Wilk11 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nie wiem czy dobry dział , ale wiem że czegoś takiego *chyba* nie było . Dobra do rzeczy . Niektóre osoby na forum , w tym ja , piszą różnego rodzaju FF . Niestety kilka , w tym ja , nie umieją szukać pre readerów i korektorów . Więc może zrobimy listę *ewentualnie* chętnych osób . Jeśli ktoś chętny to pod tym wątkiem napisze np.: Korektor Korektorzy : 1. Pesgenu 2. Tomasz96 3. posealor 4. Bellamina 5. Estherenn. 6. niezwyciezony1 7. MasterOFPonies 8. Green 9. AppleminePL 10. Testar 11. Sliver 12. Black Lighting 13. Szymon39 14. Myhell Pre Readerzy : 1. Pesgenu 2. Tomasz96 3. Bellamina 4. Estherenn. 5. Nyja Xores 6. MasterOFPonies 7. AppleminePL 8. GamerLuna 9. Testar 10. Sliver 11. Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Temat nikomu nie robi krzywdy, ale wątpię, żeby ktoś się zgłosił. Korekta to (przynajmniej moim zdaniem) niewdzięczne i niezbyt interesujące zajęcie, nawet jeśli poprawiasz ciekawe fiki. To autor musi szukać korektorów, tak było, jest, i nic tego nie zmieni. Pytaj na SB/czacie, ktoś ci na pewno będzie mógł polecić kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Mogę zgłosić się jako korektor, zaznaczam jednak, że jeżeli styl pisania będzie baardzo różny od mojego, to prawdopodobnie wszystkich błędów gramatycznych nie wyłapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Poszukuje korektora dla "Rise of Equestria" moze ktos by sie tym zajal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja mogę się zgłosic. Myślę, żę mam pewne wyczucie składni, interpunkcji czy ortografii. Human zobowiązuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja mogę się zgłosic. Myślę, żę mam pewne wyczucie składni, interpunkcji czy ortografii. Human zobowiązuje Pytanie : Pre reader czy korektor ? Jak na razie dopisuję cie do obu grup . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz96 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Zgłaszam się jako chętny. Proszę o zapisanie mnie do obu grup - mogę być zarówno pre-readerem, jak i korektorem. Dlaczego proszę? Umiem wyszukiwać błędy stylistyczne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe i każde inne. No i lubię dbać o czystość polszczyzny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Widzę, że na temacie od dawna jest bardzo cicho... A mnie zdarzyło się już kilka(naście) razy odkurzać takie tematy. Może ktoś się dowie, że taki temat istnieje. Możesz mnie wpisać jako korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mnie proszę wpisać do obu grup. Dlaczego? Automatycznie wyszukuję błędy, tak więc prawdopodobieństwo, że coś przeoczę jest niewielkie. Nadam się też na pre -reader'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Zapisz mnie do obu grup ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Zgłaszam się na korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Zgłaszam się na pre-readera (a korektować i tak będę ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Potrzebny kiorektor dla Avatara. Czy ktos moze pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja chętnie pomogę. Pisz na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Z wielką chęcią pomogę jako korektor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jeśli ktoś lubi marnować nerwy i czas to zachęcam do przeczytania, wzięcia udziału w ankiecie oraz napisania opinii na temat pierwszych dwóch rozdziałów Shylitude. Link w sygnaturce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 nie wiem czy można, ale jestem Pre readerem u Crusiera i Korektorem u Dallaka więc jak ktoś będzie chciał pomocy w to pomogę Ps. u Crusera nie jestem wymieniony w obsadzie bom dopiero pomagał przy ostatnich rozdziałach Past Sins jak i pomagam przy Not Alone (już sam bez pomocy Gravisa) Kto chce może mnie dodać do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 JA bym chciała aby moim Fickiem ktoś z was Korektorów by się zajął "Black Star" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ważne. Zwracam się z uprzejmą proźbą do jakiegoś korektora o poprawienie mojego fica Teenager. Niestety, ponieważ mieliśmy cięcia budżetowe, to mogę jedynie zamieścić jego nick na pierwszej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zgłaszam się jako korektor, bardzo dobrze wyłapuje wszelkie błędy czy ortograficzne czy gramatyczne, Jako pre-reader też mogę się przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Ja się zgłaszam jako korektor. Początkujący korektor. Nieźle mi idzie wyłapywanie błędów ortograficznych, gramatycznych, nawet poprawianie nazw i literówek(z resztą, to jest tak jakby... mój talent? Raczej tak). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleminePL Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zgłaszam się jako korektor i pre reader - poprawiałem błędy w ''Too Shy for a Rainbow 2'', współpracując z R2. - czytam szybko i pisząc własne powieści, łatwo zauważam błędy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zgłaszam się jako korektor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Zgłaszam się jako osoba potrzebująca korekty. Ortografia akurat nie należy do moich mocnych stron (uświadomił mi to dopiero internet ). Linki do Fanficków mam w sygnaturze niżej. Za wszelką pomoc, nie tylko przy ortografii byłbym dozgonnie wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Shylitude - potrzebuje korekty. Ja jestem za słaby w te klocki, poza tym pisanie niemal codziennie przez cztery miesiące trochę mnie zmęczyło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts