Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Siema! Nazywam się Kacper, mam 20 lat i mieszkam w Poznaniu. Kucykami interesuję się od ponad roku. Moją ulubioną postacią jest Pinkie. Słucham starego Heavy Metalu i wszystkich jego podgatunków, oraz współczesnej elektroniki. Gram w Magic the Gathering, Warhammera 40000, gry RPG, oraz centylion gier video(głównie cRPG, Shooter'y i RTS'y). No, to tyle o mnie.

Witam, jestem- jak łatwo zgadnąć- nowy :bronies: I istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że zostanę na tym forum na długo :fluttershy4: Cholera, w sumie zawsze miałem tendencję do ulegania urokowi Fikcyjnych Światów i Fikcyjnych Bohaterów (oraz Uroczych Postaci :fluttershy4:), nareszcie znalazłem miejsce gdzie mogę wyrazić tą szczyptę flaterszajstwa :rd8: Pieprzyć konwenanse, tak jak wy kocham kucyki (tulić Fluttershy!), witam na forum! Mam 16 lat (siedemnaste urodziny za miesiąc, ale mam obsesję na punkcie zaniżania wieku :P), mieszkam w Lublinie, interesuje się: nauką w najszerszym, wręcz filozoficznym znaczeniu, historią i literaturą, muzyką (gitara), grami komputerowymi, fantastyką. Generalnie, same nudne rzeczy : p

Siema Kacper. Nareszcie ktoś z okolicy! Ja i Mac bardzo się cieszymy.

Eyup

Dlatego dostajesz dwa kufle (nie żebym kogoś na forum faworyzował) :cydr: :cydr: , no i Welcome to the Herd!

Witaj i ty Hellbreakerze. W sumie ja skończyłem w styczniu 17. więc jesteśmy rówieśnikami i dlatego również dostajesz dwa kufle. Mam rację Mac?

That's wright!

Welcome to the Herd :cydr: :cydr:

Przybyłem na forum jakiś czas temu i wypada się przywitać, a wiec... Witam Wszystkich Nazywam się Maciek, mieszkam w Zielonej Górze, mam 23 lat i studiuję informatykę (aktualnie piszę pracę inż.). MLP:FiM odkryłem 3 miesiące temu, ulubiona postać to Twilight. Interesuje się komputerami (jak się nie trudno domyślić), muzyką (w szczególności filmową) i filmami, oraz trochę RPG (gram w kilka i nawet jeden prowadzę). Raczej nie wniosę zbyt wiele do forum, bo jestem nieśmiałą i mało gadatliwą osobą, ale kto wie może coś się lekko zmieni :)

Przybyłem na forum jakiś czas temu i wypada się przywitać, a wiec...

Witam Wszystkich

Nazywam się Maciek, mieszkam w Zielonej Górze, mam 23 lat i studiuję informatykę (aktualnie piszę pracę inż.). MLP:FiM odkryłem 3 miesiące temu, ulubiona postać to Twilight. Interesuje się komputerami (jak się nie trudno domyślić), muzyką (w szczególności filmową) i filmami, oraz trochę RPG (gram w kilka i nawet jeden prowadzę). Raczej nie wniosę zbyt wiele do forum, bo jestem nieśmiałą i mało gadatliwą osobą, ale kto wie może coś się lekko zmieni :)

Witaj w stadzie :bronies: milo zobaczyc tu ludzi w moim wieku. Muzyka filmowa to swietny temat :derp2:. Mam nadzieje ze bedziesz sie swietnie bawil

Kufelek Cydru dla Ciebie :cydr: :cydr:

Przybyłem na forum jakiś czas temu i wypada się przywitać, a wiec...

Witam Wszystkich

Nazywam się Maciek, mieszkam w Zielonej Górze, mam 23 lat i studiuję informatykę (aktualnie piszę pracę inż.). MLP:FiM odkryłem 3 miesiące temu, ulubiona postać to Twilight. Interesuje się komputerami (jak się nie trudno domyślić), muzyką (w szczególności filmową) i filmami, oraz trochę RPG (gram w kilka i nawet jeden prowadzę). Raczej nie wniosę zbyt wiele do forum, bo jestem nieśmiałą i mało gadatliwą osobą, ale kto wie może coś się lekko zmieni :)

O proszę, mój imiennik. I jeszcze filmy lubi. Jakie szczególnie?:P Masz tu kawę i kanapkę. I baw się dobrze!;p

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...