Niklas Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 A gdyby tak zamienić bohaterów rolami? Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 Refren według mnie bardzo mocny. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 (edytowany) 15 minut temu, Lucas napisał: Refren według mnie bardzo mocny. Ukryj treść W sumie znam to od jakichś dwóch miesięcy ale nadal fajne Edytowano Sierpień 15, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 @Lucas @Sosna znasz bo wstawiałam to tutaj już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 mnie się wydaje, że wrzucałaś to na sb, acz tu mogę się mylić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 @Sosna Za bardzo jaram się tą piosenką by jej nie wstawić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 W każdym razie na sb też wrzuciałaś. Zresztą mało istotne, ważne że ustaliliśmy, iż to ty ją pierwsza wrzuciłaś Also tak propo samego ow... Jakoś nie mogę się przekonać do Luciopiłki. Niby rozegrałem placemnty na rankedach w tej gierce, bo punkty, ale większość meczy w moim przypadku wyglądało tak, że najczęściej biegałem od bramki do bramki, jak jakiś przychlast, bo piłka sobie latała od bramki do bramki właśnie. Nie mogę też dobrze wyczuć zasięgu boopa i melaka, oraz mam wrażenie, że ta piłka zachowuje się mocno nieprzewidywanie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 (edytowany) Przez pliki dźwiękowe gry dowiedzieliśmy się, że następną mapą powinien być Junkertown. Baza Złomiarza i Wieprza. Ciekawe jak to przetłumaczą. Złomowisko/Wysypisko/Pustkowie? Mamy informację, że na tegorocznym BlizzConie zostanie zaprezentowana nowa mapa i film animowany. Od 21 sierpnia, godz. 20:00 będziecie mogli to oglądać na oficjalnym kanale. Przypominam, że w zeszłorocznym BlizzConie pokazano nam mapę Eichenwalde i nowe skórki do Reinhardta. A od niedawna wiadomo, że Blizzard pracuje nad nowymi skórkami dla Wieprza. Może to być powiązane. Przypominam również o potwierdzonym komiksie o Zarii. Edytowano Sierpień 17, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 19, 2017 Share Napisano Sierpień 19, 2017 Raczej wątpię, czy w ogóle przetłumaczą nazwę Junkertown na polski. Na skinach D.Vy Szmelc/Złomiara w krótkiej historii jest napisane, że walki mechów są popularną rozrywką w Junkertown w Australii. Nie sądzę zatem, żeby nazwa ta była przetłumaczona. Zresztą przekonamy się na GC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 19, 2017 Share Napisano Sierpień 19, 2017 Też jakoś wątpię by brali się za tłumaczenie Junkertown. To typowo nazwa miasta, które oczywiście z Polski nie jest więc i nie ma potrzeby na siłę nazwę tłumaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2017 Share Napisano Sierpień 21, 2017 (edytowany) no i tego jest już nowy filmik o Junkertown. tak mówiąc szczerze animacja jest jakby dziwna. Wolałem, jak wyglądała jak w Infiltracji, ale być może jest to kwestia przywyczajenia Spoiler Edytowano Sierpień 21, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 21, 2017 Share Napisano Sierpień 21, 2017 4 minuty temu, Sosna napisał: no i tego jest już nowy filmik o Junkertown. tak mówiąc szczerze animacja jest jakby dziwna. Wolałem, jak wyglądała jak w Infiltracji, ale być może jest to kwestia przywyczajenia Odkryj ukrytą treść Bo to modele z gry, a nie animacja od zera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2017 Share Napisano Sierpień 21, 2017 Animacja z prawdziwego zdarzenia będzie w środę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 22, 2017 Share Napisano Sierpień 22, 2017 (edytowany) Ludzie spekuluję, że Królowej podkłada głos Anna Cieślak znana jako Sombra czy Ciri. Nadal nie ma potwierdzenia. Z kolei ja sądzę, że głos z fortecy to Anusiak z Włatcy Móch, Krzysztof Kulesza. Jak sądzicie? EDIT: Czekają na nas słodkie i interesujące zmiany dla Łaski I rework D.Vy. Spoiler Matryca Obronna Czas działania matrycy został zmniejszony o 50%. Osiągnięto to, zwiększając dwukrotnie zużycie energii. Dopalacze D.Va może teraz strzelać podczas lotu. NOWA UMIEJĘTNOŚCI – MICRO MISSLES D.Va wystrzeliwuje salwę małych pocisków, które eksplodują, zadając obrażenia na małym obszarze. Umiejętność może być używana razem z innymi, lub podczas strzelania z działek fuzyjnych. Edytowano Sierpień 22, 2017 przez Lucas 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Słów kilka od Jeffa o nadchodzącym sezonie: Spoiler Najistotniejsze zmiany: - Sezon będzie trwać 2 miesiące zamiast trzech. - Placementy będą starały się przydzielać nas bliżej "naszej" rangi w grze, zamiast losować poniżej (np. 200 SR mniej), byśmy czuli progres grając później. - Więcej SR za zwycięstwo. - Od S6 maksymalnie 3 rundy na mapach Kontroli (jak w pozostałych trybach). - Jeszcze dłuższy czas oczekiwania w wyższych rangach, żeby uniknąć gromienia lub bycia rozgromionym. - Spadek rangi w wyższych rangach to teraz 25 SR zamiast 50. - Wysokorangowi muszą rozegrać 5 meczów tygodniowo, by zapobiec spadkom (zamiast 7). 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Propozycje graczy rozpatrzone przez Blizzarda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 @Niklas Brzmią te zmiany jak coś, na co czekałam. Chociaż dalej bym wolała by dodawało i odejmowało po stałej ilości punktów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 sezon 5 mnie jakoś skutecznie wyleczył z rankedów... za często trafiałem na trolli, ludzi nie mających jakiegokolwiek pojęcia o grze zespołowej i ludzi wrzucających od najgorszych tylko z powodu tego, że nie wybrałem postaci, którą oni chcieli. może placemanty rozegram, ale czy będę coś działał w kierunku wbicia rangi to nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Widzę, że tu już kolejny sezon, a ja jeszcze placementów nie zagrałem (i w sumie nie zamierzam, bo się wg. mnie nie opłaca) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Nowy short się pojawił, jak obiecali. I jak kiedyś wspominał 4chan, jest o Mei. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 W końcu się doczekaliśmy ^^ Cieszę się, że chociaż 10 minut za to trwa skoro tyle czekać musieliśmy. Bardzo mi się podobał, jak poprzednie. Ciekawe czy Mei dostanie skina w tym stroju co wyszła albo w tym każulowym bardziej ^^ Czapa mi się jej tam podoba. Mei tam była cute af ;w; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Warto było tyle czekać Film piękny, smutny, słodki...wszystko czego mi trzeba! Zgadzam się z Pervi, że Mei tam była przesłodka i prześliczna. No to teraz ciekawe kto następny zasłuży sobie na film animowany c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 (edytowany) Zasłuży na niego ktoś, kto będzie musiał rozwinąć/dopełnić istniejące wątki, jak myślę. "Pobudka" uzupełniła braki w fabule Ekopunktu i historia tego miejsca nie musi być dalej rozwijana. Edytowano Sierpień 23, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Mei dostała nie rozwijając, ani nie dopełniając żadnego istniejącego wątku. Wszystko co było to w sumie wiedzieliśmy No dobra, imię robocika to coś, czego wcześniej nie było xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 imię robocika też padło niejednokrotnie więc nie, nie jest to coś, o czym byśmy nie wiedzieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się