Delfinek Keola Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Pink Floyd Nienawidzę współczesnego pop'u Witaj, witaj i jeszcze raz witaj! Grono fanów Floydów się powiększa Miłej zabawy na forum życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witaj, witaj i jeszcze raz witaj! Grono fanów Floydów się powiększa Miłej zabawy na forum życzę! Napisałeś to co ja chciałem 0.o Ale i tak - Witaj na forum no i piona za Floydów! o/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Katerina lat 12 (5 października będzie 13 - pamiętać! ), woj. lubelskie, lubię czekoladę, Igrzyska Śmierci, serię Dary Anioła (le obsesja), haft krzyżykowy i koty (i sporo innych rzeczy, ale nie chce mi się wymieniać). Mam kota i psa, oboje mają ADHD. Lubię wszystkie kuce, ale chyba najbardziej Cadance. Usilnie próbuję nauczyć się fajnie rysować i lubię być we wszystkim najlepsza. Nie muszę od razu zdobywać władzy nad wszystkimi, ale lubię być lubiana i zauważana. Pegasis od całkiem dawna, pamiętam, jak jeszcze kilka lat temu zawsze pilnowałam, żeby zdążyć na My Little Pony G3. Słucham głównie muzyki trailerowej jak Two Steps From Hell, Epic Score, City of the Fallen, a także kompozycji trochę mało znanego (ale superowego) Sama Cushiona, który robi fanowskie soundtracki do książek jak Igrzyska Śmierci i Dary Anioła. Jak chcecie mnie lepiej poznać, to szukajcie mnie na Shoutboxie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witajcie Tosti i Cygnus bawcie się dobrze heh też dzisiejszej popeliny nie lubię ale za to lubię jej remiksy elektroniczne @edit (na Celestie co za zmulonuy net) Witaj Katherine baw się dobrze i banów nie łów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Wow. Fanka G3. Nie wiedziałem, że ktoś to w ogóle oglądał. No nic, witam ja i Big Mac, razem ze mną. Eyup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witaj Katerino ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Wow. Fanka G3. Nie wiedziałem, że ktoś to w ogóle oglądał. No nic, witam ja i Big Mac, razem ze mną. Eyup Gdzie tam fanka, jak była tylko G3 to się to oglądało Teraz przyzwyczaiłam się do G4 i nie mogę patrzeć na kuce z G3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Witam nowych. @up Ja nigdy nie mogłem na nie patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Witaj Katerino. poprzednie generację są dość zabawne. Brak tam jakichkolwiek praw fizyki bądź jakiejkolwiek logiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Witam was Tosti, Cygnus i Katherine. Z mojej strony: Dużo dobrej zabawy, mało banów i gigantycznej ilości nowych znajomych życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosti Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Gdzie tam fanka, jak była tylko G3 to się to oglądało Teraz przyzwyczaiłam się do G4 i nie mogę patrzeć na kuce z G3 Mvuahaha! Też oglądałam i ciągle opening mnie rozwala: Rainbow Dash always dresses in style! To mnie rozwala xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverMist Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Witam. Jestem fanem serii już od czasu obejrzenia The Movie gdy byłem mały i mam nadzieję na ciekawie dyskusje na ten temat. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Ech... Nie hejtuję G3, ale było naprawdę denne. Współczuję ludziom, którzy faszerowali się tym "czymś" od małego. Szczególnie chłopcom. Eyup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverMist Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 The Movie było z G1.. a denne było to w istocie (jak zresztą większość animacji z tamtego okresu), no ale gdyby nie klasyka toby FiM nie było dziś takie jakie jest. A współczucie zachowaj lepiej dla tych którzy go potrzebują naprawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 witam wszystkich nowych SilverMist fajny nick (po angielsku) nie żebym obrażał ale pierwsza taka wpadkę już złapał Rolls Royce jbc to poczytaj KLIK tak wiem jestem zly :( i mam zboczenie motoryzacyjne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Witam wszystkich przybyłych :3 liczę że spędzone tutaj godziny nie pójdą na marne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witajcie wszyscy! Nazywam się Arek, mam 15 lat, oraz mieszkam w Szczecinie. Możecie mnie spotkać na blogu For Glorius Equestria, oraz forum Hitman Hideout na którym jestem redaktorem. Zachęcam również do odwiedzenia mojego profilu na DeviantART. Tak więc: BROHOOF! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witaj, życzę miłej zabawy na forum Pozwól, iż zadam Ci tradycyjne pytanie: czego słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witaj Arku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Cześć Arek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Dzięki wszystkim za powitanie . @Keola - The Offspring . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witam wszystkich nowych ! Życzę miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witaj Arku Jeszcze cię z Keolem na Pink Floyd nawrócimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witam, Jestem Kacper, rocznik 98. Mieszkam w Kluczach (okolice Olkusza). Moje hobby to rysowanie, gra na komputerze i jazda na rowerze bez trzymanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Siema Władziu, baw się dobrze na forum i bądź grzeczny. I miło powitać kolejnego miłośnika kolarstwa amatorskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się