Zegarmistrz Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Jestem tak stary, że żadne z was nie zrozumiało by, pomijając uwierzenie w to, jak bardzo jestem stary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Jestem tak stary, że wiszę piątkę Mojżeszowi A ty? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Jestem tak Stary, że opowiadam "za moich czasów to...." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Jestem tak stary, że jestem jedynym świadkiem Wielkiego Wybuchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2017 Share Napisano Czerwiec 8, 2017 Jestem tak stary, że widziałem Gwiazdę Śmierci od środka zanim została wybudowana. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 jestem tak stary ze nawet nie wiem jak stary jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Moje ciało i dusza, swym wiekiem wykraczają poza ludzkie pojmowanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 jestem tak stary że pamiętam jak na świecie nie było jeszcze lisów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Jestem tak stary, aż mówią o mnie w książkach o historii oraz badają moje pozostałości dla przyszłych i przeszłych pokoleń. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Jestem tak stary, że pamiętam jak "Zapytaj Beczkę" było śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Wrzesień 9, 2017 Share Napisano Wrzesień 9, 2017 Jestem tak stara, że moją datę urodzenia zapisuje się z p. n. e. na końcu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Kwiecień 21, 2018 Share Napisano Kwiecień 21, 2018 Jestem na tyle stary, żeby tu coś napisać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Jestem tak stary, że muszę mówić, iż jestem młody duchem, gdyż odwraca to uwagę od pytania o to jak stary jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 (edytowany) Jestem tak stary, że zasadniczo to co widzicie na avatarze to coś jakby moja sweet focia. A ty, jak stary jesteś? Wszyscyśmy chyba się tak postarzeli, że wypadło nam z łbów zadawianie tego pytania. Edytowano Wrzesień 2, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Jestem tak stary, że nawet najstarsi górale nie pamiętają, kiedy się urodziłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Jestem tak stary, że pamiętam pierwszy film disneya w kinie (Królewna Śnieżka 1937) A ty? Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Jestem tak stary że pewnego dnia dostałem w pysk od Kleopatry za klepnięcie jej poniżej pleców. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Jestem tak stary, że pamiętam jak Bóg rzucał kośćmi na statystyki ludzkości. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Jestem tak stary że bóg rzucał moimi kościami by wylosować statystyki ludzkości. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 Jestem tak stary, że pamiętam jak na Mtv leciała jeszcze muzyka... Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 (edytowany) jestem tak stary, że pamiętam jak to było za nim ludzie wymyślili boga Edytowano Wrzesień 6, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Jestem tak stary, że budziłem boga do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Możecie nie wiedzieć, ale jestem tak stary, że to ja ogarnąłem usunięcie dinozaurów. A ty, czy jesteś już tak stary by zapomnieć tej drugiej formułki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Jestem tak stary, że zbierałem zęby mleczne dinozaurów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Jestem tak stary, że zapomniałem tej drugiej formułki. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się