Michalski9 Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 3.04.2016 at 14:12 Ziemowitełeł napisał: W tym temacie i wy możecie umieszczać swoje nagrody, oraz o nich dyskutować. Swoje w sensie nie że nie Złote Ziemowity 2016, czyli przykładowo Złote Dziewiątki? Ja nominuję: @GreenLink - za to, że jest GreenLink @Rainbow Guitar - ^ @Airlick - za to, że jeszcze go nie było tam gdzie powinien. i oczywiście @Triste Cordis - za bycie spoko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 ^ na pewno lepszym miejscem :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 11, 2016 Share Napisano Kwiecień 11, 2016 13 godziny temu michalski9 napisał: @Rainbow Guitar - ^ Tzn. za co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 (edytowany) 21 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Tzn. za co? No za to samo co @GreenLink czyli za to, że jesteś @Rainbow Guitar Edytowano Kwiecień 12, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 NAGRODA TYGODNIA: 1. @Pawiosław (za kłótnie z @Virtual_Wolfy) 2. @Virtual_Wolfy (za kłótnie z @Pawiosław) 3. @Sosik ^^ (za kibicowanie Kolejorzowi) Wyróżnienia: @Burza (za to, że jest burzą), @SPHRAX (za to, że tworzy dużo tematów i udziela się na forum) WCZORAJ BYŁ ŚWIATOWY DZIEŃ CYRKU, WIĘC NAGRODĘ DOSTAJĄ WSZYSCY PARÓWKOWCY, BUDYŃOWCY @Dabrowski, @Burza i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Dawno nie było nagród Seleniale. Dlaczego by nie, hm? Najlepszy admin: @Siper ( tu za wielkiego wyboru nie było, ale niech żyje nam admin, bo bez niego nie byłoby forum) Najlepsze mod: Wszyscy. Każdy z was spełnia swoją robotę, a forumowe SB i TW @Decaded są potrzebni. Najlepszy rysownik: @Uszatka. Masz talent dziewczyno, nie bez powodu jesteś grafikiem. Najlepszy gracz ról: @Mephisto The Undying . Chyba oczywiste. Nie widziałam osoby tak często udzielającej się w dziale RPG i na dodatek tak dobrze. Najprzyjaźniejszy user: Chyba @Silicius. Nie mieliśmy kontaktu na priv, ale z postów i opinii innych można tak wywynioskować. Działacz fandomowy: @Mates. Wiadomo, za dzikie rapsy. Nie rezygnuj. Najlepszy pisarz: @SPIDIvonMARDER. Crystal Siege to chyba największe arcydzieło polskiego fandomu. To tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 @Selenium ale ja nie jestem modem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 11 minut temu Decaded napisał: @Selenium ale ja nie jestem modem Meh. Jednam zacofana jestem. To kto niby teraz jest? :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 @Draques i @Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 To teraz można podskakiwać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 @Decaded Modem co prawda już nie jesteś, ale wiele osób i tak długo długo będzie cię z nim kojarzyć, coś czuję @Selenium Yay~ Kolejna osoba coś we mnie dostrzegła, czuję się zaszczycona Ale teł to rysować nie potrafię. Obecnie męczę się z jednym requestem. Wszystko fajnie szło dopóki nie przyszło mi namalować tła XD Ale z drugiej strony to dobre ćwiczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 (edytowany) Jakim cudem ja nie mam żadnej nagrody ;-;? (Wiecie porzuciłem ten shitstorm z budyniem) Edytowano Kwiecień 17, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 5 godzin temu Siemowit Dash napisał: NAGRODA TYGODNIA: 1. @Pawiosław (za kłótnie z @Virtual_Wolfy) 2. @Virtual_Wolfy (za kłótnie z @Pawiosław) 3. @Sosik ^^ (za kibicowanie Kolejorzowi) Wyróżnienia: @Burza (za to, że jest burzą), @SPHRAX (za to, że tworzy dużo tematów i udziela się na forum) WCZORAJ BYŁ ŚWIATOWY DZIEŃ CYRKU, WIĘC NAGRODĘ DOSTAJĄ WSZYSCY PARÓWKOWCY, BUDYŃOWCY @Dabrowski, @Burza i ja *khe, khe* To wyjaśnia wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 21 minuty temu Dabrowski napisał: Jakim cudem ja nie mam żadnej nagrody ;-;? (Wiecie porzuciłem ten shitstorm z budyniem) Masz nagrodę z Okazji Dnia Cyrku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Mówię że porzuciłem budyniowy shitstorm ;-; 1 minutę temu Siemowit Dash napisał: Masz nagrodę z Okazji Dnia Cyrku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 1 minutę temu Dabrowski napisał: Mówię że porzuciłem budyniowy shitstorm ;-; Mimo wszystko określenie "cyrk" wciąż pasuje do ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: Mimo wszystko określenie "cyrk" wciąż pasuje do ciebie A to niby czemu? Chciałem też podkreślić że sam dałeś sobię nagrodę cyrku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 1 minutę temu Dabrowski napisał: A to niby czemu? Chciałem też podkreślić że sam dałeś sobię nagrodę cyrku Parówki to najgłupsza rzecz jaka wydarzyła się na tym forum A ja to wymyśliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 C Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: Parówki to najgłupsza rzecz jaka wydarzyła się na tym forum A ja to wymyśliłem. Czy moja podróbka parówek w postaci budyniu nie była bardziej głupia :D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Och, co za niespodzianka. Bardzo dziękuję za słowa uznania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 1. @Siemowit Dash - Ty chyba nie widziałeś, jak ja się z Zexelem kłócę (bo chyba wiem, za co ta nagroda, a to nic, tak właściwie)... ale i tak dziękuję... 2. @Decaded już nie jest modem? Coś chyba za długie wolne zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie teraz Virtual_Wolfy napisał: (...) Ty chyba nie widziałeś, jak ja się z Zexelem kłócę (...) Tia, co najwyżej możemy się kłócić o to, kto będzie zbierał drewno w MC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 godzinę temu Dabrowski napisał: C Czy moja podróbka parówek w postaci budyniu nie była bardziej głupia :D? Poszło o kibicowanie Lechowi Poznań i Legii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: Poszło o kibicowanie Lechowi Poznań i Legii! Jaga wygrała z Górnikiem 2:0 ! (Ps. Kibicuje też Jadze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: Poszło o kibicowanie Lechowi Poznań i Legii! Ja tam nie jestem za żadnym z tych patologicznych klubów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się