Polineks Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Skoro tak mówisz to @Uszatkaotrzyma lamę. A teraz pytanie czy ktoś przygarnie... ...lotokota. Heh. Zabawny stworek. Ktoś chętny? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Kucu Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Czy zamiast brzydactwa widocznego na zdjęciu, mogę przygarnąć tygrysa syberyjskiego? To jeden z moich ulubionych zwierzaków. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 @BiP, bo ma avka z Lion King. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Kucu Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Droga Fluttershy. Ponawiam prośbę o zgodę na adopcję tygrysa syberyjskiego. Jeżeli się zgodzisz, przez pół roku, będę sprzątać kurnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Mój drogi! Wszystko w swym czasie. Każdy z tych slodziaków chce znaleźć nowy dom. Może następny będzie tygrys. Zobaczymy. Przy okazji przypominam, że zasady zabawy znajdują się na pierwszej stronie. Radziłabym się z nimi zapoznać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Czekaliśmy dość długo, a jedyną opcją okazał się @BiP, zatem on otrzymuje lotokota. Czas na kolejnego zwierzaka, a jest nim... ...młoda żyrafa. Się tak mi przez myśl nawinęła Komu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 U! Skoro tu nadal nic, to proponuje by żyrafę dać @Mielcar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Przykro mi ale nie mogę... Nie wiem jak ją ukryć przed rządem :( Spoiler kto wie skąd to jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Mielcar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starray Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 @Mielcar, weźmiesz żyrafę do supermarketu i będzie ci sięgać po ciastka z najwyższej półki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Mielcar zatem niech będzie~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 To co @ClearFog? Dajemy zwierzaka Mielcarowi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 A więc młoda żyrafcia, której zdjęcie gdzieś uciekło z internetów, należy do @Mielcara ^^ Opiekuj się nią dobrze. Zwierzę pochodzi z Afryki, więc raczej będzie mieć wymagania Tymczasem nowego domku szuka taki oto skakunik :3 Komu przydzielicie tego uroczego pajączka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Pajączka to ja bym Tobie dała c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Brałbym gdyby nie to że już mam papuga pomalowanego na czarno Zachowaj go, nie oprzesz się tym słodkim oczkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 2 minuty temu, Lemi napisał: Brałbym gdyby nie to że już mam papuga pomalowanego na czarno Nie trzeba się do jednego ograniczać Ktoś jakiś jeszcze głos ma w sprawie skakuna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Skakun dla PervKapitan - 2 głosy Skakun dla MLPFan - 1 głos Cóż, chętnie bym Ci go oddała, ale nie widziałam, by poprzedni opiekunowie tak robili, więc nie będę naginać zasad ^^ Za to komu przydzielicie jeżyka pigmejskiego? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Juu! Jaki słodziak! @Betonowy Jeż coś dla ciebie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Ktoś jeszcze ma głos w sprawie jeża? @Betonowy Jeż możesz też się oczywiście wypowiedzieć, poprzeć głos, albo oddać komuś innemu zwierzę ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betonowy Jeż Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Nie wiem o co chodzi w tej zabawie, ale jeżyk słodki. Chętnie bym przygarnął. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 (edited) Więc jeż pigmejski ląduje w domku @Betonowy Jeż. Cóż, może zajmiesz się nim jak swoim własnym dzieckiem Tym czasem - jak uważacie - kto jest odpowiednią osobą by przygarnąć gekona orzęsionego? Edited March 19, 2018 by PervKapitan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 @Mr.Barrbara Something for you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STITCHBOT Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 @Mordoklapow Booo tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwinkiPinki Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Ja go chce!!! idealne zwierze dla mnie. Z reszta, mialam kiedys gekona, to cud nad cudami *-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Skoro @swinkipinki chce tego gekonika to nie widzę powodu by jej nie dać. Zatem głosuję na nią :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts