Arjen Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Czekam rzecz jasna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Wstawicie obydwa na raz:twilight2:? Jeśli tak to chyba oszaleję, będę miał co czytać na jakieś...kilka godzin. Gratuluję wam świetnego tłumaczenia genialnego fica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wstawicie obydwa na raz:twilight2:? Jeśli tak to chyba oszaleję, będę miał co czytać na jakieś...kilka godzin. Gratuluję wam świetnego tłumaczenia genialnego fica Kilka godzin? Ja ostatni przeczytałem, w mam wrażenie 15 minut xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Kilka godzin? Ja ostatni przeczytałem, w mam wrażenie 15 minut xD Po pierwsze: Miałeś wrażenie. Po drugie: Moja prędkość czytania jest... przeciętna, nie pożeram trzytomowych gigantów w weekend, co nie zmienia faktu że i tak czytam sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Po ostatnim mega lagu, który wyniknął z chęci opublikowania 3 rozdziałów na raz uznaliśmy, że lepiej będzie publikować po jednym, powinno to zmniejszyć odstępy między rozdziałami. Arjenie, PumpkimWave, cieszymy się, że tłumaczenie się podoba ^^ Od razu siadam do korekty Rozdziału 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Świetnie! To znaczy że już niedługo się ukarze, prawda? (<--słowa wypowiedziane głosem przepełnionym nadzieją) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Jak dobrze pójdzie to w sobotę wieczorem lub w niedzielę późnym popołudniem, zależy od tego ile będe miał czasu w weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Oto jest, Rozdział Czternasty! Rozdział Czternasty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 HELL YEAH! Czas czytać! Chwała wam szlachetny i dzielny zespole! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Tak jest, jedziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Świetny Fic . Już nie mogę się doczekać kolejnych rozdziałów. Oczywiście dziękuję tłumaczom za włożoną pracę. Dobra robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Ukazał sie Rozdział Piętnasty tłumaczenia, zapraszam do lektury Rozdział Piętnasty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Jak zwykle z niecierpliwością rzucam się na fic, dziękuje wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Kolejny ciekawy rozdział. Ciekawe jak się akcja potoczy dalej Dopiero co wyszedł, a ja już nie mogę doczekać się kolejnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Kolejny ciekawy rozdział. Ciekawe jak się akcja potoczy dalej Dopiero co wyszedł, a ja już nie mogę doczekać się kolejnego... Zgadzam się w pełni. A opis munduru Legionisty Zebr , nie jestem pewien czy dobrze, kojarzy mi się z mundurem Legionu Cezara z New Vegas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Kiedy następny rozdział? Nie mogę się doczekać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Kiedy następny rozdział? Nie mogę się doczekać! Następny rozdział będzie, kiedy zostanie przetłumaczony Cieszymy się, że tłumaczenie się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Uch, chyba pora zainstalować od nowa fallouta i posłać Mastera do piachu. Tak czy siak musze to kiedyś dokończyć czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Kolejny świetny rozdział, cieszę się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Kolejny świetny rozdział' date= cieszę się Arję się cieszy to niebiosa się cieszą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Od ostatniej aktualizacji minęło już siedemnaście dni, jeśli się nie mylę, tak...? Nie ważne ile by to nie było... WHERE IS NEXT CHAPTER?! WE WANT IT! WE NEED IT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Rozdział będzie, jak zostanie skończony, nie wcześniej, nie później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Wiadomo, kiedy będzie następny rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Rozdział będzie' date=' jak zostanie skończony, nie wcześniej, nie później [/quote'] Jak wyżej ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ale to za długo T-T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się