urizielek Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 witamy na forum testar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Witaj, Testar ;D Wreszcie ktoś zbliżony do mnie wiekiem x.X Rocznik '99 pozdrawia ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 W końcu mam okazję kogoś powitać tą piosenką! Witam na forum i życzę miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Siemka Testar miłego pobytu na forum życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 siema, jestem Aziz. I to tyle co powinniście o mnie wiedzieć. Dziwne że w ogóle to napisałem... aha, nie lubię gier RPG. dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam Testara Jak to już mam w zwyczaju: życzę udanego pobytu na forum i miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Cześć jestem Natalia i mieszkam w Olkuszu,mieście położonym niedaleko od Krakowa. Mam 15 lat. Jestem pegasis od siedmiu miesięcy. Moje ulubione kucyki to Rarity,Luna,Derpy i Spitfire. Lubię grac w gry strategiczne i jRPG. Lubię też grać na organach i śpiewać piosenki. Moim ulubionym kolorem jest fioletowy. Słucham muzyki pop,blues i czasem techno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urizielek Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 witamy cie natalio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witaj Natalio ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witam cie Natalio . Miłego pobytu na forum życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witam wszystkich przybyłych, na najlepszym i najciekawszym forum o kucykach w Polsce. Polecam i pozdrawiam - Goblin Józef. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Jak słuchasz bluesa, to witam wyjątkowo serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Hej wszystkim. Jestem Ania, nowa na forum. MLP interesuje się od kilku miesięcy. Rysuje kucyki i postaram się dodawać swoje pracy. Mam nadzieje, że się spodobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urizielek Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 witam cie na forum aniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witaj na forum, czekamy na twoje prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Heej Ania ^^ :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 hej jestem ania mam 11 lat i szukam przyjaciol a nie sory nie tutaj. czesc Aniu, co rysuje prace i wstawi je na forum :smug: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 hej jestem ania mam 11 lat i szukam przyjaciol a nie sory nie tutaj. czesc Aniu, co rysuje prace i wstawi je na forum :smug: Haha. Świetny diss.:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witajcie wszyscy nowo przybyli ;] Miłego spędzania czasu na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 So, Aniu... skąd więc taki nick? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 A taki właśnie nick, ponieważ przepadam za RD i dlatego, że tęcze można nazwać moim znakiem ze względu na upodobania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 man ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 grunt to mieć dobry nick witam nowego, + za avatar, zapraszam do udzielania się na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Znowu problem .. on tak zawsze ? A wiec "man" jako człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się