CelestialCrayons Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Część BiP! Myślę, że pamiętam Cię jeszcze z Bytomskiego Meet'a ^w^ Ty prawdopodobnie mnie nie, a może... w sumie nie było tak wiele dziewczyn na meet'cie >w< W sumie to bym poszła na jakiś nowy ;w; Brakuje mi tego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 1 godzinę temu, CelestialCrayons napisał: Część BiP! Myślę, że pamiętam Cię jeszcze z Bytomskiego Meet'a ^w^ Ty prawdopodobnie mnie nie, a może... w sumie nie było tak wiele dziewczyn na meet'cie >w< W sumie to bym poszła na jakiś nowy ;w; Brakuje mi tego. Czy to nie z tobą gadałem w autobusie, jak jechaliśmy na pizzę z innymi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelestialCrayons Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 I don't think so. Ja jestem z Bytomia więc żadnymi autobusami nie musiałam się tłuc. Byłam tylko na dwóch meet'ach, jeden był z tego co pamiętam w październiku a drugi świąteczny w grudniu. Ale pizza była tylko, że na korytarzu w szkole w której był meet organizowany. Trzymałam się wtedy z Drzevs'em (jeśli pamiętam dobrze jego nick tutaj) Trudno mi określić z jakiego mitu cię kojarzę ale wiem, że kojarzę >w< Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 W Bytomiu byłem z Eterem, więc może tam się widzieliśmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelestialCrayons Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Tak o niego mi chodziło, właśnie sprawdzałam temat z jednym z tych meetów : D ^w^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 To pamiętam ciebie, odbierałaś nas z dworca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelestialCrayons Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Yhm ^w^ It's me! : D Kurcze przydałby się jakiś meet by znowu się w grupce spotkać : D Szkoda, że właśnie mnie jeden na śląsku ominął z tego co patrzę teraz ;w; Cóż... trzeba mieć nadzieję na jakieś kolejne w bliskiej przyszłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 No ja już raczej nie latam po Polsce na meety, a w Poznaniu nie są organizowane już. No chyba, że na Pyrkonie się można spotkać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelestialCrayons Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Hmmm, byłam raz na Pyrkonie i bardzo mi się podobało, jednak koszty noclegów w jakimś normalnym miejscu są ciężkie, nie mówiąc już o tym, że w najbliższych dniach zacznę pewnie jakąś nową robótkę + szkoła zaoczna... jeśli by się ogarnęło jakieś tanie miejsce na nocleg i bym mogła zająć ten jeden długi weekend albo po prostu weekend, wtedy czemu nie? ^w^'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Noclegi są wliczone w cenę biletu na Pyrkon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelestialCrayons Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 W takim razie musiałabym ogarnąć tylko dni wolne ^w^ Super. Mam nadzieję, że mój przyszły pracodawca nie będzie miał nic przeciwko, albo szkoła nie wrzuci mi dni szkolnych na ten weekend, bo niestety ale idę na płatny kierunek (prawdopodobnie) więc żal mi omijać zajęcia ;w; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 @CelestialCrayons Witamy na starych śmieciach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelestialCrayons Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Stare ale jare >w> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumikna Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Cześć kucyki! Jestem MumiknaZnajdziecie mnie na większości gier. Moją pasją jest czytanie książek i granie w gry. I oczywiście tak jak wy wszyscy uwielbiam My Little Pony! Nawet w tej chwili oglądam nasze kucyki. Cytat Zaprzyjaźnijcie się (ze mną) na śmierć, byle szybko Discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
666_toczownik_666 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 5 godzin temu, Mumikna napisał: Cześć kucyki! Jestem MumiknaZnajdziecie mnie na większości gier. Moją pasją jest czytanie książek i granie w gry. I oczywiście tak jak wy wszyscy uwielbiam My Little Pony! Nawet w tej chwili oglądam nasze kucyki. Discord Cześć! I w sumie dobranoc. Jutro ciężki dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniakford Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 21 godzin temu, Mumikna napisał: Cześć kucyki! Jestem MumiknaZnajdziecie mnie na większości gier. Moją pasją jest czytanie książek i granie w gry. I oczywiście tak jak wy wszyscy uwielbiam My Little Pony! Nawet w tej chwili oglądam nasze kucyki. Discord Ave Caesar morituri te salutant! Witam na tym zacnym jak kabel bezprzewodowy forum. Witam, pozdrawiam, Ziemniak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Cześć kucyki! Jestem Mumikna[emoji14]Znajdziecie mnie na większości gier. Moją pasją jest czytanie książek i granie w gry. I oczywiście tak jak wy wszyscy uwielbiam My Little Pony! Nawet w tej chwili oglądam nasze kucyki.Witaj na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwinkiPinki Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Hej, wszystkim:) jestem na forum od dzisiaj, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie kocham książki, szycie, spacery i oczywiście kucyki jestem z Lublina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 1 minutę temu, swinkipinki napisał: Hej, wszystkim:) jestem na forum od dzisiaj, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie kocham książki, szycie, spacery i oczywiście kucyki jestem z Lublina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IloveSombra Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Witamy w koloni, na forum. Skoro lubisz czytać książki to polecam fanfiki. Brony, są bardzo kreatywni, a i o pucach się fajnie czyta :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwinkiPinki Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 6 minut temu, IloveSombra napisał: Witamy w koloni, na forum. Skoro lubisz czytać książki to polecam fanfiki. Brony, są bardzo kreatywni, a i o pucach się fajnie czyta :-) dziękuję, na pewno poczytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniakford Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 1 godzinę temu, swinkipinki napisał: Hej, wszystkim:) jestem na forum od dzisiaj, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie kocham książki, szycie, spacery i oczywiście kucyki jestem z Lublina. Witam, elo, witam. Co by tu jeszcze... amelynium. I niech kiszona kapusta zawsze Ci smakuje! Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapibarapokoju Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 (edited) Jestem Kacper. Mieszkam w woj.Dolnośląskim. Mam 15 lat. Jestem dziwnym fanem Mlp, lubię bardziej Equestria Girls niż Friendship is magic! Szukam kogoś do pogadania na Skype, na moim profilu jest nazwa. Lubię grać na laptopie, oglądać skoki narciarskie i piszę powieść z wątkiem Equestria girls. Witam wszystkich! Edited March 22, 2018 by kapibarapokoju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Witam w koloni na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectricityBill Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 (edited) Mam na imię Dawid. Mam 18 lat i jestem z Wilna, jednak za 6 miesięcy wyjadę do Europy zachodniej na studia (game software engineering). Lubię podróżować, czytać i rozmawiać o nauce i trochę grać w gry komputerowe. Edited March 20, 2018 by ElectricityBill 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts