Turoń Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Szczęść Boże wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Hej. Dzieki za mile powitanie. Najbardziej mnie rozlozyl na lopatki tekst powitalny po pierwszym zalogowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niepowtarzalnarainbowdash Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Cześć! Jak można przewidzieć jestem nowa. Dołączyłam przedwczoraj. Oto moi ulubieni bohaterowie nie w kolejności: Czyli wszystkie główne bohaterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Witam wszystkich których nie witałem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Cześć! Jak można przewidzieć jestem nowa. Dołączyłam przedwczoraj. Oto moi ulubieni bohaterowie nie w kolejności: Czyli wszystkie główne bohaterki A to gdzie ? Skoro wszystkie to wszystkie i na którym miejscu ją umieścisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Witam serdeczne na forum Niepowtarzalnarainbowdash i trzymaj i na start. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar12 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Cześć wszystkim Jakiś czas temu zarejestrował się tu mój brat AppleshyEN57, więc pomyślałem, że i na mnie czas Jak zapewne widać po nicku moją ulubioną postacią jest Księżniczka Luna. Ogólnie kocham noc i często jeżdżę w tą porę doby po Warszawie (i jeszcze żyję ). W nocnych autobusach wcale nie jest tak niebezpiecznie jak ludzie mówią. Interesuję się też zbiorkomem (chyba wiadomo co mam na myśli). Ale komunikacja nocna jest wyjątkowa, niepowtarzalna i bardzo ciekawa. I nie chodzi tylko o tą atmosferę, ale także o jej organizację. Jeśli ktoś ma jakieś pytania o niej to chętnie odpowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Witaj Lunar12 i pozostali nowi towarzysze bawcie się dobrze bez wpadek co bym wam ten czas na tym formum miło płynął ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Cześć Wam wszystkim Jestem Michał i pochodzę z okolic Rzeszowa. Kucykami interesuje się od niedawna. Intrygowało mnie to że wielu ludzi na wielu forach ma avatary z jakimś kucykiem. No to postanowiłem sprawdzić co to jest. No i po oglądnięciu 1 odcinka... Wciągnęło mnie na dobre Na początku dziwnie się z tym czułem w końcu mam 17 lat nie wiem czy to nie za dużo ale mówcie sobie co chcecie . To jest najlepsza bajka jaką w życiu przyszło mi oglądać. Najbardziej lubię Fluttershy a wręcz kocham ją. Jest taka słodziutka :5jsSt: W sumie to jestem trochę podobny do fluterki To by było chyba na tyle. Do zobaczenia gdzie indziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Zdrawstwuj. Relax, bro. Też mam 17 lat a gapię się jak nie wiadomo na co, więc nic w tym złego nie ma. A są tutaj i starsi, i młodsi od nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Też wybrałem Fluttershy bo mam sporo cech z niej - nieśmiałość oraz miłość do zwierząt i ogólnie podoba mi się ten kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loren Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Ja Gosia, mój ulubiony kucyk to Rarity, jest tak samo wybredna jak Ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Witam wszystkich. Jestem Piotr, mam tylko 14 lat, a mój ulubiony kucyk to Fluttershy. Niby dołączyłem wcześniej, ale jakoś zapomniałem o tym forum. Prawdopodobnie natrafiłem na YT na jakiś filmik typu Nyan Cat 10 hours. Widzę, że mam 154906 nieprzeczytanych postów... W ile powinienem się z nimi uporać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Ja jestem tu nowa, a moim ulubionym kucykiem jest Pinkie Pie Lubię żelki i oczywiście dnia nie przetrwam bez obejrzenia My Little Pony Friendship is Magic! Miło mi was poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 WITAJ NOWA DUSZYCZKO. NIECH CI BĘDZIE FAJNIE NA FORUM ITD. (To mój normalny głos) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Witajcie nowi przybysze , łapcie po i bawcie się dobrze ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Niech będzie pochwalony nowo przybyli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Star Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Cześć.................jestem Sawin, i nie umiem robić wprowadzeń. Mam 14 lat, jestem z Dolnego Śląska i nie utożsamiam się z żadnym z kucyków. Oglądam MLP od 28 Czerwca 2012. Razem z kolegą planujemy zrobić własną serię bazowaną na My Little Pony ( taki spinoff ). Moim ulubionym kucykiem jest i bardzo nie lubię Spike'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Witam wszystkich których nie witałem <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Sawin witaj i baw się dobrze na forum ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poniaczek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Patryk lat 16 mieszkam w Norwegi i lubie kuce :twilight2: zainteresowania Informatyka,kuce jak by co to moj polski nie jest zbyt dobry heh pozdro od Patryka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Aglet wita wszystkich i życzy miłego pobytu na forum~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Pochwalony Sawin! Pochwalony Patryku! Błogosławie+! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornickos Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Taaa.....Jestem Janek, z Krakowa, 17 lat Od dość dawna oglądam kuce ale ostatnio wziąłem się do pokazywania na forach bronisowych no i mam zamiar się zabrać za rysowanie fanartów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Cornickos, Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się