Spinwide Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Heh. Zignorowali oferte? Phi. Boicie się berserku Gutsa i szału Łowcy Drizzta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 to jest pomiędzy userami wiec jedna wasza postać o boże ale ciężko wam to wytłumaczyć dlatego mówię że to specjalna 5 runda potem wracamy do normalnych walk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 To ja chciałem tylko ogłosić, że ja i Tarreth należymy do tej samej drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jest ktoś kto jeszcze nie ma pary ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 hmm na pewno ktoś się znajdzie więc poszukaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jest ktoś kto jeszcze nie ma pary ? Pozwól, że ja się za Ciebie pomęczę i postaram się wyjaśnić to i owo, Sakadetsu... Otóż - bronies i pegasis - w tej rundzie walki będą przeprowadzane w systemie 2 vs 2. Dobieracie się w pary, aby wybrać do walki jedną z dwóch walczących ramię w ramię postaci... drugą wybiera wasz ludzki partner... całkowita ilość graczy to 4 - każdy wybiera jedną postać, nie więcej... wyraziłem się jasno, czy może coś nie teges? Jak coś to pytać, uzupełnię... Edit: Ustalone. Jestem w drużynie wraz z Redemptorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Cichy i ja będziemy w teamie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ja nie mam pary najpierw wszyscy mnie proszą a potem znajdują sobie innych bo jestę głupię i nie odpowiadam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Wchodzę tu do gry. Biorę sobie Aliena, zgodnie z korespondencją z Sakadetsu. Trochę tego jeszcze nie ogarniam, ale ja jestem taki człowiek, że potrzebuję coś robić, by zrozumieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ja też nie mam pary ale co tam! Odpalam Hardokora i walcze 2v1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 widzę że nadal są problemy z teamami więc podaje listę już gotowych i wolnych zawodników TEAMY: Redemptor,Plothorse Therinius,Darth Evill Bartis.matias(epic team XD) Domine.Warmen(team zamrażarek ) MacTavish.BezimiennyKot1(DEmony i bogowie ciekawie) RedBalance12.cichy(Potęga piekła) Naruto5785.Shadowa(Moc anime) Avanidius El Sadzonka niezwyciezony1.Tarreth (nie wiem jak udało mu się go przekonać XD) Spinwide,Cahir Flutteryay,HoryPl Dashy,Verard Nightmare Trum,???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 niezwyciezony1.Tarreth (nie wiem jak udało mu się go przekonać XD) Grzecznie go poprosiłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 widzę że nadal są problemy z teamami więc podaje listę już gotowych i wolnych zawodników TEAMY: Therinius,Darth Evill Bartis.matias(epic team XD) Domine.Warmen(team zamrażarek ) MacTavish.BezimiennyKot1(DEmony i bogowie ciekawie) RedBalance12.cichy(Potęga piekła) Naruto5785.Shadowa(Moc anime) niezwyciezony1.Tarreth (nie wiem jak udało mu się go przekonać XD) Wolni Goblin Avanidius Spinwide Cahir Flutteryay El Sadzonka HoryPl Dashy Verard Nightmare Redemptor Trum ostatni termin jest do jutra. O godz 14 zamykam listę jeśli nadal będą wolni sam wam wybiorę partnerów Saka, a ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 ups zapomniałem dopisac wybacz ale nowych tez nie dopisałem 2 więc możecie być w teamie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ktoś tu chyba zapomniał o... RÓŻOWYM GNIEWIE! Drużynie Lucy (Redemptora) i Omegi (mnie)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 eeee zaraz poprawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ok. Info z kosza na gazety - jestem w drużynie z Goblinem. Aha, jakby co, to mój podkład muzyczny: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ja będę z El Sadzonką. On jeszcze o tym nie wie, ale dowie się przy piwie. Co tam jeszcze... Podkład muzyczny! Peff - He-He-Hej Kanin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ja i cichy bierzemy na podkład : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 dobra czas się skończył oto brakujące teamy Spinwide,Cahir Flutteryay,HoryPl Dashy,Verard Nightmare Trum,???? jak widać brakuje jednego usera więc dodam 2 ze swoich zawodników(oczywiście ujawnię go podczas walki) żeby było sprawiedliwie Pierwsze starcie wieczorem,ale nie podam rotacji sami zobaczycie jak będzie walka(żeby było ciekawiej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Po drobnych problemach mamy w końcu 1 mech tag temowy oto i nasi dzisiejsi wylosowani uczestnicy do walki Flutteryay & HoryPl vs Naruto5785 & Shadow no cóż w takim razie daje 2 walkę Trum & ???? vs Dashy & Verard Nightmare to tyle na dziś zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Łał... ta walka drużynowa to ,,naprawdę coś". Jestem pod wrażeniem... wyglądało to realistycznie, było emocjonujące niemal do samego końca... tak, niemal. Moment, w którym Sasuke na swym orle zrobił co zrobił był rozbrajający. Edycja związana z zamieszczeniem drugiej walki: Hmm... zdaje mi się, że postać towarzysząca Madarze nie popisała się zbytnio aktywnością. Za to, gdyby mieć tyle powtórek w talii ile Yugi miał podczas tej bitwy - na pewno by nas zdyskwalifikowano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Team battle wygladaja rewelacyjnie. Najbardziej zaskoczyla mnie Trum ze swoim pingwinkiem. Chaos w czystej postaci. Duzy plusik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Pierwsza walka była dobra. Ale druga była już mniej widowiskowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Cheater z kartami XD I walka genialna,podobala mi się,a II troszkę gorsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts