BiP Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Dla Zecory zielarki , czas zadać nowe zapytanki Cóż , nie wiem , czy dobrze rymuję , co robisz zimą , gdy śnieg ci wszystkie zioła zasypuję ? Czy gromadzisz zapasy , na ciężkie czasy ? Gdy skończą ci się zioła i nie masz już ich w domu , co robisz , by wyjść z takiego kłopotu ? Coś na zakończenie i twoje odprężenie Czy lubisz taneczne podrygi w dźwięk muzyki ? Dziękuję i pozdrawiam , Zecory nigdy nie poganiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Przepraszam, ale nie mogę znaleźć właściwego tematu, a nowego nie będę robić bo it ak forum jest już wystarczająco zaśmiecone. Pytanie znajduje się w temacie od Fanficku, ale tam nikt nie zagląda, a jednak potrzebowałbym pomocy. Otóż w moim FF miejsce znalazło się dla muskularnego pegasa: Niestety nie mam pojęcia jak się nazywa i czy w ogóle się nazywa. I tutaj potrzebował bym waszej pomocy. Znacie jego imię? Jeśli nie posiada imienia to liczyłbym na wasze pomysły. Kto chce jeszcze bardziej mnie wesprzec, to może też mi pomóc w wykreowaniu autorskiej postaci. Bohater wyróżniać się ma na tle innych fanowskich postaci tym, że...jest głuchoniemy. Szczegóły tutaj: http://mlppolska.pl/Watek-Dyskusja-na-temat-FF-Piesni-krwi-i-mroku-Przenios%C5%82-Kuoth--4068?page=2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Ok Pani Zecoro Czy nadal , są jeszcze jakieś zioła , eliksiry i inne sprawy , o których byś nie wiedziała ? Czy , zanim dotarłaś do kucyków , to spotkałaś po drodze innych znajomych ? Czy zawsze , pierwszym wrażeniem na twój widok , był paniczny strach , jak to było u kucyków ? ps Sorry Zecoro , za brak rymowania , ale boli już mnie bania . Nigdy ci nie dorównam , lepiej się pod stół poturlam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Witaj Zecoro 1 Co sądzisz o nowym złym , King Somber ? 2 Czy zamierzasz wybrać się do Kryształowych Kucyków ? 3 Czy słyszałaś może już wcześniej o tym królestwie , zanim się pojawiło ? Pozdrowienia od BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Hej, Zecora ! Czy zebry zdobywają swój uroczy znaczek w ten sam sposób co kucyki? xD Czy mają je od urodzenia? ; o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Droga Zecoro, 1.Czy często przychodzą do Ciebie Twilight i jej przyjaciółki? 2.Lubisz lody? 3.Jaka jest twoja ulubiona książka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Witaj Zecoro, dawno się nie widzieliśmy, ale skoro już jesteśmy przy temacie, to zadam Ci nowe pytania 1 Czy boisz się czegoś i czy kiedy kol wiek byłaś naprawdę przerażona ? 2 Czy poznałaś kuzynkę Apple Bloom ? 3 Co teraz porabiasz ? 4 Czy wiedziałaś o źródełku, klonującym kucyki ? 5 Co sądzisz o klonach Pinkie, Tobie też napsociły z tym swoim "fun" ? 6 Czy nie sądzisz, że test Twilight, na odróżnienie prawdziwej Pinkie, był ryzykowny ? Cóż na razie to tyle, liczę że Zecora się nie skończy całkowicie ... Ograniczenia przeżyjemy, ale zamknięcie tematu, raczej będzie ciężko przeboleć ... Pozdrowienia od BRONIESiPEGASIS xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 No dobra Zecoro i Ihnes, mam nowe pytania ( trochę spóźnione ) 1 Zecoro, skąd twoja wiedza, na temat magii ? 2 Czy wiesz coś jeszcze na jej temat, czego nie zdradziłaś TS ? 3 Czy już kiedyś trenowałaś kogoś z zakresu magii ? 4 Czy coś wiesz, na temat tych dwóch gości Celestii, towarzyszących jej na pokazie magii ? 5 Czy masz jeszcze jakieś tajemnice i sekrety ? Pozdrawiam Was, BiP (sorka za tak późne nowe pytanka ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 My dear Zecora.... brzmi prawie jak list do księżniczki Celesti... ekchm. Zaczne od tego że zaszczyt mi wreszcie poznać najmądrzejszą zebrę pod słońcem. Moje pytanie brzmi- dlaczego i kiedy zaczęłas rymować? Czyżby to był wrodzony dar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Witaj Zecoro xD Znowu się zagapiłem i się coś spóźniłem ...... Mam nowe pytanka xD 1. Czy przygotowujesz się do świąt? 2. Jak obchodzisz święta? 3. Czy spędzisz je w domu, czy może u jakiegoś kucyka? 4. Wierzysz w Św. Mikołaja, czy Gwiazdora? 5. Co byś chciała pod choinkę? 6. Lubisz zimę? 7. Masz jakieś ulubione sporty zimowe i zabawy? 8. Jakie masz świąteczne potrawy? 9. Dzielisz się opłatkiem? 10. Lubisz śpiewać, lub słuchać kolędy? 11. Jaka jest Twoja ulubiona kolęda? Dziękuję i pozdrawiam, Twój fan BiP i życzę wesołych świąt xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Witaj C: Opowiesz mi coś o krainie z której pochodzisz i o innych zebrach? c: Co ostatnio czytałaś? Nie chciałabyś mieć dłuższej grzywy? Przytulisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Witaj Zecoro xD Trochę czasu mnie już nie było, ale wracam znowu. 1. Czy Zebry świętują nowy rok? 2. Czy spotykasz w lesie Timberwolf? 3. Poznałaś jakieś nowe zioła, lub składniki? 4. Myślisz o jakiś wakacjach? Wiem trochę mało, ale jest późno...pozdrawiam BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nowy Rok nastał, więc tutaj wracamy. I kolejne pytania dawać zaczynamy. Odpowiedz więc mi na coś, co mnie intryguje, Czy ilość pytań od BiP-a Cię nie irytuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jestem hory i nie mogę przez to pojechać na ponymeet wylecz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Witaj Zecoro xD Mam kilka pytań dla Ciebie 1. Czy potrafisz się zezłościć, czy też zawsze jesteś spokojna i opanowana? 2. Czy jest jakaś rzecz, za którą dałabyś wszystko? 3. Czego najbardziej pragniesz? 4. Co sądzisz, o kodeksie smoków? Pozdrawiam BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Dobry wieczór Zecoro oraz Ihnesie. Ja razem z Rose mamy kilka pytań, a mianowicie 1. Jak zdrówko? 2. Znasz jakieś eliksiry lecznicze? 3. Czy posiadasz jakieś zwierzątko domowe? 4. Jak wam minął dzień? 5. Jaką potrawę lubisz najbardziej? Pozdrawiamy Roseluck oraz jej avek Szarik181 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Witaj Zecoro......dawno mnie nie było, ale pamiętam nadal o Tobie xD 1. Czy chciałabyś, aby w Pony Ville zamieszkali ludzie? 2. Co o nich sądzisz? 3. Gdzie wybrałabyś się na wakacje? Wiem, że mało, ale po powrocie do Polski i po obejrzeniu straconych odcinków nadrobię te pytania, a zatem pozdrawiam BiP xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Witaj Zecoro, to znowu ja xD 1. Co sadzisz o skrzydłach Twilight? 2. Czy potrafisz zrobić miksturę, która też tak przemieni kucyka? BiP pozdrawia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Witaj Zecoro 1. Dlaczego na początku kucyki z Ponyville bały się Ciebie? 2. Na jakie dolegliwości masz mikstury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Gdzie przedtem mieszkałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Witaj Zecoro, to znowu ja xD 1. Czy lubisz muffinki? xD 2. Skoro lubisz podróże, to czy jeszcze jakieś odbędziesz? 3. Czy zawsze i wszędzie przemieszczasz się na piechotę, czy korzystasz np z kolei? 4. Czy potrafisz pływać i czy to lubisz? Pozdrowienia dla Zecory, od BiPa, Twojej zmory xD (jestem u Ciebie prawie tyle samo co Ihnes) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deezee Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Co zebry jedzą? To samo, co kuce? Masz rodzeństwo? Czy podoba ci się jakiś ogier? Jak by wyglądały twoje dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Czemu przeprowadziłaś z Afryki do Equestrii.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 1. Czy kiedyś miałaś swojego "special somepony"? 2. Czy naprawdę masz eliksir na pojawienie się uroczego znaczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Yo, nigga! Ey whatsup! Ima madafaka turysztę, wer will some marokańskie ziele kaufen? Uno uncja, geschlossen torebken bitte. Ima nigga, you nigga, lets meet at bronx. You no what Ima sain, bitch? Yoyoy yoyoyoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts