StarBright Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Trochę poprawiony wizerunek Shadowa bo myślałem, że tylko chciał wykoystać Twi do swoich celów, a jednak sie okazuje, że był gotów się sprzeciwić Celestii, aby z nią zostać.....troche poprawione, ale ciągle go nie lubie;p Twi dostała karę za to co zrobiła, trochę mi jej szkoda, ale może zrozumie co i jak(i oby zostawiła Shadowa;p to przez niego;p) Teraz misja...ciekawe czym jest TO co mają pokonać;p Może beda straty jakieś(nie powiem kto;p), ale i tak to pokonają na pewno;p Ogólnie bardzo fajnie;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Rozdzial V ukonczony ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Zajebiste;p Teraz sięwyjaśniło dlaczego Twi myślała, że jest changelingiem;p on był tym pegazem sprzed xxx lat;p Tylko ciekawi mnie mała Tia....ciekawe jak ją tam akceptowano, skoro była alicornem;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Łał ... Celestia ... Szok ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Małe... słodkie... a w przyszłości zmienia cię w kuca i wysyła do przeszłości ba tak. I weź tu człowieku się powstrzymuj przed strzeleniem w pysk(tak mowa o Celestii). A sam fic zacnym zwać można milordzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 O jeny kucyku nie gadaj, tylko pisz VI rozdział!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Update. Rozdzial 6 rozpoczety. Zapraszam do komentowania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Eee... To kto rozmawia z Celestią w lochu?! Bo mi się wydawało, że Fire Sky... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Eee... To kto rozmawia z Celestią w lochu?! Bo mi się wydawało, że Fire Sky... Nie nie nie. W rozdziale V Fire Sky trafia do wioski i wykonuje "Sonic Fireboom" a do lochu w Unicornii trafia Shadow Storm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Dobra to wszystko wiadome, prócz jednej ważnej sprawy... KIEDY NASTĘPNA CZĘŚĆ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Yep;p ale nie ma co pospieszać, bo się jescze na jakości odbije;p Teraz jest gites i trzeba liczyć na więcej takich cacuszek;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Taaaak Co racja to racja. Jeszcze Verard zaczął II Akt MLT, więc jest co czytać... i na co czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 o kurcze!!! To jest :pinkie2: dodaj szybko następny rozdział bo padnę z ciekawości! :pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Jak zwykle Darth miażdżysz pozytywnie fabułką., Ukazałaś/eś pozytywną stronkę Shadowa (okazuje się że nie jest takim chamem za jakiego go miałem). Co prawda nadal nie wiem na czym polega misja, ale podejrzewam, że ma związek z Celestią i Luną po wprowadzeniu "filly" Celestii do akcji. Okazuje się że Celestia potrafi być zazdrosna co mi się bardzo podoba,, bo bądźmy szczerzy, że "schematyczna" Celestia to po prostu nuda oblana " błękitnym sosem" (Etykieta i maniery są ważne ale bez przesady w większych dawkach to już jest niestrawne). Czekam na kolejny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Dwa słowa: KIE-DY ???????????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 chciałem to już przeczytać dawno, ale tak się zaczytałem w fanficach w świecie tcb, że aż zapomniałem co to jest prawdziwy shipping :-) ciekawa historyjka i czekam na ciąg dalszy, tylko szkoda że rozdziały są takie krótkie. ponadto zauważyłem kilka rzucających się w oko błędów ortograficznych, ale akurat mi to nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 a ja mam pytanie natury techniczne czy Fic może mieć więcej niż jednego korektora, bo jeśli tak to moje kopytko jest chętne do pomocy . 6 rozdział ciekawie się rozwija już tak dawno tu nie zaglądałem, ale widać, że poziom utrzymany pojawiła się już Rain Cloud czyli przodek Dashie i Storma,a to wróży interesujący ciąg dalszy. Trochę przeraził mnie ten rasizm królestw, ale miejmy nadzieję, że wszytko dobrze się skończy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Can't wait... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Po wielu przeciwnosciach, prace nad RoE zostaly wznowione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Teraz tylko czekać aż pojawią się dalsze rozdziały I czy wyście się wszyscy zmówili? Jak najpierw prawie że razem przestaliście pisać (nie, nie będę mówił kto prócz ciebie) tak teraz wznawiacie razem... Ale im więcej do czytania tym lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 nowy fragment już dostępny zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Niezłe chodź przydało by się popracować nad polskimi znakami. Bardzo dużo ich brakuje. Trochę dziwne że Terra wypuszcza go od tak. Z tego co opisuje Shadow to trochę tortur by się jednak przydało Komandor Hurricane ma racje, tak właśnie powinno się szkolić przyszłego króla. Twardo i bezwzględnie. Pegazy są wojowniczą rasą więc muszą być twardzi. Nie chcemy przecież żeby twój imiennik wyrósł na drugiego Blueblooda. Na razie trochę zbyt często zmieniasz miejsce akcji przez co teks może być nieczytelny. Mam nadzieje że to ustabilizujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Niezłe chodź przydało by się popracować nad polskimi znakami. Bardzo dużo ich brakuje. Trochę dziwne że Terra wypuszcza go od tak. Z tego co opisuje Shadow to trochę tortur by się jednak przydało Komandor Hurricane ma racje, tak właśnie powinno się szkolić przyszłego króla. Twardo i bezwzględnie. Pegazy są wojowniczą rasą więc muszą być twardzi. Nie chcemy przecież żeby twój imiennik wyrósł na drugiego Blueblooda. Na razie trochę zbyt często zmieniasz miejsce akcji przez co teks może być nieczytelny. Mam nadzieje że to ustabilizujesz. Pierwsza sprawa. Shadow znal fakty o Terze z punktu widzenia pegazów. Niemcy tez zaraz po wojnie uczyli dzieci ze to Polacy zabijali niemców w obozach koncentracyjnych. Taki rodzaj zaklamania. Druga rzecz od tej pory miejsca akcji beda dwa. Historia nieco sie rozwidli. Bedzie wiekszy nacisk na podobienstwa z serialu. Polskich znaków nie mam na angielskim lapku. (Wyjatek stanowi ó) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 (Wyjatek stanowi ó) Zauważyłem Proponuje doinstalować język polski programisty do systemu - zakładka Region i Języki w panelu sterowania (jeżeli Windows). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Nic nie ma od 2 tygodni.. Buuu ;( nie ma co czytać... Kiedy można oczekiwać następnych rozdziałów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się