jego tornada ani nie zadają obrażeń, czego można by oczekiwać po specialu z Mugena, ani nie przesuwają przeciwnika, jak to działo się w oryginalnej grze (połączone zazwyczaj z drugim specialem, spychało przeciwnika na raniące słupy elektryczności) Zamiast tego, zdaje się, że komputer namierza to tornado jako przeciwnika. Zaiste, ciekawe... 3. Saber się starała. Widać. Jednakże, pomimo jej wkładu oraz licznych prób ratowania Jej przez towarzyszy, nie wybrnęła z tej sytuacji. Musiała ulec przed czystą, ,,brutalną siłą" Potemkina... jego rzuty, to przyznam - są piękne. Także te z kontry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Ponownie wyzywam Naruto. mój team to Kenpachi i Uluqiora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Przyjmuję wyzwanie, mój team: Naruto Uzumaki oraz Sasuke Uchiha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 dobra więc wyzwanie zostało przyjęte lecz dzisiaj już nie zrobię tylko jutro to będzie wasz pierwszy fight tak Btw jest ktoś chętny do przetestowania Kula(postaci guzika i to nie będzie liczone rankingowo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Chętnie uczyniłbym to, wystawiając do walki postać, którą lubię, lecz której nie mam ochoty wpisywać na stałe do drużyny. Yamchę z DBZ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Chcialbym stoczyc pojedynek z Goblinem. Venom vs Lobo. Czy przyjmie wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Ja mogę przetestować Kulkę, jako Joker. Dalej nie wiem ile on jest wart, lol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 dało by radę gdyby nie to że warmen się jeszcze zgłosił i co tu zrobić................... albo ustalicie miedzy sobą albo zrobię for fun fighta będzie ciekawie więc co wybieracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Zostawiam wybór Tobie/Wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Mnie tam bez różnicy, ale sądzę, że Warmen winien mieć pierwszeństwo z racji tego, że pragnie walki ze względu na postać, z której korzystania czas dłuższy zapewne jeszcze rozważa. (Zaproponowałbym także dwa testy, ale tylko gdybym ja miał się tego podjąć. Nie pragnę Cię katować, Sakadetsu - i tak masz dosyć graczy na głowie.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 dobra przemyślałem i wiem co zrobię połącze ten test z waszymi postaciami czyli Kula vs Joker i Yamcha jak jeden padnie to wchodzi 2 co wy nato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Trochę niesprawiedliwie dla Kulki? Nie wiem. Ty się zajmujesz walkami, zdaję (zdajemy?) się na Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Plothorse - tym podsumowaniem 1:40 mnie rozwaliłeś do łez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Spokojnie Kula nie będzie sama dam jej partnerkę więc będzie ciekawa walka 2 na 2 Która właśnie nadeszła tak więc zaczynamy testową walkę Kuli miłego oglądania: następna walka będzie pomiędzy Shadowem a naruciakiem hmm może jakiś podkładzik zaproponujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Z tego co widzę Shadow nie podał linku do utworu który mógłby być w tle naszej walki więc ja to zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Ok więc lecimy teraz wyzwanie Shadow wyzwał naruciaka zobaczymy co z tego będzie kolejna normalna walka za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 MacTavish: Cieszy mnie to. : ) Co do walki: Hmm... comboizm każdej postaci z wyjątkiem mojej. (owa Kula jest niezła..) Serio, Yamcha doznał poważnego overkilla. Teraz przynajmniej już wiem, że nie winienem go brać. Przynajmniej do walk drużynowych.. O:33: ,,No, Yamcha - podziwiaj bezdenność moich kieszeni! (a może raczej rękawów... taa.. asy z rękawa, zaiste...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Dżoker jest fajny. Te emocje, pod koniec walki i to, że kiedy doszło w tym 2v2 do 1v1, wygrał xD Teraz już wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts