Dbleki Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Wow! That Luna is really great! I also like the way how you sketch your arts and then color it digitally, it looks really good + watched! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 9, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2017 8.01.2017 at 21:17 Dbleki napisał: Wow! That Luna is really great! I also like the way how you sketch your arts and then color it digitally, it looks really good + watched! Thank you! ;u; (I saw you on deviantart too~) Holy crap, someone non-Polish on our pathetic forum and even in my topic! Kiedy dostajesz to: Ale rysujesz to: Spoiler Tak, wiem, że na jednej nodze popsułam, ale klient i tak dostał już poprawione a mi się nie chce nowego wrzucać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 1, 2017 Autor Share Napisano Luty 1, 2017 Poduszka dla ludzi samotnych Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 12, 2017 Autor Share Napisano Luty 12, 2017 Oktanowy kucyk Celowo bez muszki Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Ogółem to trochę mało Octaviowa ta Octavia jednak sam rysunek zacny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 16, 2017 Autor Share Napisano Luty 16, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infantile Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 cudowne, lepiej bym tego nie zrobiła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 5, 2017 Autor Share Napisano Marzec 5, 2017 Pewnie jakiś niemiły mod zaraz to zdejmie wmawiając mi, że to jest hard clop Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 (edytowany) Po co jej stanik jak one i tak tam cycków nie mają? Edytowano Marzec 5, 2017 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 5, 2017 Autor Share Napisano Marzec 5, 2017 39 minut temu Talar napisał: Po co jej stanik jak one i tak tam cycków nie mają? W tym linku znajdziesz odpowiedźhttps://www.youtube.com/watch?v=TeXatquVqAc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 6, 2017 Share Napisano Marzec 6, 2017 >obojczyki >cycki na klacie REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A na serio - obrazki ładne, ale te łebki ciut przyduże są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 1, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2017 6.03.2017 at 21:40 Ylthin Maruda napisał: >obojczyki >cycki na klacie REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A na serio - obrazki ładne, ale te łebki ciut przyduże są. Mój problem polega na tym, że z jednej strony zdaję sobie z tego sprawę, ale z drugiej strony nie jestem w stanie nic na to poradzić. Kiedy uczyłam się rysować zawsze byłam rozdarta pomiędzy słodkością, a powagą. Inaczej: raz rysowałam chibi, raz pełnowymiarowe kucyki. W efekcie głowy są za duże. Już od 4 lat w ten sposób okaleczam rysunki - i przez te 4 lata przyzwyczaiłam się do faktu, że są mniej lub bardziej za duże. Mówiąc jeszcze inaczej: przez to, że tak często źle je rysowałam, przestałam zauważać, że jest źle, choć w mojej świadomości nadal zostaje fakt, że rysuje je za duże Brzmi idiotycznie, ale mam nadzieję, że rozumiesz ;-; Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 (edytowany) Reakcja na genialne rysunki, które są 10000000000000000000000000000000000000000000000000 lepsze od moich ;-; Spoiler Ale pracuje nad tym, serio Strasznie podoba mi się Twój styl i...i w ogóle wszystko! Jak Ty to robisz? Edytowano Kwiecień 1, 2017 przez Dairinn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 2, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2017 13 godziny temu Dairinn napisał: Reakcja na genialne rysunki, które są 10000000000000000000000000000000000000000000000000 lepsze od moich ;-; Pokaż ukrytą zawartość Ale pracuje nad tym, serio Strasznie podoba mi się Twój styl i...i w ogóle wszystko! Jak Ty to robisz? Odpowiedź wyczerpująca temat, ale niezbyt satysfakcjonująca: po prostu dużo ćwiczę. No i dość długo bo gdzieś w listopadzie będzie 5 lat jak rysuję. Lecz osobiście nie jestem z siebie aż tak dumna - znam osoby, które w analogicznym okresie czasu osiągnęły znacznie więcej niż ja ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 farszem nabijam cukinie jeśli bit byłby cukinią ding dong nie pojedziesz tą winą Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Aglet dalej na tym forum, zawiodłem się, wyjdź, utop się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 13, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2017 godzinę temu Profesor Pietruszko napisał: Aglet dalej na tym forum, zawiodłem się, wyjdź, utop się. Fejm sam się nie zrobi mój drogi misiu kolorowy Anyway dzięki za bump Popełniłam taką oto refkę - oczywiście za hajs, bo nie będę robić za frajer jak jakieś zwierze Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 11 godzin temu Servant Saber napisał: Fejm sam się nie zrobi mój drogi misiu kolorowy Anyway dzięki za bump Popełniłam taką oto refkę - oczywiście za hajs, bo nie będę robić za frajer jak jakieś zwierze Ukryj zawartość Z bazy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Maj 6, 2017 Share Napisano Maj 6, 2017 Umieram od twych cudnych artów (*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się