Hurric4nePL Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Jak chcesz Sosna jakieś tipy od wdowy to zapraszam mogę cię nauczyć kilku rzeczy Ja w 5 sezonie będę grać tylko Widow<3/Żołnierz/Reaper/Diva/Orisa/Winston/Ana/Zen W tym sezonie grałem sobie Zaryą i Luciem i mam na nich win rate <30 % ;_; gdzie wdowa/76/ripur 60%+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Z racji, że Blizzard testuje zmiany na Farze, radzę poczekać Pharamercy do S5. Mogą zepsuć ich związek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Jedynie co powinni zmienić to zmniejszyć obrażenia obszarowe i wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Ciekawe, skąd w ogóle to wzięte, bo oczywiście nie dali żadnego źródła A forum nie porusza tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 na Overwatch.pl większość newsów to czcze spekulacje i newsy bez źródeł, więc nic nowego w sumie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 (edytowany) Teoria "nerfu" jest oparta o zmiany u Jacka, które pochodzą z tego samego źródła i się sprawdziły. EDIT: Ja też nie znam źródła, ale skoro tak się stało, to mogę przypuszczać, że się sprawdzi ponownie. Edytowano Maj 31, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Ale wciąż nie wiem, skąd to źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Pewnie na 4chanie ktoś z ekipy znów napisał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 (edytowany) Dzień dobry. Ktoś zamawiał świeżutki PTR? https://playoverwatch.com/en-us/blog/20812212 Najważniejsze zmiany: - NOWA MAPA - Kolonia Księżycowa Horyzont - Ult McCree: ma zaznaczać "ofiary" po 0.2 sekundy, a nie po 0.8 jak obecnie. - Pasywka Reapera ma teraz przywracać mu 20% zdrowia z zadawanych obrażeń, zamiast się bawić w zjadanie dusz, jak obecnie. - Zmiany u Wieprza: 20% mniejszy critbox, 33% słabsza broń, ale szybkość strzału zwiększona o 30%, a magazynek zwiększony do 5 pocisków. Edytowano Maj 31, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 (edytowany) kolejny nerf dla wieprza xD Przy okazji... po kija grzyba robiłem wyzwanie Nexusa, jak i tak dodali te skiny jako zwykłe legendarki? Edytowano Maj 31, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Oemdżi buff dla moich dwóch mainów o ile utrzyma się, mam nadzieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Pewną tradycją przy OW jest to, że z okazji nowego patcha, czy to PTR, czy coś do głównej gry, coś się pierniczy. Tym razem, o dziwo, gra działała dobrze, popsuło się tylko ich forum: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Gra nie działa tak dobrze. PST potrafi czasem wywalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 1, 2017 Share Napisano Czerwiec 1, 2017 No i znalazłem video, w którym prezentowane są rzeczy dotyczące Horizon i Hammonda, a źródło to oczywiście 4chan. W dużym skrócie, Hammond (nie wiadomo czy takie będzie miał docelowo imię) to support-budowniczy, szympans z cybernetycznymi wszczepami. Ma on być w stanie budować osłony z kilku słupków i rozstawiać nadajniki ogłuszające. I co ciekawe, jego bariera może się zregenerować, jeśli przeciwna drużyna nie zniszczy słupków Czy jakoś tak. Tak czy siak, bierze się to z tego wpisu: Spoiler Zamieszczony dzień przed wrzuceniem mapki, info o niej się sprawdziło. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 2, 2017 Share Napisano Czerwiec 2, 2017 Wdowa nadaję się do ataku, w obronie raczej kiepsko działa. Tylko, że jeśli po minucie nie zdołasz zabić supportów i dpsów to raczej nie ma sensu nią dalej ciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Petycja zadziałała i Ana dostała poduszkę w postaci spreju. Podoba się wam, że deweloperzy Overwatch wprowadzają nie raz pomysły własnej społeczności? O ile pamiętam, pierwszym tego typu była paczka Doritos na nagrobku D.Vy. Filmy, bo nudy: Baewatch [Overwatch Live Action] Overweight [SFM] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 Takie coś lekko głupiego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Aktorzy, którzy tańczą według emotek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Link od Lucasa stał się nieaktywny, dlatego wrzucam ten dodany przez VA Symmetry: Spoiler Serio, gdzie Blizzard ich znajduje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Chciałem zaktualizować, lecz byłem w samolocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 13, 2017 Share Napisano Czerwiec 13, 2017 Filmik prezentujący tworzenie nowej mapy Horyzont: Spoiler Mapka pojawi się w grze za tydzień, 20 czerwca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 https://overwatch.pl/news/hot-zlota-skrzynk-gwarantowany-legendarny-przedmiot-odebrac no i wyjaśniło się za co są przyznawane złote skrzynki. Moim zdaniem bez sensu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Bllizard zjebał, tyle powiem. Najpierw te skrzynki, a potem sucha mapka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tcSjWsTG7g8 według tego wideo skrzynki będą ulepszone, co w sumie mnie cieszy, oraz będzie można zgrywać zagrania, co jest mi w sumie obojętne, acz dobrze, że to wprowadzają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Mniej duplikatów i więcej hajsu - toż to ulepszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się