Arjen Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Czekam rzecz jasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Wstawicie obydwa na raz:twilight2:? Jeśli tak to chyba oszaleję, będę miał co czytać na jakieś...kilka godzin. Gratuluję wam świetnego tłumaczenia genialnego fica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Wstawicie obydwa na raz:twilight2:? Jeśli tak to chyba oszaleję, będę miał co czytać na jakieś...kilka godzin. Gratuluję wam świetnego tłumaczenia genialnego fica Kilka godzin? Ja ostatni przeczytałem, w mam wrażenie 15 minut xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Kilka godzin? Ja ostatni przeczytałem, w mam wrażenie 15 minut xD Po pierwsze: Miałeś wrażenie. Po drugie: Moja prędkość czytania jest... przeciętna, nie pożeram trzytomowych gigantów w weekend, co nie zmienia faktu że i tak czytam sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Po ostatnim mega lagu, który wyniknął z chęci opublikowania 3 rozdziałów na raz uznaliśmy, że lepiej będzie publikować po jednym, powinno to zmniejszyć odstępy między rozdziałami. Arjenie, PumpkimWave, cieszymy się, że tłumaczenie się podoba ^^ Od razu siadam do korekty Rozdziału 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Świetnie! To znaczy że już niedługo się ukarze, prawda? (<--słowa wypowiedziane głosem przepełnionym nadzieją) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Jak dobrze pójdzie to w sobotę wieczorem lub w niedzielę późnym popołudniem, zależy od tego ile będe miał czasu w weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Oto jest, Rozdział Czternasty! Rozdział Czternasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 HELL YEAH! Czas czytać! Chwała wam szlachetny i dzielny zespole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Tak jest, jedziemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravin Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Świetny Fic . Już nie mogę się doczekać kolejnych rozdziałów. Oczywiście dziękuję tłumaczom za włożoną pracę. Dobra robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Ukazał sie Rozdział Piętnasty tłumaczenia, zapraszam do lektury Rozdział Piętnasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Jak zwykle z niecierpliwością rzucam się na fic, dziękuje wam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravin Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Kolejny ciekawy rozdział. Ciekawe jak się akcja potoczy dalej Dopiero co wyszedł, a ja już nie mogę doczekać się kolejnego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Kolejny ciekawy rozdział. Ciekawe jak się akcja potoczy dalej Dopiero co wyszedł, a ja już nie mogę doczekać się kolejnego... Zgadzam się w pełni. A opis munduru Legionisty Zebr , nie jestem pewien czy dobrze, kojarzy mi się z mundurem Legionu Cezara z New Vegas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Kiedy następny rozdział? Nie mogę się doczekać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Kiedy następny rozdział? Nie mogę się doczekać! Następny rozdział będzie, kiedy zostanie przetłumaczony Cieszymy się, że tłumaczenie się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiftone Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Uch, chyba pora zainstalować od nowa fallouta i posłać Mastera do piachu. Tak czy siak musze to kiedyś dokończyć czytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Kolejny świetny rozdział, cieszę się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Kolejny świetny rozdział' date= cieszę się Arję się cieszy to niebiosa się cieszą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Od ostatniej aktualizacji minęło już siedemnaście dni, jeśli się nie mylę, tak...? Nie ważne ile by to nie było... WHERE IS NEXT CHAPTER?! WE WANT IT! WE NEED IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Rozdział będzie, jak zostanie skończony, nie wcześniej, nie później Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Wiadomo, kiedy będzie następny rozdział? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 Rozdział będzie' date=' jak zostanie skończony, nie wcześniej, nie później [/quote'] Jak wyżej ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpkinWave Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Ale to za długo T-T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts