Syskiev Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 To i ja się przyłączę do zabawy. Jako postacie wybieram Seto Kaibe i Mr. Shatana (cuz why not?) Podkład: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 a więc mamy nowego ktoś chętny na przetestowanie. I jeszcze jedno od jutra zaczynamy walki ,jeśli ktoś nie ma partnera zostanie wybrany losowo z mojej listy. to ostatnie godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ja bardzo chętnie przetestuje Psiskola moją drużyną . Będę miał również okazję Dooma przetestować. GL Psiskol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ja też bardzo chętnie mogę z nim walczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 hmm 2 Chętnych to proponuje coś takiego wasze 2 nowe postacie vs Sys co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Nie mam nic przeciwko. Mój duet w takim razie pozostanie niespodzianką . Pytanie co na to Kusanagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Jak najbardziej się zgadzam Będzie ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Tą piosenkę chcę podczas walki z Sadem. A do samej walki niech będzie Lobo. To będzie rzeź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ja na bitwę proponuję taki theme: Hory, Sakadetsu: czemu milczycie na me wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Kcem mieć w Teamie Kasane Teto bądź Kagamine Rin ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 10, 2012 Autor Share Napisano Październik 10, 2012 A więc zaczynamy naszą rundę od testu Syskola czyli DPS vs Ranged kto wygra zobaczcie sami No to mamy 1 pojedynek pomiędzy Matiasem a Redem Guzik vs Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 WYGRAŁEM! NA KOLANA ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 10, 2012 Autor Share Napisano Październik 10, 2012 i ostatnie starcie, a walczyć będą BlackHayate vs Therinius miłego seansu: Komentujcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Zgłaszam Athenę Saori Kido jako członka mej drużyny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 Nowy dzień i nowe wyzwania a co do bitwy maszyn to zgadzamy się walka najpewniej ukarze się w weekend jak będę miał trochę czasu: No i mamy Ninja vs Rycerze zodiaku Goblin vs Sad i ostatnia walka na dziś pora na Warmena i Occultist Dajcie komenty bo nie chce już edytować to boli :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Zaraz czy ja nie miałem przypadkiem normalnego goku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Skomentuję swoją walkę. 1 runda - Joker i Duke dali się pobić jak worki treningowe. Nie wiem czemu to miało służyć, ale nieźle kontrastuje z drugą rundą. 2 runda - Nie wiem. Ładnie ich pozamiataliśmy, ale od jakiegoś czasu Duke tylko stał i podrzucał sobie granat xD A Joker musiał wykańczać oboje przeciwników samemu, co zakończył w efektownym stylu, ognie, bombą i gustownym skokiem :3 3 runda - Chcieli się na odgryźć za poprzednią, gwałtownie ruszając do ataku. Joker ostudził ich zapał garścią bomb. Na deser pocisk z wyrzutni rakiet. Potem trochę rzezi, jedyne co po ty zobaczyłem to detonację bomby w wykonaniu Duke'a. Ament. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 oesu jestem masterem walk xD Saaakuś świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 tak właściwie to powiedziałeś że goku a to że się zmienił to chyba dobrze nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Miałem nadzieję że Goblin wygra swoja walkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Lobo się czaił i dopiero w finałowej rundzie pokazał co potrafi. Za to Igniz robił siekę straszną. We wszystkich rundach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Doom jest ciekawym wyborem do Deadpoola . A co do reszty walk? Nie mam siły ich opisać, zresztą i tak Plothorse robi to najlepiej xd. Jedna walka która mnie zaciekawiła i to bardzo, była między Goblinem a TISS'em. Igniz rządzi, bardzo mocarna postać. Z kolei nie wiem co robi w mugenie Lelouch vi Britannia, on jest raczej taktykiem, a nie osobą walczącą w zwarciu xd. Tak mnie ta walka zaciekawiła, że... Goblinie wyzywam Cię na pojedynek. Dwóch na dwóch. Proponowana muzyka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Więc Braeburn wyzywa mnie na pojedynek? DOSKONALE... Będziesz chyba najtrudniejszym przeciwnikiem jaki stanął mi na drodze do tej pory. Przyjmuje wyzwanie Braeburnie zwany pieszczoszkiem. Gdy cię pokonam, zostaną już tylko 3 osoby, które mogą się ze mną mierzyć. Co do podkładu nie uważasz, iż powinno być to coś żywszego i bardziej podniosłego a także oddające powagę sytuacji? Proponuje to: http://www.youtube.com/watch?v=lNWR4j0aAl0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Lordzie komisarzu, nawet nie wiesz jak bardzo cieszy mnie Twój entuzjazm i zapał. Jednak najtrudniejszym przeciwnikiem ze wszystkich jesteś Ty ze swoim duetem. Rzekłbym niezwyciężonym duetem. Wracając jednak do podkładu, życzysz sobie żywszy, podnioślejszy i oddającego powagę? Twoja propozycja jest wyśmienita, ale krótka. Zapętlanie brzydko brzmi, więc może: Ostateczną decyzje pozostawiam jednak Tobie. @down Zaiste świetna. Ma heretycka krew, aż wrze z podniecenia! Pozostaje czekać. Życzę powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Może być Bra. Nawet mi się podoba. To będzie świetna bitwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts