Jump to content

Poznajmy się!

Adisso
 Share

Recommended Posts

24 minuty temu, Starlight Sparkle napisał:

A ja uważam, że każdy może się przywitać tak jak mu się podoba. Nie ważne czy napisze coś o sobie, czy nie... byle było to grzeczne. Owszem miło jak ktoś napisze coś o sobie, chociaż kawałek, ale jak nie chce to, po co go zmuszać minusami. Zignoruj... :squee:

Nie zgodzę się. Nawet w tak luźnym temacie obowiązują jakieś zasady. Nie można ignorować takich rzeczy, a minus to idealna "nagroda" :lyraamuse:

Kopycio i Pozdrawiam wszystkich fanów mlp : ) Wiec tak w fandomie  MLP FiM  jestem od roku moja ulubiona twórczość fandomowa to są  klimaty FoE  i uwielbiam słuchać dużo muzyki kucykowej  jest kucostyczna : ) a pozatym mam 26 lat i jestem chłopakiem  z woj łódzkiego a dokładnie ze Szczercowa a drugim mojm hoby są  statre samochody   mam Fiata 125p którym codzienie prawie jeżdzę : ) I love mlp .

• Upvote 3
  • Like 1

6 godzin temu, Littlepip 02 brony napisał:

Kopycio i Pozdrawiam wszystkich fanów mlp : ) Wiec tak w fandomie  MLP FiM  jestem od roku moja ulubiona twórczość fandomowa to są  klimaty FoE  i uwielbiam słuchać dużo muzyki kucykowej  jest kucostyczna : ) a pozatym mam 26 lat i jestem chłopakiem  z woj łódzkiego a dokładnie ze Szczercowa a drugim mojm hoby są  statre samochody   mam Fiata 125p którym codzienie prawie jeżdzę : ) I love mlp .

Witaj :squee:  Baw się dobrze na naszym forum.

9 godzin temu, Littlepip 02 brony napisał:

Kopycio i Pozdrawiam wszystkich fanów mlp : ) 

Ave, idący na śmierć pozdrawiają cię.

Co by tu... 

E... 

Ku chwale kamieni?

Nwm, pomysłu dziś nie mam.

Witam, witam i pozdrawiam.

• 4 weeks later...

Konto sobie jakoś w 2015 założyłam, ale mi się – jak zwykle – zapomniało, że w ogóle istnieje, więc proszę bardzo – kolejna próba jego odkopania. :woops:
Servus! Pochodzę sobie ze stolicy woj. lubelskiego i wciąż tam mieszkam, wciąż się tam kiszę. Tylko czekam aż będę mogła z niego zwiać gdzieś na peryferia i tam przygarniać koty do swojej kociej armii. :soawesome: Ostatnio ponownie próbuję przerzucić się z internetowych opowiadać na papierowe książki – na razie skończyłam tylko jedną, nie trafiając przy tym na chłam, więc węszę kolejnego, idealnego cosia, powiększając niebezpiecznie wirtualną listę do przeczytania. :giggle: MLP:FiM już dawno nie śledzę, więc mam duże braki (i nagle już wiem, skąd ten mój brak nieaktywności tutaj i ogółem w fandomie :v). Lubię też pisać. Wprawdzie najczęściej kończy się na zarysie fabuły i/lub okładce i/lub opisie, ale i tak lubię. Udało mi się ostatnio skończyć serial (a właściwie tylko jeden sezon, więc drugi pewnie też tknę kiedyś tam) i planuję poszukać innych. Jeśli miałby ktoś jakieś książki czy filmy/seriale polecić, bardzo chętnie przyjmę! A tak w skrócie: herbata, koty, książki, opowiadania, filmy i seriali, spacery, amatorskie pstrykanie zdjęć, pisanie i aktorstwo.
Pozdrawiam! :>

Edited by Katze
  • Upvote 3

• 4 weeks later...

Cześć, jestem Dawid, 15 lat minęło jak jeden dzień no ale trudno, mieszkam na północ od Krakowa. Lubię geografię, chodzić po górach, jeździć na rowerze, grać na komputerze i  oczywiście najważniejsze:  uwielbiam MLP i Lyrę Heartlings.

• Upvote 1

1 minutę temu, BlueWolf napisał:

Witajcie! Mam na imię Marcin, mam 13 lat i mieszkam w województwie lubelskim (wolę nie podawać miasta). Lubię komputery a zwłaszcza programowanie i uwielbiam pisać fanfiki. TYLE Xd.

Lubisz pisać? Pochwal się jakimś w dziale opowiadań :) Miłego pobytu na forum

• 3 weeks later...

Witam jestem nowy na forum, mlp oglądam już od dłuższego czasu. Po szperaniu w necie odkryłem tą stronę i postanowiłem założyć konto.

mój youtube- https://www.youtube.com/channel/UCmrUeOH24SpeNJxcNqZmTlg

facebook- https://www.facebook.com/

jestem przyjacielski i mam nadzieje, że zostanę tak samo przyjacielsko przyjęty.

• Upvote 2

23 minuty temu, MrKacaper napisał:

UWAGA ALERT !!!!!!

Piszcie jak wam się podobał najnowszy odcinek MLP !

Moja opinia to  : 9/10 :)

Z takimi pytaniami powinieneś udać się do tematu poświęconemu danemu odcinkowi. A tak w ogóle, to witaj i baw się dobrze. 

Cześć , nazywam się Marcin , w maju ukończyłem 17 lat . Lubię grać w piłkę nożną , co nie oznacza  , że potrafię :D , lubię grać na komputerze , no i oczywiście uwielbiam oglądać kucyki <3<3

P.S. No i jestem z Wejherowa (woj.pomorskie)

Edited by Elantir