Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Ja mogę przejść. Dla mnie nie robi to różnicy. I tak będę zamykał stawkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) Właśnie gram na serwerze postawionym przez @Decaded . Sprawuje on się bardzo dobrze, aczkolwiek nie lubię gry na tury ... wolę czasówki, ale można wtedy dwie dyscypliny zrobić. Trasy są na dobrym poziomie trudności. Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Za chwilę dołączę, ale nie mogę być na żadnym ustrojstwie głosowym - słuchawki mi padły (działa tylko lewy kanał, prawy i mikrofon zdechły). Niestety nie mam żadnego zamiennika :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 potrzebuję nicków w grze te osoby, które mają dzisiaj brać udział w turnieju. Po zakończonych rozgrywkach proszę o przekazanie tych informacji tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Ja chyba nie wezmę udział bo nie ważne co robię, to mi auto kolorów nie chce zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Wchodzisz w Edytory>pomaluj samochód i wybierasz kolor oznaczony jako EST po czym zapisujesz. Ale ewentualnie jak ci nie da rady zmienić koloru to można przymknąć oko na jeden pojazd, który będzie się różnił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Jest spora szansa, że żaden pojazd kolorowy nie będzie. Serwer nie łączy się z Nad€o, więc nie pobiera danych pojazdu. Więc no... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 widzę kolory więc jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 No dziękuję za rozgrywkę. Wyniki zostaną ogłoszone jutro po przeanalizowaniu materiału. I teraz prosiłbym o to, kto jakim nickiem się posługiwał w trakcie rozgrywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Ja, Peros81 używałem nicku KougatKnave3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) djsound2 - nie da się zmienić :/ "Słoneczni" Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) Ja, Reedman_PL jako [NLR] Reedman_PL @Triste Cordis Dlaczego? Jak w głównym menu wchodzisz w Profil to nie masz okna "Pseudo"? Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Coś mi steam popierniczył te screeny Nie ma to jak kartka i długopis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Jakby co, też mam zapisane wyniki map (ale tylko kto wygrał) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 masz nagranie ze streama z całej rozgrywki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 1 minutę temu Kuracyja napisał: Jakby co, też mam zapisane wyniki map (ale tylko kto wygrał) Pamiętaj o streamie na yt. Można przecież prześledzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Sosna napisał: masz nagranie ze streama z całej rozgrywki? jeszcze jak Jest tutaj, jeszcze się przetwarza: Spoiler Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Good... to prześlij mi na pw zajmę się analizą i jutro ogłoszę wyniki wraz z następną grą, w której odbędą się rozgrywki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) Jak co wciąż proponuje Battlefield 2 Revive Project. Całkowity Battlefield 2 z dodatkami Armored Fury, Euro Force i Special Forces, za darmo i z własnymi serwerami gdyż EA zamknęło je parę lat temu. Wciąż działają, gdyż do dziś na nich cisnę od dwóch tygodni. Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 A ja tylko przypomnę, że do dowolnej gry (o ile istnieją pliki serwerowe) mogę Wam postawić serwer. Ino proszę o info tak ze 2-3 dni wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 A czy z FPSów nie miał być przypadkiem TF2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) @Triste Cordis Mi się raczej wydaje, że powinien być FPS stricte "shooterowy". Gdzieś na necie widziałem że Epic games wydaje jakąś darmową wersję Unreal Tournament. Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Tak, ale ta gra jeszcze nie wyszła. Był Quake Live, ale teraz jest płatny. Dla mnie tam klasy nie przeszkadzają. Innych darmowych FPSów nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Eh, szkoda :( Chyba ktoś na tym wątku mówił jeszcze o Blacklight: Retribution, tylko że nie znam tej gry więc nie wiem jak tam to się wszystko kręci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 ja mówiłem. To Darmowa gra onli... zresztą macie to. Filmik w wykonaniu Remigiusza Maciaszka czytajcie RockAlone2K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts