Tigresss Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Witajcie wszyscy nowi których przegapiłam będąc nad Bałtykiem Cydr i muffinek dla wszystkich jak prawili powyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Siema wszystkim nowym i starym forumowiczom ! Swoją drogą .. Jak niektórzy wiedzą z moich znajomych tutaj nie było mnie dobre 4 (?) dni . Ale uwaga ! Mam na to usprawiedliwienie .. Mianowicie byłem na Krakonie 2012 ( konwent ) i było naprawdę Mega. Poznałem wiele nowych Bronych i Pegasis, naprawdę świetni ludzie umówiłem się już z nimi na kolejny My Little Konwent i tak dalej . Jeżeli ktoś z was był to śmiało piszcie mi na PW może się widzieliśmy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Witam wszystkich nowych bronies i pegasis! Bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Siemka. Jestem Kamil z Krakowa (każdy chyba wie gdzie to jest). Moje hobby to Manga, Anime oraz Informatyka. Lubię pomidorową i pieczonego kurczaka. Oglądam rzecz jasna MLP FiM i jestem zaawansowanym w swoim fachu Bronym. Moja ulubienica to Rainbow Dash oraz Trixie. Nie lubię jak ktoś obraża kucyki nie wiedząc nawet co to jest :twilight9: Niech tęcza będzie z wami. Pozdrawiam! ________________________________________________________________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Witaj na forum! I uważaj na moderatorów, masz za dużą sygnaturę. Maksymalna wysokość to 240 px. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Witam kolejną nową osobę. Keola, ja kzwykle ostrzega i dobrze.Mnie też ostrzegł na początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Łapaj Cyder Kamil... Zaraz! Gdzie się znowu podział Big Mac? ...Mac? MAC! Lej w koncu tego cydru, bo mnie sok jabłkowy zaleje! Eyup. Here you are: Witam na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Witam wszystkich Nowych bardzo ciepło i serdecznie ! Czy mam do was strzelić z mojego Chmurowego Buzownika ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loil123 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Witam jestem nowy.Moimi ulubionymi bohaterkami są twilight i fluttershy. Jeśli ktoś jest z łodzi lub okoli proszę o napisanie do mnie bo czuje się samotny i nie mam z kim porozmawiać w takich tematach w pobliżu ode mnie niema żadnego brony a chętnie jakichś poznam i się z nimi spotkam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Oho! Pan nieśmiały! Uwaga, leci cyder. Łapaj bo upuścisz... Eeyup! Welcome to the herd! /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Witam wszystkich nowych na forum dla was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Cześć wszystkim nowym, ile mnie tu nie było:P Bawcie się dobrze, macie po kawie i kanapce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Witam jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Upss trochę mnie nie było i już jakie mam zaległości Witajcie nowi na forum Dobrej zabawy i nowych znajomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gathaspar Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Siema! Nazywam się Kacper, mam 20 lat i mieszkam w Poznaniu. Kucykami interesuję się od ponad roku. Moją ulubioną postacią jest Pinkie. Słucham starego Heavy Metalu i wszystkich jego podgatunków, oraz współczesnej elektroniki. Gram w Magic the Gathering, Warhammera 40000, gry RPG, oraz centylion gier video(głównie cRPG, Shooter'y i RTS'y). No, to tyle o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellbreaker Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Witam, jestem- jak łatwo zgadnąć- nowy I istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że zostanę na tym forum na długo Cholera, w sumie zawsze miałem tendencję do ulegania urokowi Fikcyjnych Światów i Fikcyjnych Bohaterów (oraz Uroczych Postaci ), nareszcie znalazłem miejsce gdzie mogę wyrazić tą szczyptę flaterszajstwa Pieprzyć konwenanse, tak jak wy kocham kucyki (tulić Fluttershy!), witam na forum! Mam 16 lat (siedemnaste urodziny za miesiąc, ale mam obsesję na punkcie zaniżania wieku ), mieszkam w Lublinie, interesuje się: nauką w najszerszym, wręcz filozoficznym znaczeniu, historią i literaturą, muzyką (gitara), grami komputerowymi, fantastyką. Generalnie, same nudne rzeczy : p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Gathaspar, Hellbreaker, witam, po dla wszystkich oraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Siema Kacper. Nareszcie ktoś z okolicy! Ja i Mac bardzo się cieszymy. Eyup Dlatego dostajesz dwa kufle (nie żebym kogoś na forum faworyzował) :cydr: , no i Welcome to the Herd! Witaj i ty Hellbreakerze. W sumie ja skończyłem w styczniu 17. więc jesteśmy rówieśnikami i dlatego również dostajesz dwa kufle. Mam rację Mac? That's wright! Welcome to the Herd :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Witajcie! Gathaspar, która 'dzisiejsza elektronika'? deadmau5 czy Skrillex? Hellbreaker - wreszcie jakiś nowy fan Fluttershy zaczynało nam już ich brakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gathaspar Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Zdecydowanie Deadmau5. Ze współczesnego "dubstep'u" to tylko pojedyncze kawałki(sczerze Skrill'a lubię tylko jak jest po feat. przy wykonawcy). Glitch Mob i ich Drink the Sea - wspaniałe utwory znajdują się na tym albumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Witam tradycyjnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Witam zgromadzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Witajcie Gathaspar i Hellbreaker dla was po Cydrze :cydr: i dobrej zabawy życzę Taaaa.... zaniżanie wieku, też tego nie lubię zwłaszcza gdy do 18 brakuje 9 miechów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Witajcie Gathaspar i Hellbreaker! Bawcie się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się