Chrysal Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Cześć Tomasz, miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Tak, hmm... Na forum jestem zarejestrowany od kilku dni, ale dopiero teraz zebrałem się, aby coś napisać Na imię mam Mateusz i mam 16 lat. Mieszkam w woj. Opolskim. Moja zainteresowania to RPG, informatyka, gry, literatura (głównie fantasy), a od jakichś 2 miesięcy także MLP FiM. Kucem (klaczką?), którego najbardziej podziwiam w serialu jest chyba Rainbow Dash, choć charakterem zbliżony jestem do Fluttershy (tak, tak, nieśmiałość i te sprawy...) Cieszę się, że udało mi się trafić na to forum, mam nadzieję, że będę mógł się z wami świetnie bawić tutaj, jak i być może w życiu realnym... Kiedyś? :sleepy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Witajcie Tomaszu i Mateuszu miłej zabawy życzę xD PS @mientuma skoro lubisz RPG to gothica pewnie też :3 ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Cześć Mateusz, tobie też miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Welcome welcome welcome Witajcie w stadzie, nowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Welcome welcome welcome Witajcie w stadzie, nowi Witajcie w stadzie pisze się nowym członkom subkultury Bronies, a nie nowym użytkownikom forum 0_o Ale ja również witam wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 witaj Mateuszu. mam nadzieje ze tak jak ja przełamiesz swoja nieśmiałość i będziesz szerzył miłość i tolerancje po całym świecie . nie zapomnij się uśmiechać czy wszyscy bronies maja takie same lub zbliżone zainteresowania?? jesli tak to będzie łatwiej przeciągać innych(nie bronies) na ciemna stronę mocy a tu coś na powitanie oraz http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W3m7i1f0uQs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 W sumie, to od kilku dni już buszuję po forum i nawet się udzielałem, ale co tam, spóźnione, ale przywitam się No to nazywam się Kamil, mieszkam we Wrocławiu i za kilka miesięcy będzie już 18 lat ;p W wolnych chwilach (nie zawsze, ale zazwyczaj) robię to co teraz (czyt marnuje czas w internecie), poza MLP moje hobby to oglądanie anime, granie w gry i chodzenie na siłownię Ulubiony kucyk, a w zasadzie 3 (bo wybrać 1 się nie da), no i nie tylko kucyki, to jest tak: Twilight, Pinkie Pie, Discord. I na koniec takie coś, bo to fajne to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Ohayo Kamil, jak to mam w zwyczaju robić, po każdym przywitaniu dodaje coś od siebie, ale nic mi do głowy nie przychodzi. baw się dobrze na forum i pakuj by bronic fandomu . widzę ze nie masz awatara wiec może zamiast szukać gotowego w internecie, stworzysz własnego, niepowtarzalnego kuca?? jakbyś chciał tu masz Pony Creator. a za lubienie Discorda mam dla ciebie obrazek http://desmond.imageshack.us/Himg210/scaled.php?server=210&filename=mlfw37321332085311994.png&res=landing jak nie dostane warna za nadmierne witanie, to będzie cud boski:derp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Troszkę mnie na forum nie było i (jak widzę) przybyło tu paru nowych bronych Witam was na forum *brohoof* /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników Miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Po raz trzeci dzisiaj witam nową osobistość Miłej zabawy wam wszystkim!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Wielkie SIEMA Kamil witaj na pokładzie XD baw się dobrze banów nie łów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Witaj Bezik! Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Wow. Ale tych nowych tu jest. Welcome to the herd my friends! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Siemanko nowym Zefir skąd ten nick? Kojarzy mi się ze Srebrnym Zefirem z pewnego okresu w Gwiezdnych Wojnach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Eee... Arjen? Co to za Srebrny Zefir, i co to za okres w Gwiezdnych Wojnach? Nic takiego nie kojarzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 witaj wiec tajemniczy zefirze, baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosti Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Bon dia! Jestem Asia mam 13 latek i mieszkam w Łodzi. Moim hobby jest rysowanie, czytanie i słuchanie muzyki. Najczęściej słucham Gorillaz, ale poza tym słucham również: Coldplay, Simple Plan, Foster the People, The Fray i Pink Floyd. Nienawidzę współczesnego pop'u. Uważam, że tego nawet muzyką nie można nazwać, ale szanuje to, że innym się podoba taki typ "muzyki". (pfiu, rozpisałam się na temat tej muzyki ). No i to wszystko o mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witajcie Zefir i Tosti , bawcie się dobrze PS: Asia, zmień sobie w ustawieniach płeć, bo pokazuje ciebie jako bronego, a nie pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Bry. Ja Cygnus. Reszty nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witam wszystkich nowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Cześć Asiu! Witaj Cygnusie! Miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się