Ecape Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witajta na forum Bronas i Rozzy3 : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witam nowo przybyłych! Bronas... nie ma takiej opcji by nie żyło się dobrze na tym forum, stąd nie ma ucieczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witaj Rozzy3, ale będziesz dla mnie po prostu "Roz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Bronas... nie ma takiej opcji by nie żyło się dobrze na tym forum, stąd nie ma ucieczki! lemi planuje zbudować kołchozy pełne miłości i tolerancji witam nowo przybyłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Także przyłączam się i witam nowych użytkowników. Brohoof. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelpher Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Jeszcze trochę i wybudujemy sobie własną Equestrię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 lemi planuje zbudować kołchozy pełne miłości i tolerancji witam nowo przybyłych Dzięki za ciepłe powitanie. Obozy miłości? "Szybciej się tam tulić! I żadnego kłócenia bo zagłodzę!" I czemu odrazu widzę przed oczami Rarity w stroju Nazi... Nieważne! Tak czy siak witam wszystkich którzy przywitali się po mnie. Przedemną też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Dzięki za ciepłe powitanie. Obozy miłości? "Szybciej się tam tulić! I żadnego kłócenia bo zagłodzę!" I czemu odrazu widzę przed oczami Rarity w stroju Nazi... Nieważne! Tak czy siak witam wszystkich którzy przywitali się po mnie. Przedemną też. twoja wyobraźnia mnie powaliła xD ale witam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Ek ehm... co ja tu... (trema niczym przed szkolnym apelem)... a, tak. Bonsoir mes amis:) Późną, bo nocną porą zakradłam się na Wasze forum i postanowiłam dołączyć do zacnej społeczności. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać i nieprędko opuszczę szeregi Bronych i Pegasister (choć z tym może być różnie, bo znając moje "szczęście" niebawem narażę się "komuś z góry"(odpukać w niemalowane ;>)) Tyle tytułem wstępu. Mam 18 lat, mieszkam w Województwie Zachodniopomorskim, kocham muzykę i dobrą książkę, w czasie wolnym dużo rysuje i maluje obrazy. W razie chęci dowiedzenia się czegoś więcej o mnie, możecie śmiało wysyłać do mnie wiadomości, na pewno odpiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Hah, kolejna artystka na forum ^^ Zachęcam do zaprezentowania swoich prac w dziale Twórczość fanów :> A tymczasem witam i życzę miłej zabawy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Czeeeesc Mag. Miło cię poznać. Mam nadzieję że miło spędzisz z nami czas i nie opuscisz nas tak szybko jak piszesz. W końcu ktoś musi wnerwiac i dawać zajęcie tym na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Serdecznie Cię witam Magneto i mam nadzieję, że nie będziesz się nudzić na forum. Uwierz mi, tu raczej nie da się nudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Również ciepło witam nową pegasis :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Im więcej, tym weselej, czyż nie ? A co do twórczości to nie wiem, czy "jestem godna" zaprezentowania swojej kucykowej twórczości, pewno pozostawia wiele do życzenia ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Siemka nowi userzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Magenta, nie gadaj tylko prezentuj! Jeśli narazisz się komuś z góry wal do mnie, szepnie się kilka dobrych słówek czy coś . Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witam nowych. Życzę dobrej zabawy na forum. Magento, naprawdę nie musisz się przejmować 'podpadnięciem komuś z góry'. Na forum wszyscy mamy równe prawa (a kolorek oznacza przede wszystkim większą odpowiedzialność), a ewentualne spory rozwiązujemy pokojowo, praktycznie zawsze. Naprawdę trzeba się mocno postarać, żeby zarobić choćby na warna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Witaj Magento! Życzę dobrze i miło spędzonego czasu, a jakością swoich artów się nie przejmuj. Każdy art jest mile widziany bez względu na jakość - liczą się chęci i sam fakt rysowania ku chwale kucyków xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Serdecznie witam kolejną pegasis na forum. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Witaj Życzę miłej zabawy na forum @Airlick Mocno zapracować ... ja się nawet nie muszę wysilać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Ty i Key bardzo ciezko pracujecie na kolejne warny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Jestem Łukasz, lat 20, nowy Brony w środowisku. Udało mi się obczaić już wszystkie dostępne odcinki MLP i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Mam nadzieję że będziemy się świetnie dogadywać i miło spędzimy razem czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Witam na forum. Życzę miłej zabawy i także liczę, że świetnie się dogadamy. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się