Sowenia Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 @Chip Coś mi świta, ale już zapomniałam o co z tym chodziło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Przeżyłam dzisiejszy dzień, niepotrzebnie się najadłam rano stresu, a tak to dosyć spokojnie. Od znajomej wzięłam mangi, będzie co robić przez weekend! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Okej, umieram spać. Dobranoc, Luna na noc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) a ja mam żałobę, bo wczoraj dowiedziałem się że przestali produkować moje ulubione scalaki @Uszatka jak z tym selenem? Edytowano Luty 2, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 @Chip Jakim selenem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 no te tabsy do ssania na chandrę itd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 Przed chwilą, Chip napisał: no te tabsy do ssania na chandrę itd Aaa, to. Ostatecznie nie odważyłam się spróbować. Głównie przez to, że mi się ogólnie poprawiło następnego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 19 minut temu, Chip napisał: @PervKapitan o tę kambodżę mam na myśli: Odkryj ukrytą treść ni panimaju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 okie nie było tematu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 Bardzo boli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Nie tylko ty bracie, to nawet i mnie zabolało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 (edytowany) Mnie boli każdy headshot jaki nagle dostaję w tej grze Ale bardziej boli kiedy zjeżdżam do domu i AKURAT dostaję paru gigową aktualizację którą muszę zasysać swoim netem niestety. Edytowano Luty 3, 2018 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Czyli tak co 2 tygodnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Średnio co czwartek wieczór jakaś aktualizacja jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Tak często w to pykam a myślałem ze jest co 2 tygodnie aktualizacje wskakują. Człowiek uczy się całe życie ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Ale czemu akurat jak jadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Kuce nocy nie śpijcie , Noc taka piękna ciut chłodna ale zawsze majestatyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 u mnie śnieg spadł, a jeszcze wczoraj żabami rzucało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Kolana mnie bolo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 Chciałabym śnieg. Tęsknię za nim :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Oj ja też chciałbym śnieg znowu. Zwłaszcza że trochę wolnego przede mną. Jak dobrze że w tym największym śniegu poszedłem sobie na spacer i mam pamiątki zdjęciowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 bez śniegu zima cały czas wygląda jak listopad... buro i ponuro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 Tu w Opolu jak dotąd jeszcze nie spadł A nie, chwila, jednego dnia leżało go trochę przez kilka godzin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 (edytowany) Buro i ponuro też ma swój klimat~ przynajmniej dla mnie. Lubię szarą jesień. @Uszatka Dłużej był. Parę dni Edytowano Luty 3, 2018 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2018 Autor Share Napisano Luty 3, 2018 @PervKapitan Parę dni? Miałam wrażenie, że stopił się tego samego dnia co spadł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts