Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Trzeba nadrobić zaległości, bo widzę sporo nowych osób. Także bawcie się dobrze i czujcie się jak w domu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Middida, witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Witaj na forum Middida baw się dobrze na forum, udzielaj często i odpowiedz mi na jedno pytanie, o ile to nie problem - też słuchasz piosenek z MLP, kiedy siedzisz na komputerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - też słuchasz piosenek z MLP, kiedy siedzisz na komputerze? Eeyup ! Zwykle przekopuję YT w poszukiwaniu remixów które by mi się spodobały, jednakże najbardziej lubię słuchać utworów użytkownika Sim Gretina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiuba1998 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Dziękuję za ciepłe przywitanie i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Hej wam ;d wszystkim ponownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipcio Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Siemka! jestem Skipcio mam na imię Oskar mam 14 lat i ostatnio jak widać tez wciagnolem się w te kucykowe fantazje ^^. Mój ulubiony kucyk to Fluttershy i Twilight Sparkle gram w Miecrafta od prawie półtora roku i w COD BO2 na ps3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Skipcio, Witaj na forum Ja również gram w MC. Kluczowe pytanie: Masz premium ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Sięmasz Skipcio grałeś w WoW'a może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Witam wszystkich nowych : Skipcio i Middida na tym przewspaniałym forum Pozdrawiam serdecznie i mam dla Was prezent :. Powodzenia lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Witajcie! Na imię mi Jakub, mam za sobą czternaście wiosen, MLP oglądam od +/- 2 miesięcy. Moje ulubione postacie to Pinkie Pie i Luna. Na dzień dzisiejszy to chyba tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Witam i Ciebie dinokuba i oto prezenty dla Ciebie:muffin: lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Wielkie ELO nowicjusze łapcie każdy po i bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Dinokuba, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipcio Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Skipcio, Witaj na forum Ja również gram w MC. Kluczowe pytanie: Masz premium ? Nie, nie mam :( A tak przy okazji to interesuje się tez wedkarstwem i trenuje box Przecierz nie mógłbym interesować się tylko komputerem i Ps Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Nie, nie mam :( Ehh, myślałem, że będę mógł pograć z kimś z form na jakimś dobrym serwerze :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Witam, Mam na imię Weronika. Najbardziej lubię Lunę, Raibow Dash, Zecorę <3 Lubię czytać, rysować i lubię zwierzęta :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Siema DarkShadow, szczerze jesteś pierwszą osobą jaką witam w tym temacie P.s Fajny avke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Dzięki :3 Kocham tą scenę <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Witam z otwartymi ramionami:pinkiehug: nową forumowiczkę: to do Ciebie DarkShadow. Życzę powodzenia i miłej zabawy. Z okazji świąt daje prezenty proszę bardzo :. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountain Fog Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Bartek (w sieci znany jako Nalimba). Pochodzę z Poznania i mieszkam tamże. Mam 23 lata i jestem studentem piątego roku Turystyki i Rekreacji na UAMie. Najbardziej lubię podróżować, przede wszystkim w góry, a poza tym lubię zwierzęta, sport (piłka nożna, skoki, biathlon, jeździectwo), a fanem MLP jestem od całkiem niedawna. Moją faworytką jest Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Witaj na forum Bartku. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Witam serdecznie na tym wspaniałym forum życząc dobrej zabawy , wiecznego uśmiechu , oraz jeszcze raz dobrej zabawy Powodzenia Mountain Fog i mam dla Ciebie prezent:. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Witam wszystkich. Mieszkam w województwie wlkp. (w takiej małem miejscowości, że nie warto pisać) ;3. Moje ulubione postacie to Pinkie Pie, księżniczka Luna i Derpy. W wolnych chwilach... poprostu się lenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się