Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Witam wszystkich >:) Jestem Łukasz mam 20 lat i pochodzę z Dębicy. Słucham głównie rocka ,metalu i muzyki klasycznej w wolnych chwilach jeżdżę na motocyklu , czytam książki , piekę lub pędzę coś dla znajomych interesuję się militariami(Szczęśliwy posiadacz Kr98 nie będę się chwalił :D), survivalem i gotowaniem

Witam nazywam się Michał pseudo " Mietek " . Mam 18 lat , od dobrych 10 miesięcy interesuje się Kucykami Pony . Mieszkam w Błażejowie , mała miejscowość , położona przy granicy z Czechami , niedaleko Kamiennej Góry Moje hobby to : 1. oczywiście że MLP 2. Gry Komputerowe i wszystko z nimi związane 3. Piłka nożna 4. Nauka ( jak Twili :twilight2: ) Chodzę do Technikum Logistycznego , 2 klasa w Kamiennej Górze Ja i 3 kolegów od czasu do czasu wymyślamy historyjki z właśnie MLP :) , też je lubią Xfire : Mieczysław E-mail : [email protected] [email protected] GG : 2245339 Facebook : Michał Mędrala Jestem dostępny w wtorki i czwartki , a w piątki i soboty - całą noc :) Pozdrawiam wszystkich Bronies , i Admnistratorstwo tej Strony A bym zapomniał z MLP najbardziej lubię Twilight Sparkle :twilight4:

Witam. Nazywam się tomek, dla znajomych po prostu Kurak. Na miesiącach kończę 22 lata. Moje hobby: oczywiście MLP, fantasy (czytam, pisze), trening walki orężem średniowiecznym (głównie łuk i miecz jednoręczny). Mój ulubiony kucykami to miłościwie nam panująca Księżniczka Luna oraz Big Macintosh. Zamieszkuje Warszawę, a dwa miesiące w roku Łomianki. Pozdrawiam wszystkich!