KochamChemie Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Witam wszystkich nowych!!!! dla tych co lubią hugi i dla tych co nie lubią... dla wszystkich i życzę dobrej zabawy!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Witajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Hej wszystkim nowym, Witam serdecznie ! :] Bawcie się dobrze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 I vice versa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Cześć Yuzuki!! Witaj na forum!! PS: Zarąbiście rysujesz... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Siemanko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaista Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Hejka Agata,gdzie mieszkam i wiek...tajemnica. Jako kucyk nieobliczalna i troche tajemnicza. A tak to...wszystko inne jest we mnie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KucykGórnik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Powitawszy wszystkich . Imie : Radek znany jako ( TraCer ) ale u was KucykGórnik Wiek : 21 Miejscowość : Jastrzębie Zdrój Zawód : Górnik na KWK Jas-Mos ( Kopalnia węgla kamiennego ) Ulobiony kucyk : Wszystkie , a co sobie będę ! Tak więc witam i mam nadzieje że przyjmniecie mnie tu ciepło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Witaj Kucyku Górniku.... Łap oraz no i cóż.... Baw się dobrze!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Witam wszystkich nowych Bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Witam wszystkich, których jeszcze nie witałem... Bawcie się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nowi.. Witajcie i bawcie się tu dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witam wszystkich nowych. Chciałbym przedstawić swój życiorys (ciekawe, kto skojarzy, z czego to :3) : Jestem Bartek, lat 12. Mieszkam w Kościanie (ciekawe, czy ktoś w ogóle kojarzy ...). Pierwszą styczność z MLP miałem w 4 klasie, ale dojechałem do 6 odcinka. Dalej klasa mnie wyśmiała i przemieniła w hejtera ... Ale "co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr", więc znowu zacząłem. I mam już gdzieś, co sobie inni myślą. Dołączyłem na forum z nadzieją, że poznam jakiegoś broniego z okolic Moje ulubione postacie, to : - z Mane 6 AJ i Twilight - z backgroundowych postaci VInyl Scratch, Derpy i Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witaj Bartku,dobrej zabawy na forum Ci życzę,ale także poznania nowych osób itp itd ;3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ahoj Marynarzu! Milo mi spotkac kolejna nowa twarz... Mam nadzieje ze dobrze ci tu bedzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Siemanko! Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witam nowo przybyłych! Na imię mi Julka (wiem dosyć pospolite imię ) Kucyki zbierałam jak byłam mała (te z trzeciej generacji) Od zaczęcia podstawówki przestałam już je zbierać. W 4 klasie zaczęłam interesować się na nowo kucykami tyle , że z FiM. Ulubione kucyki? Tak właściwie to wszystkie ale jak mam wybierać to Twilight, Rainbow, AJ i Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Och jak milo... Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sporeczek Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Witam, jestem Sporeczek/Mateusz, mam 15-16 lat (bliżej 16, a raczej został miesiąc), forum przeglądam od dłuższego czasu, kilka miesięcy, ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Kucyki lubię od dawna, ale zawsze się tego wstydziłem, i każdy mnie z tego powodu wyśmiewa. Ciesze się, że są takie miejsca gdzie można normalnie pogadać i się poznać Pozdrawiam i mam nadzieję, że na tym forum będę siedział długo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Siema, Sporeczek, mój druhu. Wspomnij, kto cię zachęcił do rejestracji :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się