Applejuice Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Witaj na forum, Sarreni ;] Dołączam się do pytania Vanadissa - jakie anime oglądasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarreni Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Vanadiss, co do anime to już trochę ich obejrzałam, z tych co pamiętam to będą: Ao no Exorcist Beelzebub Blood+ Dance in the Vampire Bund Death Note Elfen Lied Escaflowne: A Girl in Gaea Fairy Tail Fullmetal Alchemist Hellsing Kaichou wa Maid-sama! Karin Ouran Hight School Rosario to Vampire Tsubasa Chronicle (wszystkie sezony) Vampire Knight Co do sesji PBF zaraz tam zajrzę I dziękuję bardzo za takie miłe powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabol Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 W sumie ja sie chyba nie witałem a wiec witam wszystkich forumowiczów, klaczy i ogierów Mam na imie Kuba ale wszyscy znajomi mówią mi "Gabol", jestem w klasie maturalnej, a po za tym pracuje jako fotoreporter i dziennikarz w portalu informacyjno-rozrywkowym w moim rodzinnym miasteczku Tarnowie i jako projektant graficzny w jednej z agencji reklamowych po za aparatem czasami łapie sie za kamere i gitare bassowa, ewentualnie wsiadam na rower Brohoof every Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Również witam nowo przybyłych! Coraz więcej pegasis na forum się pojawia i dobrze . anime, PBf... Już cię lubię Sarreni No i wszystkim nowym życzę miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarreni Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Mnie się po prostu nie da nie lubić Albo jednak da.... Mnie można albo lubić albo kochać, o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Mnie można albo lubić albo kochać, o! Hmm, fair enough No i miło, że wpadłaś tu do nas I mam nadzieję, że sobie zechcesz pograć w gry :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarreni Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 No zobaczymy, zobaczymy Póki co będę musiała pomęczyć Tarretha, skoro już mnie tutaj ściągnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Aaahaaa, więc to od Tarretha jesteś... Aż dziw, że jesteś za Luną, a nie za Celestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Oj tam oj tam ... grunt, że na forum jest osoba nowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarreni Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Bardzo lubię Lunę i Celestię, jednak... Lunę o wolę o wiele bardziej Z drugiej strony mam charakter Fluttershy, więc w ogóle jestem takim misz-maszem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabol Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Vanadiss, co do anime to już trochę ich obejrzałam, z tych co pamiętam to będą: Ao no Exorcist Beelzebub Blood+ Dance in the Vampire Bund Death Note Elfen Lied Escaflowne: A Girl in Gaea Fairy Tail Fullmetal Alchemist Hellsing Kaichou wa Maid-sama! Karin Ouran Hight School Rosario to Vampire Tsubasa Chronicle (wszystkie sezony) Vampire Knight Co do sesji PBF zaraz tam zajrzę I dziękuję bardzo za takie miłe powitanie ale nie widze tutaj obowiązkowych pozycji takich jak "Green Green" czy "Shuffle!" ale za to widze "Death Note" i "Fairy Tail" ... lubie Cie gorąco polecam : Utawarerumono <-(baaaaaaardzo goraco polecam, jedno z najlepszych Anime jakie oglądałem w życiu) Green Green Shuffle! Lovely Complex 11eyes NANA Air Gear Nodame Cantabile Onegai Teacher School Days <-(party hard ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarreni Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 11 eyes chyba oglądałam Tak, oglądałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Witaj, Sarreni. Kolejna pegasis na forum, aż me serce się raduje ^^ Mnie się po prostu nie da nie lubić Albo jednak da.... Mnie można albo lubić albo kochać, o! Hah, bardzo mi się takie podejście podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Witajcie w naszym miłym (chyba ^^) gronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Czyli jednak - co raz więcej pegasis. Może kiedyś ich liczba będzie równa liczbie bronies, kto wie... W każdym razie - witamy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarreni Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Dziękuję, dziękuję bardzo za takie miłe przyjęcie Może uda mi się wnieść nieco szaleństwa na to kucykowe forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Witaj na forum. Tak, to bardzo miłe, że płeć piękna zagląda na forum, bo liczba pegasis jest zbliżona do liczby ogierów w serialu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 O, nie przywitałem się, mój błąd, lel. Witaj Sarreni na forum! Hai, szaleństwo zawsze się przyda, nigdy za mało imo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 :party:Również witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Witam wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Whooops! Sporo mnie ominęło w temacie... Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć: Witajcie na Forum i życzę miłego pobytu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam Pochodzę z zielonej góry miasta wina i żużla bardzo często jestem też w lubinie. Rocznik 97 a w mlp zostałem wciągnienty przez MrFreez-a w szkole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 O Odezwał się "nowo przybyły" i ja tak że Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 A więc, witam was serdecznie! Mieszkam w Łomiankach, rocznik '98. W chwilach gdy nie robię niczego związanego z MLP, maluje figurki do Warhammera. Cóż to tyle . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się