Starlight Sparkle Napisano Sierpień 18, 2018 Share Napisano Sierpień 18, 2018 44 minuty temu, Elantir napisał: Mam nadzieję , że pozostanę z wami na długo Również na to liczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Hejka jestem Lidia lat 17 jestem kaleką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Witaj. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 1 godzinę temu, Kocicapl napisał: Hejka jestem Lidia lat 17 jestem kaleką. Witaj... Niech kapusta będzie z tobą. Czy coś... Spoiler A czy wiesz kto jeszcze jest kaleką? CZERWONY WIEWIÓR! Nie mogłem się oprzeć xd Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Ja jestem taką wielką kaleka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 1 godzinę temu, darkblodpony napisał: Witaj. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Nie tylko skręcenie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 10 godzin temu, Kocicapl napisał: Nie tylko skręcenie xD to tak lepeij niż być Kaleką od dziecka jak ja, a i witam jak coś to lubię Kotki i chętnie pomogę Mrug Mrug Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 (edytowany) 15 godzin temu, Kocicapl napisał: Nie tylko skręcenie xD Skręcenie nie jest kalectwem. Chyba, że coś źle zrozumiałam... Edytowano Październik 15, 2018 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 11 minut temu, PervKapitan napisał: Skręcenie nie jest kalectwem. Chyba, że coś źle zrozumiałam... Niby tak, ale jeśli skrecasz noge co roku w tym samym miejscu to chyba już można dać jako kalectwo i ciamajstwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 1 minutę temu, Kocicapl napisał: Niby tak, ale jeśli skrecasz noge co roku w tym samym miejscu to chyba już można dać jako kalectwo i ciamajstwo Skoro skręcasz ją co roku to tym bardziej nie jest to kalectwo. Kalectwo to nieodwracalny stan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Narazie to drugi rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Cześć. Oj tam skręcenia się zdarzają, ale cały czas w tym samym miejscu? No cóż, dobrze przynajmniej, że jeszcze nie naruszyłaś żadnego z 9 żyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 To ja mam już 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Miło mi Cię powitać w tych skromnych prograch. Baw się dobrze, życzę Ci też wielu nowych przyjaciół i pamiętaj, bądź miły. Wszystkim Nam się będzie lepiej żyło. Rozumiem, czyli skręcanie kostki to w pewnych kręgach tradycja? Ciekawe, ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocicapl Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Dla mnie tak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 (edytowany) No to tak jestem Michał, mam 15 lat, mlp oglądam od 1 sezonu, ale gdzieś tak po 3 mi przeszło i przstałem się tym interesować. Wszystko zmieniło się pół roku temu, kiedy wszystko wróciło i obejrzałem w ciagu miesiacą wszystkie odcinki od początku (czyli aż 4 dziennie) Ulubione kucyki: Rainbow, Starlight, Sunset, Derpy Ulubiona piosenka: A true true friend A najładniejszy znaczek ma Sea Swirl I to chyba byłoby na tyle Edytowano Październik 21, 2018 przez Akouu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Witaj w stadzie Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Cześć. Baw się u nas dobrze i bądź aktywny Plusik za Starlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 (edytowany) 9 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Cześć. Baw się u nas dobrze i bądź aktywny Plusik za Starlight A teraz starlight i na profilowym :-) Edytowano Październik 21, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Masz bardzo dobre podejście. Zapraszam do Magicznego Pokoju i wszędzie gdzie Ci tylko przyjdzie ochota coś napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponyliccena Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Czeeeeść, siemano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 (edytowany) Witamy na forum, udanej zabawy! Edytowano Grudzień 10, 2018 przez Suchar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Niech będzie paracetamol ci sprzyjał w szpitalach (odnoszę czasem wrażenie, że jest on traktowany jak lekarstwo na raka w szpitalu, dosłownie na wszystko jest podawany, dopiero gdy nie działa to są jakieś poważniejsze kroki, ale to inna sprawa :p) . Co by tu jeszcze dopowiedzieć... Nie mam pomysłu. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Storm Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Hej,mam na imię Adrian,mieszkam w Toruniu,moje hobby to gry komputerowe i książki (najczęściej fantasy).Oczywiście jestem fanem my little pony,a moim ulubionym kucykiem jest Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 3 godziny temu, Shadow Storm napisał: Hej,mam na imię Adrian,mieszkam w Toruniu,moje hobby to gry komputerowe i książki (najczęściej fantasy).Oczywiście jestem fanem my little pony,a moim ulubionym kucykiem jest Luna. Witam, witam, o pierogi pytam. Hm, nie mam pomysłu. Chwila... wiem. Długiego pobytu tutaj. Pozdrawiam... czy inne zupy mleczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się