Mrs.Octavia Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 za trudny wybór,kocham oba yaoi czy yuri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Yaoi! <333 Czekolada czy owoce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Czekolada Nightcore czy Hardcore? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Hardcore Liryka czy epika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Czytam raczej co mi się nawinie więc mi to psioryba Mario czy Sonic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Mario Czekolada biała czy zwykła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Biała. Zupa grzybowa czy pomidorowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Pomidorowa. ,,Lol" czy ,,xD"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Lol xD Userbar 350x45 czy 350x19? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Userbarów nie używam, ale kompaktowe bardziej mi pasują. Zimne lody czy gorące ciastka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szafira Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Lody /ale nie przepdam ani zatym aniz za tamtym xD Covenant czy Illud Divinum Insanus ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Covenant. Złość czy rozpacz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Rozpacz Czerwony czy niebieski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Niebieski. Siekiera motyka czy baba goła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Siekiera motyka. Młot czy kowadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Wole tłuc niż być tłuczonym, więc młot. Chipsy: Papryka czy Zielona Cebulka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Zielona cebulka. Ponura rzeczywistość czy jeszcze gorsza dusza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 <Czy ja tu jestem jedynym tutaj optymistą > Rzeczywistość, gdyż rzeczywistość jest i tak wynikiem moich myśli, więc i tak mogę ją zmienić na bardziej pozytywną (Haruhi mode ) Masz możliwość zmiany tonu swojego głosu. Podwyższysz by piszczeć, zniżysz by być pasem, czy zostawisz jak jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Mówiłbym głębokim, monotonnym basem. Narzucone kontakty czy samotność z wyboru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Samotność. Kałach czy snajperka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Wewnętrzny perfekcjonista mówi snajperka, ale moja bezpośredniość mówi kałach...Wybieram czołg Pinkie czy Flutter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 None of the above. Mur z betonu czy z piasku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Z betonu, chociaż jest odgłos jak się "walnie". Lot czy teleportacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Lot, nie rozszczepisz się przynajmniej. Życzliwa dyktatura czy szalona demokracja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 życzliwa dyktatura oczywiście moskiewskie metro czy zwykły schron atomowy (po wojnie atomowej)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się