Ulberk Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Rozumiem xD A tak nawiasem mówiąc do wszystkich, wiem że będę utopiony zaraz w gównie po uszy, ale chcecie czy nie kucyki są pedalskie. Cupcakes, Rainbow Factory, Murdershy... taa, bardzo pedalskie xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Grindmarki? Coś co miał każdy fandom mniejszy i większy. Natomiast L&T zachacza o pedalstwo (co ciekawsze zwrót nie użyty nigdy w serialu), generalnie kolorowe koniki to nic męskiego, nie ważne jakie OC by na ich bazie robił fandom. Pamiętaj, że "kolorowe koniki to nic męskiego" jest zwyczajnym stereotypem, co jak dla mnie nie jest wystarczającym dowodem, by uznać kucyki za pedalskie. Zaś L&T nic mi nie mówi (wielu rzeczy w fandomie jeszcze nie poznałem), więc poproszę o krótkie wyjaśnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Jestem Agata,11 lat (nie wiem czy nie jestem najmłodsza,bo nie czytałam wszystkich postów )Hobby jazda konna,gram na gitarze,lubie rysować.Z MLP najbardziej lubię: .A,no i mieszkam w Radomiu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Dobry wieczór! Ja jestem Adam, rocznik '99, mieszkam w Warszawie. Hobby: granie na kompie, kryzys w innych (programowanie, pisanie, rysowanie). Uczęszczam czasem (ale rzadko) na warszawskie meety, niektórzy mnie stamtąd znają. Ulubionego kucyka nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolerianG Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Mam na imię Aleksander , mam 16 lat , mieszkam w Katowicach interesuje się informatyką , muzyką , plastyką , moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash , słucham każdy rodzaj muzyki , w wolnym czasie rysuje lub siedzę na komputerze i oglądam MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
♥Dizzy♥ Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Witam mam na imię Piotr, jestem z Sędziszowa mam 22 lat lol a muj ulubiony kucuś to ♥Luna♥ interesuję się muzyką , w wolnych chwilach gram na kąpie no i oczywiście kocham MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Evening... imię zostawię dla siebie. Obecnie liczę sobie 19 lat, mieszkam we Włocławku... to taka dziura niedaleko Torunia, o. Co by tu powiedzieć hmm... byłem tu wcześniej jako Sherlock Hooves czy jak mu tam było xD Zrobiłem sobie przerwę od MLP na czas matury i wróciłem znacznie lepszy i świeższy... Ach, dobrze wrócić na stare śmieci! Uwielbiam "Star Trek" (co tłumaczy mój avek i nick), brytyjskie seriale, tumblrowanie... i inne takie. Nie wiem czy mogę wstawić tu adres swego tumblra w całości ale szukajcie: the-voice-of-khan, tak to jest askblog! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Dzieeeeń dobry~ Marcin, 17 lat, Ostrowiec Świętokrzyski, rasowy leń, z nudów grafik i rysownik-amator. W fandomie od dłuższego czasu, nawet jeżeli się do tego nie przyznaję. Zdecydowałem się powrócić wraz z momentem gdy naszła mnie ochota na kucykową OCkę. WELP. Lubię Fluttershy, koty, herbatę w dużych ilościach, uroczych ludzi (mam dość skrzywioną definicję słodkości), brytyjski akcent, dziwne seriale i oryginalne soundtracki z gier i filmów. Jestem gramatycznym nazistą, dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Lubię Fluttershy, koty, herbatę w dużych ilościach, [...] i oryginalne soundtracki z gier i filmów. Podobnie jak ja. Jakie soundtracki lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainSon Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Wojciech, Warszawa, lat niedługo 19, kaleka, artysta... ostatnio zabrałem się za pisanie - co już parę osób pewnie zauważyło. Ciekawi mnie, czemu teraz piszę w tym temacie, ale... kij z tym. Lubię wszelkie gatunki muzyczne, poza reggae... i to chyba najważniejsze, co powinniście o mnie wiedzieć ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Do moich absolutnych faworytów należą soundtracki z Okami, Kingdom Hearts (wszystkie części) i Assassin's Creed (też wszystkie, ale z trójki najbardziej mi odpowiada klimatem). Poza tym... OST z Sherlocka BBC (Blood On The Pavement, aaah ) i Doctora Who też jest świetny. W zasadzie lubię soundtracki z większości serii, z którymi miałem do czynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkos Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) Jestem Dominik. Jestem Fanem Luny i Chrysalis. Mam 15 lat i interesuje się komputerami i sportem. Słucham Rocka , lubię Metal ale także Hip-Hop i resztę towarzystwa. W Brony jestem od 2 lat. Lubię oglądać horrory i komedię i oczywiście grać w gry. Uwielbiam oglądać seriale w tym np. ( Gra o Tron , Dexter , The Walking Dead ) i parę innych. No i oczywiście MLP. W wolnym czasie czytam książki takie jak ( Metro 2033/Last Light , Zwiadowca , Hobbit itp. ). To chyba wszystko o mnie. Jeżeli ktoś jest gustem podobny z chęcią porozmawiam na Skype albo GG. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez Darkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 W wolnym czasie czytam książki takie jak ( Metro 2033/Last Light , Zwiadowca , Hobbit itp. ). Kiedyś czytałem Zwiadowcę, ale nadeszła szkoła Ale miałem szczęście, bo Hobbit był lekturą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Pony Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Witam...nazywam sie Marian XDDD i lubie grać na komputerze i jestem nie szcześliwy :< https://www.google.pl/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&cp=13&gs_id=1o&xhr=t&q=twój+stary+XD&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.Yms&biw=1440&bih=802&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=nnI3UuOGMobdswbW8YG4Bg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ITg7NHBlLRZGfM%3A%3BmTz89DD6saLlkM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.pinger.pl%252Fpgr141%252F44fa37260004590247b71163%252F392lk8.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftwojastara.pinger.pl%252Fm%252F117688%3B450%3B600 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 jestem nie szcześliwy Niby czemu Maranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Pony Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 A bo mnie dziewczyna żadna nie chce :<. I mam problemy psychiczne...:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Pony Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Teletubisie hejo XDDD rjeboł daż pinkpi paj twajlajt smark aple dzek vinjy sracz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Hello everypony nazywam się Damian mam 16 lat jestem z Piaseczna koło Warszawy. moje zainteresowania to ogólnie wszystkie sporty ale najbardziej koszykówka którą trenuje już można powiedzieć zawodowo ,plus do tego lubię grać na kompie w np Amnesie lub w LOLa.jestem jeszcze wiernym widzem THE WALKING DEATH ale najbardziej jak pewnie każdy tutaj kocham MY LITTLE PONY !!! lubię z tego wszystkiego poczynając na serialu po fanfiki i Soundtracki ,jednym słowem podoba mi się co MLP przekazuje do każdego widza od dzieci aż do dorosłych i ta bezbłędna animacja ,dobra kończę po prostu jestem niezwykle zadowolony że mogę podzielić się moimi opiniami z innymi Bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 ta bezbłędna animacja żeby ona tak naprawdę była, ja bym stwierdził, że na wysokim poziomie, ale nie bezbłędna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ulberk wiem że można na pewno trochę błędów tam znaleźć ale nie przyszło mi inne słowo do głowy oraz chciałem wyrazić mój zachwyt nad tym ale masz racje i dzięki za poprawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ulberk wiem że można na pewno trochę błędów tam znaleźć ale nie przyszło mi inne słowo do głowy oraz chciałem wyrazić mój zachwyt nad tym ale masz racje i dzięki za poprawienie Zawsze do usług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrybloomOC Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Mam na imie Wiktoria mieszam za granicą Intersuje sie pisaniem, rysowaniem i takimi tam przed moim laptopem spędzam mniej niż 3 godziny jestem wielką fanką MLP a przedtem poprostu kochałam anime i jestem fanką gier typu multiplayer lub przygodowych C: to na tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) Witam cię.Mam pytanie: O co dokładnie ci chodzi z tym pisaniem?W sensie piszesz opowiadania,czy lubisz "spamować"? Edytowano Październik 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Ohajo ! Jestem Łukasz, 13 wiosen, mieszkam w woj Łódzkim < nie podam dokładnie gdzie, bo to takie zadupie, że i tak nikt o tym nie wie >, interesuje sie tańcem, muzyką i oczywiście kucykami z MLP FIM Możesz powiedzieć skąd dokładnie, bo też mieszkam na zadupiu w łódzkim Może to gdzieś niedaleko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomusius Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Jestem Tomek, mieszkam w Gdyni, lubię oglądać filmy i seriale, no i oczywiście My little pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się