Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Witam jestem nowy na forum, mlp oglądam już od dłuższego czasu. Po szperaniu w necie odkryłem tą stronę i postanowiłem założyć konto.

mój youtube- https://www.youtube.com/channel/UCmrUeOH24SpeNJxcNqZmTlg

facebook- https://www.facebook.com/

jestem przyjacielski i mam nadzieje, że zostanę tak samo przyjacielsko przyjęty.

• Upvote 2

23 minuty temu, MrKacaper napisał:

UWAGA ALERT !!!!!!

Piszcie jak wam się podobał najnowszy odcinek MLP !

Moja opinia to  : 9/10 :)

Z takimi pytaniami powinieneś udać się do tematu poświęconemu danemu odcinkowi. A tak w ogóle, to witaj i baw się dobrze. 

Cześć , nazywam się Marcin , w maju ukończyłem 17 lat . Lubię grać w piłkę nożną , co nie oznacza  , że potrafię :D , lubię grać na komputerze , no i oczywiście uwielbiam oglądać kucyki <3<3

P.S. No i jestem z Wejherowa (woj.pomorskie)

Edited by Elantir

21 minut temu, Orsiro napisał:

Kiedy się zaczęła Twoja przygoda z MLP?

Moja przygoda na poważnie zaczęła się w te wakacje , pierwszy raz kiedy w ogóle miałem styczność z MLP FiM miałem 10 lat jeśli dobrze pamiętam oglądałem na minimini pierwszy sezon , potem było cicho , aż do teraz pod koniec czerwca chciałem sobie obejrzeć coś wieczorem większość animowanych filmów z dub obejrzałem i natrafiłem na MLP EG film pełnometrażowy , następnego dnia obejrzałem MLP The Movie . I tak teraz skończyłem na etapie końca odcinków z dubbingiem i zastanawiam się czy dzisiaj sobie nie pooglądać z napisami :) .

27 minut temu, Orsiro napisał:

Która postać jest Twoją ulubioną?

Moją ulubioną postacią jest Księżniczka Luna , a poza nią to najbardziej lubię Rainbow Dash oraz Rarity , nie żebym nie lubił innych kucyków . :rwink:

Właśnie włączyłem sobie 8 sezon od 3 odcinka bo z dubbingiem wychodzą dopiero 1-ego , jeśli mnie pamięć nie myli , ale ja nie mogę tyle czekać. Jak będę czekać na sezon 9 to spróbuję od nowa tym razem z napisami . Mi też bardzo podoba się dubbing a szczególnie głos Rary . Piosenka "The Magic Inside" w jej wykonaniu była świetna . Dziękuję za ciepłe przyjęcie. :lunahug2: Mam nadzieję , że pozostanę z wami na długo :) 

• 1 month later...