War Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dajcie spokój, ty emoś też. (Ares, to się odmienia bronego napisz.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Witam wszystkich nowych. Teraz jesteście moimi przyjaciółmi (WIĘC STRZEŻCIE SIĘ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Ty masz jakąś manię spamowania tym 'więc strzeżcie się'. Witaj. Baw się dobrze, o ile nie będzie to robione kosztem kogokolwiek. Polecam zapoznać się z regulaminem -> http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=581&pid=16148#pid16148 I z tym tematem -> http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=1274 który widnieje na ogłoszeniach, ale kto tam zagląda i to wszystko czyta, c'nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rivarius Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Emos...wyluzuj. Akurat nikogo za pedałów nie uważałem i nie uważam na tej stronie (poza jednym wyjatkiem...domyśl sie) Luz ! Ja jestem sobą wiec wy też bądźcie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Witaj na forum, i pamiętaj przysłowie: "Z kim przystajesz takim się stajesz!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Ależ my jesteśmy sobą. W większości(?). Gl&hf raz jeszcze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Chciałem poznać ludzi którzy to oglądają gdyż zawsze miałem ich za zdziecinniałych i niedojrzałych (szczególnie płeć męską) a coś złego jest w tym by mieć w sobie coś z dziecka? poza tym witam, i na przyszłość polecam kontrolować język i emocje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonracer Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłe Pegasisters i nowo przybyłych Bronies! Szczególnie zaś chciałam powitać kolegę Aresa Prime - "forumowego" kolegę z forum Transformery.pl (funkcjonuję tam pod nickiem myszka_chan). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam wszystkich :33 Pod nickiem "Mystyk" kryje się imię Bartek. Mam 15 lat i mieszkam w Olkuszu, bronies jestem od 21 czerwca. Gram na gitarze klasycznej i akustycznej, a jak trzeba to śpiewam. Z muzyki słucham Kaczmarskiego i metalu (szczególnie Sabatonu). Ulubione kucyki to Fluttershy i Applejack. To chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Gitarka... powstawiaj coś na forum, chętnie posłuchamy :3! No i witam na forum, życzę miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 wiitaj na forum Mystyk . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witaj. Mam nadzieję, że poczujesz się tu jak w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Wow, kolejna osoba z mojej okolicy! Witajcie przybyli ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witaj Mystyk! Kaczmarski i Sabaton?! Nieźle. Gdybyś nie zdradził wieku, imienia i miejsca zamieszkania, to wziąłbym Cię za mojego kolegę z klasy o IDENTYCZNYCH zainteresowaniach muzycznych xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witaj na forum milej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam. Jestem nowy na forum i wśród społeczeństwa bronies (tak od 2 tygodni) liczę, że będę tutaj dość aktywnym użytkownikiem jak i fanem. Lubię oczywiście MLP:FIM, Sabatona, książki fantazy, mam szynszyla, wspominałem o kucykach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanCRX Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Nazywam się Darek lat 24. Mieszkam w Warszawie. Interesuje się elektronika oraz motoryzacją. Fan MLP FiM a ulubiona postać to Rarity W wolnych chwilach uczę się programu SV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witajcie Bartku i yy... enter24 Miłego pobytu na forum i czujcie się jak u siebie @edit Witam Cie również Darku Miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam wszystkich nowych brony i owego Białego Kruka, Rivariusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Hejka bartek i enter25 życze miłej zabawy na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Raduję się serce na widok nowych użytkowników. Życzę dobrej zabawy i przyjemnie spędzonego z nami czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Coraz więcej Bronies! Życzę wszystkim miłej zabawy na forum i zostania na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam nowych userów, życzę miłej zabawy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Również witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się