Lucy Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Czeeść! Jestem nowa,Estherenn poleciła mi to forum Lubię ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Hehehehehehehhe pierwsza! Ale Cię nie witam bo siedzisz teraz obok mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Hej Lucy Miło, że ktoś powiększył nam tutaj grono pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Hej Lucy!! Witaj na forum!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witaj Lucy baw się dobrze i łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witaj Lucy,dobrej zabawy na forum i dużo miłoooości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witam wszystkich nowych ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witaj Lucy i wszyscy inni nowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokeSeazard Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Karol, lat 12. Ulubienica? Fluttershy. Kleszczewko w Województwie Pomorskim. Już w klubie Fluttershy. Zainteresowania?... Gry Komputerowe, Grafika Komputerowa i MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Cześć Karolu!! Witaj na forum!! Lepiej zmień rozmiar i kolor czcionki.... Regulamin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 O_o kolejny fan Fluttershy <3 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokeSeazard Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Dzięki za info... nie mam zwyczaju czytać regulaminów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Hej Karol.Dobrej zabawy na forum i dużo nowych znajomości życzę ^^ A i fajnie widzieć kolejnego fana Flutter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Witaj Karol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Cześć wszystkim. Jestem Domink, mam 14 lat. Interesuję się robotyką, w wolnych chilach lubię wyjść z kolegami, amatorsko rysuję. Moja ulubiona postać to Twilight Sparkle, a tuż po niej Fluttershy, Rainbow Dash i Pinkie Pie. Jeśli chodzi o muzykę to słucham: najczęściej rocka i techno, żadziej piosenek żeglarskich i posenek o tematyce MLP, czasami reagge i rap. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarownica Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Hej, ja mam na imię Asia ♥ I jestem oficjalnym awatarem mojej OC sony- Prawn (Krewetka) Jest ona diamentowym kucykiem Więcej info u mnie na profilu, lecz muszę się najpierw tuu "ogarnąć" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Cześć Asiu!!! Witaj na forum!! I baw się dobrze!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarownica Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Cześć Asiu!!! Witaj na forum!! I baw się dobrze!!! Dziękuję ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokeSeazard Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Witam Bardzo serdecznie na naszym forum w Imieniu całego Klubu Fluttershy. :LZ1bP::N9EAZ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Wiiitaaaaaaaajcie! Brohoof każdemu kto przybył! Miłego pobytu na forum! Łapajta huga i cydr od Applejack! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 W sumie niegrzecznie zaczęłam, bo zamiast się przedstawić na samym początku, to założyłam temat z ze swoimi pracami ^^" już naprawiam swój błąd: Miano me Justyna, nick Yuzuki, rocznik 89, Zodiakalna Panna i Wąż. Lubie rysować, pływać, gotować, spacerować po lesie (jak nie ma sezonu na komary i kleszcze). Interesuje się fantasy, niektórymi gatunkami gier, mitologią, anime i mangą i komiksem jako takim. Kolekcjonuje wszystko co ma smoka w motywie Marzę zostać kiedyś ilustratorką lub projektantką desingów na ubrania, gadżety itp. Witam, miło poznać :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się