Decaded Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Przed chwilą, Chip napisał: widzę, co tylko odświeżę stronę to Ty Decu masz nową sygnaturę Szybko zauważyłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Dec zmienia co sekundę sygnaturkę, by zbamboozlować użytkowników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 a mi już nie chce hostować sygny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Dokładnie co 0,05 sekundy @PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 (edytowany) i wszystko jasne... i nie mówi się co 0,05 sekundy tylko co 50ms Edytowano Styczeń 31, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Przed chwilą, Decaded napisał: Dokładnie co 0,05 sekundy @PervKapitan Pomyliłam się tylko o 0,95 s :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Meltdown i Spectre. Tak serio - zmienia się co jakiś czas sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 (edytowany) Wow Spectre, aż widzę kodżaka kiziającego na swym aluminiowym fotelu białego kiciusia - innymi słowy zalatuje starymi bondami ten błąd inteli; Dec:? w warstwy to pewnie Ci się nie chciało bawić... zapewne skrypt podmienia linki obrazków albo cóś... Edytowano Styczeń 31, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 5 minut temu, Chip napisał: zapewne skrypt podmienia linki obrazków albo cóś Dokładnie tak. https://decaded.everfree.pl/sygna/index.php?list Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 O, to już północ. Lel. Tak wcześnie się wydaje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 wubba lubba dub dub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Jak to już północ. Szczerze, dałabym głowę, że jutro dopiero środa, a tu już weekend. Ale ten czas szybko leci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 @PervKapitan fajna była ta cała kambodża o której wspominałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Mi się wczoraj wydawało, że dopiero wtorek jest ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 @Chip Byłeś w Kambodży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 @PervKapitan co Ty. ale co nieco poczytałem, o imperatorze także... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Mi tam obojętnie który jest dzień tygodnia. W piątek większy zapierdziel jest. @Chip Ah xD Ładny ten kraj jest strasznie. I mają fajny język, jakby pokruszone zupki chińskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Jeszcze nie śpię, sukces xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) ooo przyszły niedoszły opiekun Luny się pojawił, witamy @PervKapitan a tak naprawdę to dlaczego to wzięło i upadło? Edytowano Luty 2, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 To raczej ona się mną opiekować powinna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Przed chwilą, Chip napisał: a tak naprawdę to dlaczego to wzięło i upadło? Ale że co? jak? Przecież Kambodża istnieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 każdy by tak chciał @Night Dream, ale ja wolałbym żeby mną sie opiekowała Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Cześć towarzysze nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Głowa boli i zmęczenie doskwiera, więc tak średnio mija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 @PervKapitan o tę kambodżę mam na myśli: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts