Velvie Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Laptop Czarny czy biały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 (Rasistowskie, nie ) Kapcie czy Bambosze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Kapcie Skuter czy Motorower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 motorower Punk czy metal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 metal Tablet czy netbook? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Tablet Nokia czy Samsung? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Samsung Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 (edytowany) Nie było X czy Y więc ja coś zaproponuje. Pociąg czy autobus? Edytowano Czerwiec 29, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Pociągi UWAGA Czasem są elementy szybkiej animacji: Furry czy Amino? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Nie mam pojęcia co to jest Amino, więc Furry. Galaretka czy pizza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 galaretka bo pizzy nie mogę wóz czy przewóz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (jak nie? A wegetariańska) Wóz, bo mi potrzebny Lombax czy piwo? Z innego urządzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) 6 minut temu Michalski9 napisał: (jak nie? A wegetariańska) Sorry zapomniałam i dzięki za Lombaxy No odpowiedź chyba w tym wypadku jest oczywista (I Lombaxes) <-- zrobię sobie taki napis na koszulce z ładną główka Aliego moje go OC'ka cukier czy czekolada? Edytowano Sierpień 7, 2016 przez Ratchet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Pewnie że czekolada w czekoladzie już jest cukier. Księżyc czy słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Słońce Woda gazowana czy niegazowana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 niegazowana bo zdrowsza drewno czy metal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 7 godzin temu Ratchet napisał: No odpowiedź chyba w tym wypadku jest oczywista (I Lombaxes) <-- zrobię sobie taki napis na koszulce z ładną główka Aliego moje go OC'ka Dobry pomysł. Drewno bo łatwiej się obrabia troll czy hater? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 troll @Flaming czy @Immo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 godzinę temu Immo napisał: @Flaming czy @Immo ? Czy Ty się człowieku na mnie uwziąłeś!? Flaming. Siedzenie przy komputerze, czy zabawa na podwórku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 (edytowany) zabawa na podwórku kawa z mlekiem czy bez mleka? ? Edytowano Sierpień 12, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 nie wiem, nie pije kawy Coca czy cola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Pepsi Cola Żyć czy nie żyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henjał Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 nie żyć! linux czy windows? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Linux. Pizza czy burger? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 A może: Spoiler Ale jednakże wybieram burgersy. Tylko moim zdaniem łatwiej trafić na kiepskiego burgera niż pizzę. Deszcz liści czy morska bryza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się