Lemi Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Brałbym gdyby nie to że już mam papuga pomalowanego na czarno Zachowaj go, nie oprzesz się tym słodkim oczkom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 2 minuty temu, Lemi napisał: Brałbym gdyby nie to że już mam papuga pomalowanego na czarno Nie trzeba się do jednego ograniczać Ktoś jakiś jeszcze głos ma w sprawie skakuna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Skakun dla PervKapitan - 2 głosy Skakun dla MLPFan - 1 głos Cóż, chętnie bym Ci go oddała, ale nie widziałam, by poprzedni opiekunowie tak robili, więc nie będę naginać zasad ^^ Za to komu przydzielicie jeżyka pigmejskiego? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Juu! Jaki słodziak! @Betonowy Jeż coś dla ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Ktoś jeszcze ma głos w sprawie jeża? @Betonowy Jeż możesz też się oczywiście wypowiedzieć, poprzeć głos, albo oddać komuś innemu zwierzę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Nie wiem o co chodzi w tej zabawie, ale jeżyk słodki. Chętnie bym przygarnął. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 19, 2018 Share Napisano Marzec 19, 2018 (edytowany) Więc jeż pigmejski ląduje w domku @Betonowy Jeż. Cóż, może zajmiesz się nim jak swoim własnym dzieckiem Tym czasem - jak uważacie - kto jest odpowiednią osobą by przygarnąć gekona orzęsionego? Edytowano Marzec 19, 2018 przez PervKapitan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 21, 2018 Share Napisano Marzec 21, 2018 @Mr.Barrbara Something for you! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STITCHBOT Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 @Mordoklapow Booo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 26, 2018 Share Napisano Marzec 26, 2018 Ja go chce!!! idealne zwierze dla mnie. Z reszta, mialam kiedys gekona, to cud nad cudami *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 27, 2018 Share Napisano Marzec 27, 2018 Skoro @swinkipinki chce tego gekonika to nie widzę powodu by jej nie dać. Zatem głosuję na nią :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 22, 2018 Share Napisano Kwiecień 22, 2018 Tak więc @swinkipinkidostaje tego ślicznego gekonika :3 A komu dalibyście świnkę morską rasy hipopotamek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 22, 2018 Share Napisano Kwiecień 22, 2018 Ja chcę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 Głosuję na @Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Więc @Uszatka z trzema głosami otrzymała tą śliczną świnkę morską A kto według was powinien zaopiekować się przystojnym żółwiem sępim? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Gdy na niego spojrzałam od razu przyszedł mi na myśl @KougatKnave3 Coś czuję, że może mu się spodoba ten ciekawy stworek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Ja gustuje w Kapibarach i Szopach choć... i tak mam już Egzotykę w domu to why not? No to dawaj go do mnie. Będzie on Tankiem na Raidach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 1 minutę temu, KougatKnave3 napisał: Kapibarach i Szopach Też gustują w wodzie, blisko byłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 10, 2018 Share Napisano Maj 10, 2018 Więc do @KougatKnave3ląduje przesłodki sępi żółw. Natomiast komu byście dali pod opiekę takiego ślicznego urocjona wirginijskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Maj 11, 2018 Share Napisano Maj 11, 2018 LooL nie wiem co to ale to jest meeeega słodkie! Chcę to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 23, 2018 Share Napisano Grudzień 23, 2018 Dajcie to @MLPFan i ruszajmy dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts