Vandal Napisano Luty 14, 2012 Share Napisano Luty 14, 2012 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urizielek Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 paweł mam 13 lat mieszkam w bytomiu (śląsk) moje ulubione postacie to fluttershy oraz twilight lubie grac na kompie i sluchac muzyki (rock) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Witaj na pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 bronią i się przeraziłem witamy w naszych skromnych progach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Hai, a lubelskie to calkiem wybronione jest? :f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Ja, jestem z Lubelskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 he a ja z wielkich jezior mazurskich Gang ETB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalshy Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Adrian, Rocznik 89, ulubiona postać - Fluttershy. Lubie Metal/Rocka, gry na kompa, książki fantastyczne, ale przede wszystkim malować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Witaj na forum:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Halloy i heya. Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Witaj! Podobne upodobania co do muzyki i literatury mamy. Malować też lubię, mimo tego, że w tym zakresie talentu nie mam. No i Flutter też w moim prywatnym rankingu zajmuje jedno z czołowych miejsc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 Również witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Grzegorz , rocznik '82 , stary cap który ma już tego dosyć. żartowałem , nie jestem starym capem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 umm ... hej! witaj na naszym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Witamy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 O widzę że dzisiejszy odcinek zmotywował kolegę eeyore ;-] No to i ja się przedstawię. Kamil, rocznik 86'. Fan dobrego anime, i filmów SiFi. Świerzy Brony. Pony personality test pokazuje mnie jako mieszanka Fluttershy i Twilight. Ulubiony kucyk z Mane6? Wszystkie są super! Każdą za coś lubię. Obecnie mieszkam w Warszawie, ale bywam w weekendy w Kielcach. Nie pogardzę żadnym spotkaniem ( byle dalej od klawiatury). Słucham wszystkiego co niesie ze sobą emocje w melodii, od folku i rocku po metal i techno. No tyle chyba wystarczy, witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Witaj Arpegiusie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 @Arpegius No to mamy dość podobną do siebie kucykową osobowość. Witaj na naszym skromnym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 witajcie!!! Fluttershy the best pony!... o ile reszta jest z tym .. ok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 No, czas na mnie. Why the heck not. Aleksander, rocznik 96' z Katowic. Brony od...no już jestem od jakiegoś czasu. Aż się zapomniało. Poza kucykami interesuję się programowaniem i pisaniem różnych tekstów (fanfiki, teksty do piosenek). Obecnie piszę coś w rodzaju dziennika wojennego. Ulubiona postać z Mane6? Każdą uwielbiam! Ale gdybym miał wybierać - Rainbow Dash. Co do muzyki... wszystkiego słucham po trochu. Klasyczny rock, metal, nie pogardzę rapem albo czymś bardziej nowoczesnym. Brohoof dla wszystkich! :party:/] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Co do muzyki... wszystkiego słucham po trochu. Klasyczny rock, metal, nie pogardzę rapem albo czymś bardziej nowoczesnym. Dubstepe? pisaniem różnych tekstów (fanfiki, teksty do piosenek) Wow, teksty piosenek? Ułóż coś o kucykach, to może by się udało cosik fajnego stworzyć ^^ Anyway, welcome to the herd :braeburn: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Brohoof Katowic coraz więcej, szkoda tylko że z łódzkiego tak mało... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Hej Wszystkim! ;3 Dobrze więc i ja coś napiszę.. Agata, rocznik 95, Mysłowice Trochę to przedstawianie zalatuje mi na AA Wiec jestem Brony od pewnego czasu i nie mogę przestać oglądać MLP:FiM. xd Lubie MMO RPG, wszelkie horrory, anime i mangę też no i nie wiem co jeszcze napisać.. ;x Może jestem tu od wczoraj i próbuję ogarniać forum xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się